Concurenții ofertați la Survivor România sezonul 3. Un membru al familiei Sterp, pe listă

Publicat pe

În urmă cu puțin timp s-au aflat concurenții care ar putea participa la Survivor România sezonul 3. Câteva nume neașteptate și-au făcut apariția pe lista șefilor de la Kanal D, despre care se spune că au început deja discuțiile și pregătirile.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

S-au aflat concurenții care ar putea participa la Survivor România sezonul 3, iar producătorii emisiunii ar avea nume mari pe listă, pentru a atinge audinențele de sezonul trecut. Mai mult decât atât, potrivit informațiilor relevate de Fanatik, în cazul anumitor persoane publice discuțiile sunt deja într-un stadiu avansat.

Citește și: Marilena și Andrei Ciobanu de la Survivor, amănunte despre relația lor: „A fost o chimie copilărească'

Citește și: În ce relații a rămas Zanni cu foștii concurenți de la Survivor: „Atitudinea Elenei Marin mi-a pus punct”/ EXCLUSIV

Citește și: Culiță Sterp, ajutat de Survivor să scape de faliment. Ce probleme a avut artistul

Citește și: Starlin a slăbit 21 de kg după Survivor și este de nerecunoscut: „Am avut probleme grave la stomac”

Se pare că, printre concurenții care ar putea participa la Survivor România sezonul 3 se numără personalități din diverse domenii, fie că vorbim despre sport, muzică sau influenceri în mediul online. De altfel, una dintre vedetele remarcate pe lista prezentată de sursa citată anterior a devenit cunoscută în urma participării la o altă emisiune a trustului Kanal D.

Concurenții ofertați la Survivor România sezonul 3. Un membru al familiei Sterp, pe listăConcurenții ofertați la Survivor România sezonul 3. Un membru al familiei Sterp, pe listă

Concurenții ofertați la Survivor România sezonul 3

Astfel, în fiecare sezon Survivor România au existat sportivi, iar printre concurenții din sezonul cu numărul 3 s-ar putea număra doi fotbaliști renumiți. Este vorba despre Silviu Izvoranu, care și-ar fi dorit să participe și în cel de-al doilea sezon și Gabi Enache, care încă nu și-a încheiat cariera în lumea fotbalului.

Mai mult decât atât, printre concurenții de la survivor România sezonul 3 s-ar putea număra un alt membru al familiei Sterp. Cum mama Geta a dezvăluit că își dorește să aibă trofeul Survivor în casă, iar Iancu a fost eliminat înainte de marea finală și Culiță s-a descalificat pentru a ajunge la nașterea fiului său, Geta Sterp s-ar putea să îi îndeplinească visul mamei sale.

Dorian Popa, pe lista Survivor România 3

De altfel, încă din primul sezon al emisiunii „Exatlon', predecesoarea Survivor România, producătorii și-au dorit să îl aibă în Republica Dominicană și pe Dorian Popa, care a tot refuzat ofertele din cauza contractului cu Antena 1. Totuși, se pare că „John' pare să fie mai deschis către negocieri și ar renunța la trustul cu care colaborează acum, dacă pretențiile sale financiare ar fi onorate, în ciuda faptului că a cerut mai mulți bani chiar și decât Jador.

Pe lista cântăreților pe care producătorii îi iau în calcul se află și NAdir, Otilia Bilionera sau Xonia. Printre concurenții de la Survivor România 3 s-ar putea să îl avem și pe Florin PAstramă, mai ales că soția sa și-ar fi dorit să participe la Exatlon, cu o condiție evidentă: să încheie colaborarea cu Antena Stars. Roxana Buzoiu a devenit cunoscută la „Puterea Dragostei' și sursa citată menționează că ar putea participa și la concursul de supraviețuire.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter