Cum se înțelege Mihai Morar cu Adela Popescu și Radu Vâlcan: „Dacă mai facem un copil, îi...” / VIDEO EXCLUSIV

Publicat pe de Andreea Archip

Cum se înțelege Mihai Morar cu Adela Popescu și Radu Vâlcan. Mihai Morar și soția lui, Gabriela, au o relație strânsă de prietenie cu Adela Popescu și Radu Vâlcan. Cele două familii au descoperit că au multe puncte în comun și participă și unii și alții cu drag la evenimentele importante din viețile lor. Dacă va face al patrulea copil, Mihai Morar își va invita prietenii la botez.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cum se înțelege Mihai Morar cu Adela Popescu și Radu Vâlcan. Mihai Morar și Radu Vâlcan nu sunt vecini, dar sunt buni prieteni, la fel și partenerele lor de viață. Mai mult, fiecare are același număr de urmaș: Mihai – 3 fete, Radu – 3 băieți, împărtășindu-și astfel din provocările la care copiii îi supun.

Cum se înțelege Mihai Morar cu Adela Popescu și Radu Vâlcan: „Dacă mai facem un copil, îi...' / VIDEO EXCLUSIVCum se înțelege Mihai Morar cu Adela Popescu și Radu Vâlcan: „Dacă mai facem un copil, îi...' / VIDEO EXCLUSIV

Cum se înțelege Mihai Morar cu Adela Popescu și Radu Vâlcan

Om de radio de ani buni, Mihai Morar se trezește cu noaptea în cap în timpul săptămânii. Și înainte să ajungă la job, el își începe diminețile cu o porție zdravănă de alergat. Tabiet pe care îl are și amicul lui, Vâlcan. Uite, ieri dimineață stabilisem să ne vedem la 5.20  în față și nu m-am putut trezi. Uneori îi mai dau și țeapă lui Radu Vâlcan și îmi cer scuze. Prietenia a venit natural, pe bază de nevoi și de plăcere. În general, avem cam același gen de viață socială, avem multe puncte în comun, asta îi leagă pe oameni până la urmă.  Acum câteva săptămâni, a fost botezul celui mic, am fost acolo, dacă noi mai facem un copil, îi chemăm la botez', a declarat, în exclusivitate pentru VIVA!, Radu Vâlcan.

Citește și: Adela Popescu a venit cu Mihai Morar la petrecerea VIVA! 2022. Reacția amuzantă a lui Radu Vâlcan

Citește și: Cum arată Mara și Cezara, gemenele lui Mihai Morar, la 14 ani: „Ar trebui să prețuim mai mult ce avem”

Citește și: Ce compromisuri au făcut în căsnicie Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean: „Mă enervez, el e mai coleric, eu încerc să…'/ EXCLUSIV

Citește și: Motivul pentru care Octavia Geamănu nu și-a mai dorit al doilea copil: Mi-am făcut 200 și ceva de injecții singură, în burtă' / EXCLUSIV

Mihai Morar: Copiii nu țin de dorință, ci de dăruință'

Mihai Morar este tată de trei fete: gemenele Mara și Cezara și mezina Roua. Mai face omul de radio al patrulea copil? Eu de unde să știu? Că dacă mă întrebai acum 4 ani, ziceam că nu îl facem nici pe al treilea. Depinde de noi? Nu. Copiii nu țin de dorință, țin de dăruință, e o dăruință de undeva de sus. E tardiv să vorbim noi de aici de pe pământ , noi, păcătoșii, care ascultăm muzică, bem, fumăm să vorbim despre darurile astea care vin de sus', ne-a spus el, preferând să nu își facă planuri legate de mărirea familiei, ci să se bucure de ceea ce îi oferă viața.

Roua le-a legat și mai mult pe gemene

Mihai Morar recunoaște că venirea mezinei în familie nu a stârnit gelozii, chiar dacă între ea și gemene este o diferență de 11 ani. Am auzit de genul acesta de gelozie și chiar avem cupluri, prieteni care au problema asta între frații mai mici, chiar dacă e diferență mai mare de vârstă. Însă Roua e ceva care cumva a unit tot Universul nostru, chiar dacă fetele sunt la vârsta adolescenței. Ele au fost plecate zilele trecute la un sleep over la o colegă de clasă și au dormit peste noapte acolo. Au venit după 24 de ore acasă. Când le-am luat și au văzut-o pe Roua au zis: Mie chiar mi-a fost dor de tine!', și Cezara a adăugat: Eu nu pot trăi fără tine!'. E un gen de relație greu de explicat, e chiar o frăție între ele. Și culmea Roua le-a legat mai mult și pe Cezara și pe Mara între ele', ne-a explicat fostul prezentator. Mihai Morar nu are o rețetă pentru creșterea fetelor, ci se adaptează în funcție de situație. Nu cred că viața este despre da' și nu'. Orice da' ascunde în spatele lui și alte nu-uri, și orice nu' ascunde alte da-uri. Copiii nu înțeleg da' -urile neapărat ca da'  sau nu'-urile ca nu'. Creșterea asta a copiilor nu că aș ști sau că m-aș pricepe, dar e în multe culori, nu e alb și negru', a adăugat Mihai Morar.

Foto: Facebook

Video: Ada Cheroiu

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter