Cum au fost aleși Faimoșii de la „Survivor România” 2023: ”Am discutat cu peste 150 de vedete”

Publicat pe . Actualizat Vineri, 16 decembrie 2022, 19:00

Cum au fost aleși Faimoșii de la „Survivor România' 2023 de către Pro TV! Ei bine, nu mai este un secret faptul că 'Survivor' este unul dintre cele mai râvnite show-uri TV, care captează atenția publicului larg și este mereu în topul audiențelor. În fiecare sezon apar cu totul și cu totul alte vedete în tabăra faimoșilor, astfel că nu sunt deloc puțini cei care s-au întrebat cum se face selecția. Acum a sosit momentul să se afle adevărul! Ba mai mult, iată și prima impresie a vedetelor alese!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Show-ul 'Survivor' este unul dintre cele mai captivante, unde atât faimoșii cât și cealaltă echipă, își pun la încercare puterile. Fiecare concurent se zbate pentru a câștiga și încearcă să dea tot ceea ce este mai bun. Toți intră în cadrul competiției egali, fără a mai conta ce sunt în viața de zi cu zi și în afara show-ului. Telespectatorii își doresc să vadă nume mari la astfel de probe crunte, astfel că dorințele le sunt împlinite de la un sezon la altul.

vicavica

Vedetele care participă în 2023 la Survivor sunt: DOC, Gheboasă, Maria Constantin, artiști cunoscuți în lumea muzicii. De asemenea, Ionuț Iftimoaie, campion kickbox, Sebastian Dobrincu, unul dintre cei mai tineri și de succes antreprenori și artiști din țară, sunt și ei pe listă. Remus Boroiu, specialist în transformarea corporală, Jorge, cântăreț și prezentator cu o vastă experiență pe scenă, Ștefania Stănilă, campioană în lumea gimnasticii, fac parte din echipa Faimoșilor. Nu lipsesc nici Bianca Patrichi, coregrafă, Ada Dumitru, actriță, Carmen Grebenișan, creatoare de conținut și antreprenor. Ba mai mult, și Vica Blochina, una dintre vedetele TV cunoscute de către toți cei de acasă, o să fie prezentă.

Citește și: Cine sunt cei 12 Faimoși de la Survivor 2023.Jorge și Vica Blochina sunt pe listă

Citește și: Niculae Bădălău a fost trimis în judecată pentru dare de mită și trafic de influență.Ce se arată în comunicatul DNA

Citește și: Cătălin Cazacu, în lacrimi la TV, după despărțirea de Ramona Olaru:'În sufletul meu sunt terminat'

Cum au fost aleși Faimoșii de la „Survivor România' 2023 de către Pro TV

Pentru Pro TV nu a fost deloc ușor să facă aceste alegeri. Așa cum chiar ei au declarat, a fost nevoie să vorbească cu peste 150 de vedete, unii dorindu-și să participe, alții nu. În același timp, dintre toți cei care voiau să își încerce puterile, a trebuit să fac o selecție. Au fost numeroase criterii pe baza cărora au ales, însă într-un final le-au dat fanilor ceea ce își doreau.

'Survivor este cel mai complex reality show TV din piața media din lume. Casting-ul este una dintre cele mai importante componente. PRO TV își dorește să aducă în fața telespectatorilor caractere autentice, astfel încât fiecare dintre noi să se poată regăsi în această experiență minunată. De-a lungul celor 8 luni de casting au fost provocări numeroase. Ultima fiind chiar alegerea finală a panel-ului pe care l-am prezentat aseară deoarece fiecare concurent trebuia să fie atât apt fizic și psihic, cât și relevant și reprezentativ pentru publicul care trăiește la intensitate maximă acest show.

Am discutat cu peste 150 de vedete. Sunt convins că am găsit cea mai bună variantă în contextul dat. Eu sunt îndrăgostit de acest format. Îi admir pe toți cei care acceptă o astfel de provocare. Totul este 100% real. Concurenții au parte de condiții la care nici nu s-ar fi putut gândi. Sunt extrem de încântat de casting-ul final. Vreau să le mulțumesc tuturor că au acceptat să facă parte din frumoasa aventură SURVIVOR ROMÂNIA!', a declarat Marcel Radu, Head of Talent Management and Scouting PRO TV.

Ce spun 'Faimoșii' după ce au acceptat să participe la Survivor 2023

Toată lumea se întreba care vor fi Faimoșii din noul sezonul Survivor. Acum, că s-a aflat, întrebarea care stă pe buzele tuturor este ce spun cei aleși despre cel mai râvnit show TV, unde vor avea parte de provocări neșteptate. Prima care a luat cuvântul este chiar Carmen Grebișan.

„Așteptările sunt mari. E o luptă cu mine. Vreau să îmi demonstrez mie că pot să fac față oricărei situații. Am acceptat provocarea asta pe care o aveam demult în gând. Vreau să mă bucur de ea până la maximum. Sunt o luptătoare. Cred că am fost băiat în altă viață.', a spus Carmen Grebenișan, potrivit playtech.ro.

Nu doar Carmen Grebișan se arată cu adevărat încântată de noua experiență din viața ei ce are să înceapă curând. Și restul colegilor din echipa Faimoșilor au avut câte ceva de spus, printre care și Jorge și Ionuț Iftimoaie.

Eu nu credeam că viața poate reîncepe la 40 de ani. De pe canapea toți suntem foarte buni. Am vrut să văd cum e de acolo', a declarat și Jorge.

Simt deja emoția competiției. Îmi place echipa în care mă aflu. Mă simt norocos și puternic.', a declarat Ionuț Iftimoaie.

Maria Constantin: 'Mă pregătesc psihic'

Toți Faimoșii au avut câte ceva de spus. Mai mult sau mai puțin, fiecare a spus ce simte în acest moment, dar și intesitatea sentimentelor când se gândesc că vor pleca departe de familie și vor trece prin fel și fel de probe.

Mă pregătesc psihic să îmi iau la revedere de la familie. Un lucru foarte greu. Abia acum am realizat ce înseamnă aceasta competiție. Ce urmează…vom vedea. Presimt că urmează o vacanță frumoasă. E supertare experiența!', a explicat și cântăreața Maria Constantin.

Sunt o persoană care nu spune nu provocărilor. Cresc în medii de stres și competiție. Merg la Survivor cu gândul să vin acasă cu premiul cel mare', a spus Remus Boroiu.

'Am fost baschetbalist profesionist. Am făcut sport toată viața. Fizic nu voi avea probleme. Psihic nu știu. Sunt dispus să fiu ce o să fiu.', a spus DOC.

Cred că o să mă descurc foarte bine. Veau să facem o figură frumoasă. Îmi doresc să câștig această competiție. Am încredere în mine că o să ajung în finală', a zis Ștefania Stănilă.

'Am momente dese că eu chiar fac asta, plec la Survivor. Nu cred că sunt foarte conștientă că fac asta, dar vreau să fac asta.' a spus Bianca Patrichi.

Ce spun despre provocarea Survivor Vica Blochina, Gheboasa și Sebastian Dobrincu

Vica Blochina: 'Am făcut toate lucrurile bune din viața mea în mod inconstient. Dupa ce am semnat, am văzut câteva episoade. Am zis că nu mai vreau să merg. Mă duc să slăbesc 10 – 12 kile.'

Sebastian Dobrincu: „Ce poate fi mai frumos decât să te autodepășești? Nu sunt multe lucruri care mă mai mișcă. Pe plan personal am reușit să fiu stabil financiar. Să am relații importante cu oameni dragi. O provocare e binevenită. Eu sunt extremist. Mă duc să mă joc. Să îi învăț pe alții să spună mereu DA unei provocări. Dacă voi fi norocosul câștigător, o să dublez banii și îi voi dona unei cauze umanitare.'

Gheboasa: Mă duc pentru experiență și pentru că am văzut emisiunea asta de când am fost mic. Cred că am mari șanse să mă descurc acolo. La Survivor nu voi avea nevoie de fashion si scheme. Aici suntem supraviețuitori până la moarte. Eu am venit din noroi. Să vezi ce o să fac la Survivor'.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton