Cum se înțeleg Cleopatra Stratan și Edward Sanda, la aproape un an de la căsătorie: „Avem situații în care...”

Publicat pe

Cum se înțeleg Cleopatra Stratan și Edward Sanda, la aproape un an de la căsătorie. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire de ceva timp, iar de când au devenit oficial soț și soție, cuplul este din ce în ce mai unit, formând o adevărată echipă atât personal, cât și profesional. Recent, cei doi artiști au povestit cum merg lucrurile în relația lor. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cum se înțeleg Cleopatra Stratan și Edward Sanda, la aproape un an de la căsătorie. Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt printre puținele cupluri atât de tinere din showbiz. Mai mult, s-au căsătorit anul trecut, pe când ea avea doar 18 ani, iar el 23. De când au devenit soț și soție, ambii cântăreți au devenit mai uniți, însă există și momente în care au opinii diferite. Asta i-a făcut să se asculte și mai mult și să încerce să găsească o cale de mijloc. 

Cum se înțeleg Cleopatra Stratan și Edward Sanda, la aproape un an de la căsătorie: „Avem situații în care...'Cum se înțeleg Cleopatra Stratan și Edward Sanda, la aproape un an de la căsătorie: „Avem situații în care...'

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit pe 15 august 2021, într-un cadru restrâns. Cei doi tineri artiști și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, iar acum sunt soț și soție. Cleopatra a mărturisit, la un moment dat, că părinții i-au susținut în totalitate dragostea și i-au sprijinit la fiecare pas.

Citește și: Cum s-a îndrăgostit, de fapt, Cleopatra Stratan de Edward Sanda:”A durat vreo 3 ani până să fim împreună”

Citește și: Cum își împart banii Cleopatra Stratan și Edward Sanda, la aproape un an de la căsătorie:„Încă nu am trecut prin toate situațiile vieții…'

Citește și: Raluca Pastramă a născut. Prima imagine cu fetița:„Ești binecuvântarea cea mai mare'

Citește și: Loredana Groza s-a sărutat pe buze cu o femeie, în Grecia.Imaginile au făcut furori

Cum se înțeleg Cleopatra Stratan și Edward Sanda, la aproape un an de la căsătorie

Într-un interviu pentru Fanatik.ro, cuplul a vorbit deschis despre provocările pe care le-au întâmpinat de când au devenit, oficial, soț și soție. Cei doi stau, momentan, în chirie, dar curând își vor vedea visul împlinit, acela de a avea propria casă. Locuința celor doi este în lucru, iar când vine vorba despre decor, fiica lui Pavel Stratan este cea care inițiază ideile. 

„Viața de femeie căsătorită este frumoasă și fericită. Noi nu ne certăm niciodată. Avem situații în care eu am o părere, iar el are altă părere, încercăm să o discutăm și rezolvăm orice', a spus Cleopatra Stratan. 

„Femeia are întotdeauna dreptate, se zice. Câteodată, da!', intervine Edward. 

„Câteodată? Cam des!', a glumit artista. 

Cleopatra Stratan și Edward Sanda: „Ne dorim o fetiță'

Cuplul a mai dezvăluit că deciziile le iau împreună, de fiecare dată. Pentru că a fost adusă în discuție viața de familie, cei doi tineri mai au de așteptat, iar asta pentru că au o carieră în plină ascensiune și au nevoie să-și rezolve treburile pentru casă. Ideea de a deveni părinți trebuie să vină la momentul potrivit, atunci când amândoi simt asta. 

„Deocamdată mai așteptăm până să devenim părinți. Nu ne grăbim, dorim să mai copilărim noi. După aceea, vedem. Să ne punem la punct cu casa, cu amănuntele…', a spus Cleopatra Stratan.

„Ne dorim fetiță, dar, dacă o să fie băiat, probabil vom fi la fel de fericiți. Sănătos să fie', a mai continuat și Edward Sanda, pentru sursa citată anterior.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter