De ce nu mai vrea Marina Dina să apeleze la fertilizarea în vitro, după ce a născut gemeni. Ce probleme de sănătate are fosta asistentă TV: „Sunt dependentă de tratament”

Publicat pe

De ce nu mai vrea Marina Dina să apeleze la fertilizarea în vitro, după ce a născut gemeni. Marina Dina nu mai vrea să apeleze la fertilizarea în vitro. Marina Dina a devenit mamă în 2017, atunci când a adus pe lume gemeni. Vedeta a apelat atunci la fertilizare în vitro și a avut și o sarcină dificilă. Într-un interviu recent, fosta asistentă TV a mărturisit că nu ar mai apela niciodată la FIV, din cauza problemelor de sănătate cu care a rămas în urma tratamentelor hormonale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce nu mai vrea Marina Dina să apeleze la fertilizarea în vitro, după ce a născut gemeni. Marina Dina a devenit cunoscută publicului larg după ce a fost asistenta lui Mihai Morar, în emisiunea Răi da buni. În anul 2017, vedeta de televiziune a născut gemeni, după o sarcină dificilă, obținută cu greu, prin diverse tratamente. La momentul respectiv, aceasta a fost reținută în declarații, întrucât a adus pe lume gemenii înainte de termen, la 35 de săptămâni.

De ce nu mai vrea Marina Dina să apeleze la fertilizarea în vitro, după ce a născut gemeni. Ce probleme de sănătate are fosta asistentă TV: „Sunt dependentă de tratament'De ce nu mai vrea Marina Dina să apeleze la fertilizarea în vitro, după ce a născut gemeni. Ce probleme de sănătate are fosta asistentă TV: „Sunt dependentă de tratament'

Totuși, în cadrul unui interviu recent, Marina Dina a declarat că nu ar mai apela la fertilizarea în vitro, asta pentru că s-a luptat cu multe probleme de sănătate din această cauză. De asemenea, a precizat că a fost nevoit să se opereze și acum este dependentă de tratament.

Citește și: O mai ții minte pe Marina Dina, blonda sexy de la 'Răi da buni'?Cum arată și cu ce se ocupa acum fosta asistentă tv

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Marina Dina la 10 ani de când s-a retras din televiziune.Am terminat școala de yoga și voi profesa' / EXCLUSIV

Citește și: Anca Țurcașiu primește multe propuneri indecente, după divorț:'Unii sunt destul de agresivi, dar…'

Citește și: Teodora Becali și Mihai Mincu și-au botezat fetița. Gigi Becali:'Sunt foarte fericit'

De ce nu mai vrea Marina Dina să apeleze la fertilizarea în vitro, după ce a născut gemeni

Se vede o mamă cu cinci sau chiar șase copii, însă Marina Dina vrea ca pe următorii să îi nască natural. Tratamentele hormonale pe care le-a tot făcut în ultimii ani au avut multe reacții adverse. Vedeta a povestit că a fost nevoită să-și scoată tiroida, întrucât ajunsese să aibă un nodul foarte mare.

De asemenea, este dependetă de pastile la momentul actual, dar a descoperit și un chist la ovar.

„Eu îmi mai doresc copii, partenerul meu de viață nu. Întotdeauna m-am văzut așa o mamă de mulți copii, vreo 5 mi-am dorit, dar…dacă se întâmplă natural. Nu voi mai face fertilizări in vitro, nu-mi doresc să mai fac.

Resimți toate tratamentele alea hormonale, au efecte pe termen lung asupra organismului. Anul trecut, de exemplu, am fost nevoită să-mi scot tiroida pentru că ajunsesem să am un nodul foarte mare și putea ca și cauză să fie tratamentele hormonale de atunci.

Recent am descoperit că am un chist pe ovar și același lucru mi l-a spus doamna doctor că e posibil cauza să fie tratamentul de atunci. Sunt tot felul de modificări care au avut loc în organism, nu funcționez la capacitate maximă.

Tiroida am scos-o complet și sunt dependentă de tratament, mai aveam jumătate de tiroidă. Mă simt ok, m-am obișnuit așa', a declarat, pentru Playtech.ro, fosta asistentă a lui Mihai Morar.

Marina Dina nu se vede mireasă

Tot în cadrul interviului, fosta asistentă de televiziune a mai dezvăluit că nu se vede mireasă, deși trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 10 ani.

„Nu ne dorim, dacă nu te căsătorești atunci când e la început și e pasiune și dorință. Noi suntem împreună de 10 ani, mi s-ar părea așa că nu ar avea niciun sens acum. Copii poartă numele tatălui lor', a spus Marina Dina pentru sursa citată anterior.

sursă foto- Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter