Cum se înțeleg băieții Adrianei Bahmuțeanu cu fiul logodnicului mamei lor: „Au meșterit împreună prin casă. L-a pus pe Maxi să...”

Publicat pe

Cum se înțeleg băieții Adrianei Bahmuțeanu cu fiul logodnicului mamei lor. Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre relația dintre copiii ei și viitorul soț și spune că cei doi băieți pe care îi are din căsnicia cu Silviu Prigoană l-au acceptat pe George. Pe de altă parte, Bahmu are și ea o relație bună cu băiatul logodnicului său, care a rămas în grija ei cât George a fost plecat în America.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum se înțeleg băieții Adrianei Bahmuțeanu cu fiul logodnicului mamei lor. Recent, Adriana Bahmuțeanu a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a venit însoțită de logodnicul ei. George Restivan abia ce s-a întors din Statele Unite ale Americii și l-a lăsat pe fiul lui în grija vedetei.

Cum se înțeleg băieții Adrianei Bahmuțeanu cu fiul logodnicului mamei lor: „Au meșterit împreună prin casă. L-a pus pe Maxi să...'Cum se înțeleg băieții Adrianei Bahmuțeanu cu fiul logodnicului mamei lor: „Au meșterit împreună prin casă. L-a pus pe Maxi să...'

Cum se înțeleg băieții Adrianei Bahmuțeanu cu fiul logodnicului mamei lor

Adriana Bahmuțeanu a pierdut custodia băieților ei, iar ea are acum doar program de vizită stabilit de comun acord cu tatăl lor, Silviu Prigoană. George spune că se înțelege foarte bine cu cei doi băieți ai viitoarei sale soții.

„I-am cunoscut, sunt niște băieți super. Îmi place foarte mult de ei. Aștept să mă apropii, cât se poate, mai mult de ei și să petrecem timp împreună', a spus George Restivan.

Cu Maxi s-a apropiat. Chiar l-a pus pe Maxi să meșterească, au meșterit împreună prin casă', a completat Adriana Bahmuțeanu.

„Mă înțeleg foarte bine cu el, îmi place de el foarte mult (n.r. cu Maximus, fiul Adrianei Bahmuțeanu)', a continuat logodnicul vedetei.

Logodnicul Adrianei are un băiețel, în vârstă de 10 ani, care s-a acomodat deja în București și locuiește în casa acesteia. Mai mult, Blake îi spune mamă fostei prezentatoare TV.

„Cred că a simțit nevoia să aibă o mămică și ne înțelegem foarte bine. Dacă George doarme cu el seara, spune „vreau la mami', dar el nu este gelos pe mine, mă lasă. Facem cu schimbul', a declarat Adriana Bahmuțeanu în cadrul emisiunii amintite.

Citește și: Tortul săracului, rețeta lui Connect-R de la Chefi la cuțite.„E inventat de mine. Aveam 11 ani…

Citește și: Motivul pentru care Connect-R a ajuns la spital de mai multe ori:’Nu cred că realizați cât stres…’

Citește și: Cum a fost Jorge pus în dificultate de întrebarea fiicei lui, Karina:„M-am blocat, îți dai seama

Adriana Bahmuțeanu, legătură specială cu fiul logodnicului său

Și logodnicul Adrianei Bahmuțeanu are un fiu dintr-o căsătorie anterioară, pe nume Blake. George spune că băiețelul se înțelege de minune cu bruneta și de curând chiar a petrecut câteva zile numai în grija ei, cât timp el a fost plecat în America:

„Pentru Blake, Adriana a fost ceea ce înseamnă mamă!

Eu am simțit ca tată, fără să mi se spună în cuvinte, am simțit din California că ei sunt bine aici! Intuiția mi-a spus că sunt bine și când m-am întors acum 10 zile, prima imagine când am ieșit din aeroport a fost imaginea cu amândoi.

Și nicio avere din lume nu poate să cumpere asta, când îi vezi pe cei iubiți.”, a povestit George Restivan, pentru fanatik.ro.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter