Cum au reacționat Faimoșii când au văzut-o pe Andreea Antonescu la Survivor. "Mamă, ce bunăciune!"

Publicat pe

Andreea Antonescu s-a alăturat echipei faimoșilor la Survivor, iar colegii ei au primit-o cu brațele deschise. Iată care au fost primele reacții ale faimoșilor și care sunt primele impresii ale Andreei din competiția din Republica Dominicană!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Antonescu li s-a alăturat Faimoșilor la Survivor și este încrezătoare că va face față provocărilor din jungla dominicană. De altfel, artista are deja antrenament, după ce a participat la Ferma, deși aici provocările ar putea fi chiar mai extreme.

Cum au reacționat Faimoșii când au văzut-o pe Andreea Antonescu la Survivor. "Mamă, ce bunăciune!"Cum au reacționat Faimoșii când au văzut-o pe Andreea Antonescu la Survivor. "Mamă, ce bunăciune!"

Andreea Antonescu, primită cu entuziasm la Survivor!

În echipele de la Survivor au avut loc schimbări, la Războinici intrând în competiție Szidonia Szasz, Romina Geczi și Marius Crăciun, în timp ce Faimoșilor li s-a alăturat Andreea Antonescu.

La scurt timp după intrarea artistei în competiție, reacțiile nu au întârziat să apară. Cea mai încântată că Andreea Antonescu s-a alăturat Survivor a fost Elena Marin, bună prietenă cu ea.

Din momentul în care am văzut-o pe Andreea Antonescu, nu am mai putut de fericire. Pe lângă relația de prietenie pe care o am cu Andreea Bălan, am o relație bună de prietenie și cu Andreea Antonescu. Suntem amândouă fecioare, amândouă avem coloană vertebrală. Este omul care îmi va da putere. E mult spus că mă va răzbuna sau îmi va face dreptate, că fiecare își face dreptate singur', a mărturisit concurenta.

Citește și: Ilinca Vandici, totul despre viața de familie. Cum a decurs prima întâlnire cu soțul ei: „M-a dus la mănăstire și mi-a spus că voi fi soția și mama copiilor lui”/ EXCLUSIV

Citește și: Vlad Gherman, mărturisiri dureroase după despărțirea de Cristina Ciobănașu: „Nu cred că voi înceta vreodată să o iubesc”/ EXCLUSIV

Citește și: Simona Hapciuc de la Survivor fost părăsită de mamă la 3 ani și nu și-a văzut tatăl până la 19 ani: „Am căzut într-o depresie cruntă”/ EXCLUSIV

Citește și: Bianca Drăgușanu pleacă în SUA, în plin scandal cu Alex Bodi: „O să merg la un casting”

La rândul lor, băieții au fost impresionați de prezența Andreei Antonescu la Survivor și complimentele au început să curgă.

„Ea nu știe că în tinerețea mea eram fan al formației Andre. Când eram mic spuneam „mamă, ce bunăciune!' Nu mă așteptam ca peste câțiva ani să mă trezesc cu Andreea Antonescu lângă mine. Mi se pare wow! Vezi cum lucrează universul, întâlnim oameni în momente incredibile”, a comentat Cătălin Moroșanu. 

„M-au primit foarte bine”

Andreea Antonescu este încrezătoare în participarea ei la Survivor, unde speră să facă o figură bună. Artista a mărturisit că, dacă va câștiga competiția, o parte din bani o va dona unui orfelinat, iar restul îl va păstra pentru Siena, fiica ei. Andreea este pregătită să-și depășească limitele în competiția din jungla dominicană și a declarat că este pregătită să înfrunte toate provocările.

„M-au primit foarte bine, eu aveam două persoane cu care mă înțeleg bine și în viața reală și știam că se vor bucura că am ajuns aici. Prima e Elena cu care am o relație foarte bună de prietenie de mult timp. Mâncarea pentru mine nu a fost niciodată o necesitate. Sunt omul care mănâncă să trăiască, nu trăiește pentru a mânca”, a mărturisit Andreea Antonescu la Survivor. 

Foto: Facebook, captură Kanal D 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter