Cum arată Raluca Pastramă, la trei zile după ce a născut. Imagini emoționante cu micuța Maryam

Publicat pe

Cum arată Raluca Pastramă, la trei zile după ce a născut. Imagini emoționante cu mezina familiei. Ibrahim, soțul vedetei, este cel care a postat imaginile emoționante, pe contul lui de Instagram. La scurt timp, după ce și-au jurat iubire, Raluca Pastramă a adus pe lume o fetiță minunată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cum arată Raluca Pastramă, la trei zile după ce a născut. Raluca Pastramă și Ibrahim s-au căsătorit civil, zilele trecute, iar la scurt timp după frumosul eveniment, a venit pe lume și fetița lor. Vedeta a născut-o pe cea de-a treia fetiță a ei, Maryam. Raluca Pastramă mai are două fetițe, din căsnicia cu Pepe: Maria și Rosa. Cei doi au decis să o ia pe drumuri separate și pare că le merge foarte bine despărțiți.

Cum arată Raluca Pastramă, la trei zile după ce a născut. Imagini emoționante cu micuța MaryamCum arată Raluca Pastramă, la trei zile după ce a născut. Imagini emoționante cu micuța Maryam

Ibrahim este cel care a postat pe contul său personal de Instagram, un videoclip de-a dreptul emoționant cu Raluca Pastramă, în timp ce o ține în brațe pe fiica lor. Fetița va avea un nume special, așa cum rar mai vezi la noi în țară. Tot Ibrahim este cel care a dat frumoasa veste internauților.

'Dumnezeu m-a binecuvântat oferindu-mi multe lucruri pentru care îi mulțumesc, dar tu, minunea mea, ești binecuvântarea cea mai mare! Maryam', a scris soțul Ralucăi Pastramă, pe Instagram.

Citește și: Imagini cu Raluca Pastramă, cu burtica de gravidă. Ce nume a ales fosta soție a lui Pepe pentru fetița ei 

Citește și: Ce gest emoționant a făcut Pepe pentru Raluca Pastramă, după ce a născut. Primele imagini postate de artist

Citește și: Elena Udrea a ajuns în țară. Ce se va întâmpla cu ea, după ce autoritățile române au preluat-o de la Vama Giurgiu

Citește și: „Clanul', noul serial de la PRO TV. Ce actor celebru face parte din proiect: „Totul este de-a dreptul impresionant'

Cum arată Raluca Pastramă, la trei zile după ce a născut

Ibrahim a postat imaginile emoționante cu soția lui, în timp ce o ține în brațe pe mezina familiei. Bărbatul este destul de activ, în mediul online, acolo unde postează lucruri legate de Maryam, fiica lui. Nimeni nu se aștepta ca Ibrahim să facă publice fotografii cu minunea lui. Asta pentru că Raluca și soțul ei au fost foarte rezervați în ceea ce privește povestea lor de dragoste. Puțini au fost cei care au știut, de la început, că cei doi vor deveni părinți sau că se vor căsători.

Raluca Pastramă a născut pe 13 iunie

Raluca Pastramă a născut pe 13 iunie. Bruneta a devenit mamă pentru a treia oară, la doar două zile după ce s-a căsătorit cu actualul ei soț, Ibrahim. Fosta soție a lui Pepe a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, de care toată familia e absolut îndrăgostită. Partenerul vedetei a postat prima imagine cu micuța și a dezvăluit ce înseamnă pentru el.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter