Totul despre copilăria Lidiei Buble, cu 4 surori și 6 frați: „Mami ne-a făcut piureul cu bormașina, pentru că...” / EXCLUSIV

Publicat pe .

Copilăria Lidiei Buble a fost una extrem de frumoasă! Ne-a spus-o chiar ea, în revista VIVA! de decembrie. Dar oare cum altfel ar fi putut fi cu așa familie minunată?! Cântăreața mai are patru surori și șase frați și deși locuiesc în orașe diferite, sunt mereu cu gândul unul la celălalt. Au împreună sute de amintiri prețioase, iar Sărbătorile de iarnă sunt un prilej pentru a se aduna cu toții la masă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sincer, nu cunosc nicio familie cu atâți copii și, chiar dacă e greu, cu siguranță e o binecuvântare. Cum este când vă adunați cu toții în jurul mesei? Care e prima amintire care îți vine acum în minte?

Este o binecuvântare să fii parte dintr-o familie atât de numeroasă, iar atunci când ne adunăm la masă, cu ocazia sărbătorilor sau unei întâlniri cu toții, avem ce povesti și, desigur, ne jucăm împreună cu nepoțeii. Cea mai simpatică amintire este cea în care mami ne-a făcut piureul cu bormașina, pentru că nu avea o ustensilă destul de mare pentru cantitatea necesară, astfel încât să ne ajungă la toți. (râde)

lidia-buble-copilarie-1lidia-buble-copilarie-1

Citește și: Cum arată Lidia Buble nemachiată.Artista s-a filmat 100% naturală

Citește și: Lidia Buble a lucrat ca bonă pentru copiii unui politician celebru:”A fost primul ei job”

Citește și: Ce a spus Petrică Mîțu Stoian cu două săptămâni înainte de deces:„Dacă mor…'

Citește și: A murit Steve Bronski, confondatorul trupei Bronski Beat.Avea 61 de ani

Totul despre copilăria Lidiei Buble, cu 4 surori și 6 frați

Apropo de familii numeroase, tu, care ai crescut într-una, câți copii îți dorești? Să nu spui că doar unul, că nu pot să cred!

Câți va dori Cel de Sus să îmi dea! Sănătoși să fie, nu trebuie să primeze numărul.

Dacă tot se apropie Crăciunul, mi-ar plăcea să ne spui cum arată această sărbătoare în familia Buble. La ce voci aveți, ați putea să scoateți un album de colinde…

Momentan nu ne-am gândit la asta, dar nu este exclus. Poate chiar ne-ai dat o idee! (râde) Plus că, realistic vorbind, nu prea găsim un studio în care să încăpem cu toții.

Lidia Buble, despre frații ei: „Ne-am crescut unii pe alții'

Copilăria ta cum a fost? Îmi imaginez că, având atâția frați și surori, nu mai aveai nevoie de altă companie… Sau gașca de copii era mai mare? Cum te distrai pe atunci?

Noi am crescut împreună și ne-am crescut unii pe alții, ca frați. Toată ziua eram plecați la joacă, ne jucam tot felul de jocuri și eram prin curțile vecinilor ca să le mâncăm roșiile. (râde) Am avut o copilărie tare frumoasă!

Parte de lipsuri ai avut în copilărie sau în adolescență? Care este lucrul pe care ți l-ai dorit cel mai mult atunci și de care n-ai avut parte decât când ai ajuns pe propriile picioare?

Ce sfaturi prețioase a primit Lidia Buble din partea părinților ei

Părinții mei au putut să ne ofere strictul necesar, iar noi am fost educați să nu cerem obiecte scumpe sau ceva ce nu își puteau permite. Însă, pentru că eram uniți, nu am simțit că mi-a lipsit ceva. În viață, cât ești copil, adolescent sau chiar și adult, dragostea oferită de familie este mai presus decât plăcerile bănești sau alte mofturi copilărești.

Care este cel mai bun sfat pe care l-ai primit de la părinții tăi? S-a întâmplat vreodată să regreți că nu ai ținut cont de povețele lor?

Cel mai bun sfat primit de la ei este să rămân la fel de naturală și cu picioarele pe pământ, chiar și atunci când voi pleca de lângă ei. Și așa am rămas! (zâmbește)

Sursă foto: Facebook, Alex Gâlmeanu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton