Cum se înțelege Adriana Simionescu, fiica lui Adrian Minune, cu viitorul ei soț: „Nu există relație fără certuri”

Publicat pe

Cum se înțelege Adriana Simionescu, fiica lui Adrian Minune, cu viitorul ei soț. Adrian Minune este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de manele din România. Acesta nu doar că are o carieră impresionantă, ci și o familie extrem de frumoasă. Fiica lui, Adriana, urmează să se căsătorească și a făcut deja publice detalii din relația sa!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Adriana Simionescu este în culmea fericirii deoarece urmează să poarte rochia de mireasă și să meargă la altar împreună cu partenerul său de viață. Aceasta a oferit detalii din intimitatea casei sale și a vorbit deschis despre cum funcționează lucrurile în relația de cuplu.

Cum se înțelege Adriana Simionescu, fiica lui Adrian Minune, cu viitorul ei soț: „Nu există relație fără certuri'Cum se înțelege Adriana Simionescu, fiica lui Adrian Minune, cu viitorul ei soț: „Nu există relație fără certuri'

Aceasta a recunoscut că există și certuri în relația sa, însă toate pot fi depășite, dacă există iubire. Iată declarațiile vedetei!

Citește și: Adriana Simionescu are iubit și deja i l-a prezentat lui Adrian Minune:'Mi-au trebuit 2, 3, 5, 30 de zile să-l anunț'. Cum a reacționat artistul

Citește și: Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, s-a mutat cu iubitul ei.Cum au reacționat părinții

Citește și: Ioana, fiica lui Mădălin Voicu, este însărcinată prima oară. A dezvăluit sexul și numele bebelușului:’Am avut niște sperieturi’

Citește și: Cum s-au împrietenit Andreea Marin și Mircea Radu, acum 25 de ani:’Cred că, și la 80 de ani, o să fie o femeie fără astâmpăr’

Cum se înțelege Adriana Simionescu, fiica lui Adrian Minune, cu viitorul ei soț

Adriana Simionescu a vorbit deschis despre viața ei sentimentală. Aceasta a recunoscut că deși există certuri în cuplu, se simte extrem de fericită alături de partenerul său de viață. Mai mult decât atât, fiica cea mică a lui Adrian Minune a oferit și un sfat fetelor care o urmăresc pe rețelele de socializare și nu numai.

„Exact așa cum e ea, e perfectă. Cred că nu există relație fără certuri, fără șicanări, împungerile astea, care eu cred că sunt tot din dragoste. Mi-au scris o grămadă de fete pe Instagram că de ce am zis eu că nu există la mine despărțire și că eu sunt obișnuită să repar, nu să arunc. Mă refer la faptul că eu cred, într-adevăr, că doi oameni, dacă se iubesc, se pot înțelege asupra unor certuri. Dar vă repet, fetelor: dacă, între timp, omul ăla se schimbă, da, te desparți, că doar nu stai acolo să suferi o viață întreagă, dacă tu nu ești fericită. De asta și zic, înainte să ajungi la altar, trebuie să te asiguri că persoana aia este pentru tine. Asta cred eu, pentru mine', a spus ea la Teo Show.

„Trebuie să fim unul pentru altul'

Aceasta a fost întrebată de către Teo Trandafir dacă după nuntă oamenii se mai dezvoltă din punct de vedere profesional. Fără să stea pe gânduri, Adriana Simionescu a explicat cum privește ea susținerea în relație.

„Ba da, clar, dar întotdeauna există esența aia care zice „eu am un om', și el zice „eu am o oamă', care, indiferent dacă eu lucrez la aprozar și tu ești procuror, tu trebuie să fii cu mine și eu cu tine, adică în momentul în care am intrat în casă nu mai contează că eu m-am dezvoltat prea mult și tu prea puțin, sau tu prea mult și eu prea puțin. Trebuie să fim unul pentru altul. Eu asta cred. În situația mea așa este, acum', a mai spus ea.

Adriana Simionescu: „Iubirea în familie se trăiește atât de intens'

Întrebată dacă lucrurile pe care le știe le-a învățat sau le-a înțeles din experiența ei personală, Adriana Simionescu a explicat faptul că există aspecte pe care le-a observat în familie, precum iubirea.

„Le-am înțeles pe pielea mea trăind, odată, și am avut de unde învăța, pentru că mama mea este casnică, dar are ea ceva aparte care îți arată că e -șefa lui tata-.(…) la mine, iubirea în familie se trăiește atât de intens, se simte când te iei cu un om în brațe, simți dacă te ia cu toată inima sau dacă te ia doar ca să te ia', a mai spus ea.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter