Cum s-a îndrăgostit, de fapt, Cleopatra Stratan de Edward Sanda: "A durat vreo 3 ani până să fim împreună"

Publicat pe

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Anul trecut, cei doi tineri artiști au decis să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu, iar acum sunt soț și soție. Recent, artista a dezvăluit cum s-a îndrăgostit de partenerul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează, fără doar și poate, unul dintre cele mai îndrăgite perechi din showbiz. Tânăra a spus că relația lor este la fel de frumoasă, iar un inel și un document nu poate schimba cu nimic ceea ce simt unul pentru celălalt. Relația celor doi este exemplară, iar de ani de zile dau dovadă că sentimentele lor sunt puternice și sincere.

Cum s-a îndrăgostit, de fapt, Cleopatra Stratan de Edward Sanda: "A durat vreo 3 ani până să fim împreună"Cum s-a îndrăgostit, de fapt, Cleopatra Stratan de Edward Sanda: "A durat vreo 3 ani până să fim împreună"

Cântăreața a vorbit despre planurile sale de viitor, proiectele muzicale, dar și ce are în plan cu studiile, deoarece a terminat liceul. Vedeta a vorbit și despre cum s-a îndrăgostit, de fapt, de Edward Sanda. Cei doi s-au căsătorit pe 15 august 2021, într-un cadru restrâns.

Citește și: Cum își împart banii Cleopatra Stratan și Edward Sanda, la aproape un an de la căsătorie:„Încă nu am trecut prin toate situațiile vieții…'

Citește și: Cum arată Cleopatra Stratan nemachiată.S-a filmat fără niciun strop de machiaj

Citește și: Roxana Dobre și Florin Salam se căsătoresc astăzi!Primele detalii despre nuntă

Citește și: După ce s-a îngrășat, Loredana Chivu a ajuns pe masa de operație:”Nu m-am simțit niciodată grasă”

Cum s-a îndrăgostit, de fapt, Cleopatra Stratan de Edward Sanda

Cleopatra Stratan și Edward Sanda împlinesc un an de căsătorie pe 15 august. Cei doi tineri artiști și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, iar acum sunt soț și soție. Artista a povestit cum s-a îndrăgostit de soțul ei și cât durat până când s-au cuplat. Cleopatra a mărturisit că părinții i-au susținut în totalitate dragostea și i-au sprijinit la fiecare pas.

Ador la Edi absolut tot! Da, m-am îndrăgostit de el la prima vedere, chiar dacă a durat vreo 3 ani până să fim împreună. Părintii noștri au știut mereu că ne placem unul de altul și ne-au susținut în relația noastră. Și-au dorit să ne vadă fericiți împreună. Suntem o familie frumoasă și fericită.”, a declarat Cleopatra Stratan pentru impact.ro.

Cleopatra Stratan, despre momentul în care va deveni mamă

Cleopatra Stratan, 19 ani, a vorbit și despre momentul în care va deveni mămică. Artista a mărturisit că atât ea, cât și Edward Sanda își doresc copii, dar momentan vor să se axeze pe carierele lor. Artista își dorește să se bucure de viață și de căsnicia cu soțul ei.

Ne dorim copii, dar mai vrem să așteptăm. Vrem să mai petrecem timp cu noi și să ne ocupăm de carierele noastre 100%. Avem toată viața înainte pentru copii.”, a mai spus tânăra artistă.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan vor să își cumpere casa visurilor

Iubirea dintre ei este una puternică, iar dea-a lungul timpului au demonstrat că se potrivesc de minune. Cleoaptra Stratan și Edward Sanda se declară împliniti, mai ales pe plan personal, dar și profesional. Cei doi continuă să se axeze pe muzică și să aibă o carieră de succes. De asemenea, Edward și Cleopatra vor să își cumpere o casă al lor, dar momentan locuiesc cu chirie.

Sincer, visul nostru s-a îndeplinit deja, cel de a fi împreună pentru tot restul vieții, iar ideea de casă se poate schimba oricând. Deocamdată stăm în chirie, dar desigur ne dorim să ne procurăm un locușor al nostru.”, a mai spus artista pentru sursa citata.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter