Cum arată tatăl lui Connect-R și cu ce se ocupă la 67 de ani. Artistul este foarte mândru de el: "O forță și o vitalitate incredibile"

Publicat pe

Cum arată tatăl lui Connect-R și cu ce se ocupă la 67 de ani. Connect-R îşi iubeşte familia, mereu şi-a ajutat părinţii pentru că nu i-a fost jenă niciodată să recunoască sărăcia cu care s-au luptat când el era copil. De altfel, mama lui Connect-R este și acum vânzătoare, iar tatăl, Aurel Mihalache a ținut neapărat să-și ducă la îndeplinire un vis mai vechi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Tatăl lui Connect-R a venit la Te cunosc de undeva și s-a șocat când l-a văzut pe fiul său transformat în femeie, la gala de sâmbătă. Tatăl artistului a venit special pe platoul de filmare, unde a stat întreaga zi şi a urmărit îndeaproape procesul prin care trec artiştii înainte de fiecare transformare. Cum a reacționat tatăl lui Connect-R când l-a văzut pe cântăreț transformat în femeie.

Cum arată tatăl lui Connect-R și cu ce se ocupă la 67 de ani. Artistul este foarte mândru de el: "O forță și o vitalitate incredibile"Cum arată tatăl lui Connect-R și cu ce se ocupă la 67 de ani. Artistul este foarte mândru de el: "O forță și o vitalitate incredibile"

Cum arată tatăl lui Connect-R și cu ce se ocupă la 67 de ani

Connect-R a făcut muzică de mic și nu a lăsat pe nimeni și nimic să îl tragă înapoi, iar idolul lui a fost chiar tatăl său, care i-a dat mereu putere să meargă mai departe. Și dacă mama artistului e vânzătoare, tatăl, Aurel Mihalache şi-a rugat fiul să-i găsească un contract să cânte într-un restaurant.

„Mama merge şi acum să vândă la tarabă. Asta îi place ei. Acum tata mi-a cerut să-i caut un contract într-un restaurant, unde să meargă să cânte', spun ea artistul acum ceva timp.

În urmă cu doi ani, Connect-R a postat pe contul personal de Instagram un clip cu tatăl său, care la 65 de ani se află într-o formă de invidiat.

În imaginile postate, tatăl lui Connect-r surprinde pe toată lumea executând perfect cu flick pe față, la fel ca un tânăr. „La doar 65 ani Tata face flick pe față!! O forță și o vitalitate incredibilă! L-am întrebat care e secretul și mi-a spus 3 cuvinte, Roagă-te, Roagă-te, Roagă-te!!! Incredibil !!!!' , a scris Connect-R atunci.

„Declick-ul meu s-a produs în copilărie, când tata venea de la muncă de la ICRAL Colentina. Începea să cânte melodii de la Elvis Presley, de la Aretha Franklin. Avea un chibrit cu care ţinea ritmul în acelaşi timp. Eu eram fascinat. Mama ne certa tot timpul. >

Ţin minte că în fiecare dimineaţă când pleca tata la muncă îmi luam o cariocă, îmi făceam perciunii ca ai lui, freza ca a lui, stăteam în oglindă şi îl imitam pe el. Tata a fost idolul meu ca artist. El voia să mă facă tinichigiu auto. Îmi spunea că trebuie să am o meserie. Mama mi-a dat bani pentru primele sesiuni de înregistrări, fără să ştie tata' a declarat Connect-R, acum ceva timp.

Cum a reacționat tatăl lui Connect-R când l-a văzut pe fiul său îmbrăcat în femeie, la Te cunosc de undeva

Tatăl lui Connect-R a venit pe platourile de filmare de la emisiunea de la Antena 1, acolo unde fiul său și Shift se pregăteau pentru noi filmări. Aurel Mihalache a rămas cu gura căscată, după cum bine a descris Andreea Bălan reacția lui.

„L-ai lăsat pe tatăl tău cu gura căscată!', i-a mărturisit Andreea Bălan lui Connect-R, imediat după ce artiştii au performat pe scena Te cunosc undeva!, iar Connect-R a completat râzând: „Chiar m-a felicitat în culise, mi-a spus „ce-am crescut şi ce-ai ajuns!”', a dezvăluit artistul, făcând referire la machiajul strident şi rochiile care au venit la pachet cu cea de-a douăsprezecea transformare.

Concurentul de la Te cunosc de undeva! a mărturisit că se gândește serios la o colaborare muzicală cu tatăl său. Visul lui a fost să cânte. De aceea îmi doresc să înregistrăm împreună o piesă, cât de curând’, mai spune el.

Citește și: Cum își educă Pavel Bartoș și soția lui, Anca, cele trei fiice:„Nu merg pe principiul pe care au mers părinții noștri. Avem o regulă destul de clară’ / EXCLUSIV

Citește și: Mihai Găinușă revine la TV, după o pauză de 7 ani. Ce emisiune va prezenta:'Vizăm și fauna din televiziuni'

Citește și: Bodo de la Proconsul, la un pas de moarte, după infarctul suferit acum 2 ani:„Eu am zis că e arsură de la stomac, puteam să mor în somn’ / EXCLUSIV

Încă de când au aflat că trebuie să întruchipeze din nou o femeie, cei doi artişti şi-au exprimat „bucuria': „Leşinaţi suntem, fierţi pe travestiuri! Ruleta e hoaţă, s-a gândit ea, ce-ar putea fi delicios la noi, aşa că iată…„.

Shift, pe de altă parte, a încercat să fie mai pozitiv și să spere că piesa respectivă va putea fi eliminată din sistem și ei nu vor mai trebui să o cânte la Te cunosc de undeva. „Nu există nicio şansă să ştergem piesa asta din sistem, de peste tot şi să ne cadă altceva?', a spus Shift.

Tatăl lui Connect-R a mai venit la Te cunosc de undeva și acum 4 ani

În 2018, Aurel Mihalache a mai venit în culisele Te cunosc de undeva, iar atunci a fost de față când fiul său l-a interpretat pe Bob Marley.

Tata este un împătimit al muzicii și îi place să socializeze. Așa că s-a simțit extraordinar la noi, la Te cunosc de undeva!’. A stat lângă mine, la machiaj, dar și  la povești cu Jean de la Craiova, Carmen Rădulescu, Alexandra Velniciuc. I-a plăcut foarte mult acolo, cu noi.

Se bucură mult că acum, datorită acestui show, mă vede cântând și muzica pe care el o ascultă. Mi-a zis că i-au plăcut transformările mele în Tina Turner și solistul de la The Turtles’, spunea Connect-R atunci.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter