Mircea Diaconu dezvăluie secretul căsniciei de 42 cu Diana Lupescu: "Gândim la fel, simțim la fel"

Publicat pe

Mircea Diaconu și Diana Lupescu formează unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea showbizului, iar căsnicia lor, care durează de nu mai puțin de 42 de ani, este una de invidiat. Iată ce confesiuni face actorul despre relația lor și despre cum au menținut vie flacăra pasiunii chiar și atunci când el se afla la Bruxelles!

Diana Lupescu și Mircea Diaconu s-au căsătorit în anul 1980, iar din dragostea lor s-au născut Victor și Ana. La un moment dat, actorul povestea că Diana este femeia pe care și-a dorit-o de soție încă după prima gură de cafea… Drept urmare, a cerut-o de soție de la prima întâlnire, la o cafea. Și tot cafeaua a rămas ritualul lor timp de 42 de ani. Iată ce povestește actorul despre povestea lor de iubire.

Mircea Diaconu dezvăluie secretul căsniciei de 42 cu Diana Lupescu: "Gândim la fel, simțim la fel"Mircea Diaconu dezvăluie secretul căsniciei de 42 cu Diana Lupescu: "Gândim la fel, simțim la fel"

Mircea Diaconu dezvăluie secretul căsniciei cu Diana Lupescu

Recent, într-un interviu pentru Antena Stars, actorul a rememorat cele mai frumoase momente din viața lor de cuplu, și a dezvăluit și cum au reușit să aibă un mariaj atât de longeviv.

„Nunta noastră a fost unică. Nu am apucat încă să o scriu, adică să o povestesc în scris. Dar de povestit, am povestit-o, a fost senzațional. Au trecut 42 de ani de când ne-am căsătorit și e minunat și azi', a declarat Mircea Diaconu pentru Antena Stars. 

De asemenea, Mircea Diaconu și-a amintit cu emoție și despre prima lor întâlnire, dezvăluind că au rezonat sufletește din primul moment.

„Când am discutat prima oară cu soția mea, era cotată cea mai frumoasă actriță din România la vremea aceea, era o minune. Eram la mare, trebuia să plec în 2-3 ore la București și am vorbit pe o terasă, de viață, de familie. Am simțit că a trăit ca mine, cumva, niște proviniciali', a mai spus Mircea Diaconu.

Mircea Diaconu: „Aveam nevoie de un pretext ca să vorbesc cu ea”

Amuzat, Mircea Diaconu a povestit cum cafeaua a devenit, în timp, un pretext pentru discuțiile cu Diana Lupescu, chiar dacă, până să o cunoască pe ea, nu fusese consumator de cafea. Mai mult, pe vremea când era europarlamentar la Bruxelles, actorul nu a renunțat la obiceiul de a bea cafeaua, la telefon, alături de soția lui.

Citește și: Cine este Diana Lupescu, soția lui Mircea Diaconu. Cum a început povestea de iubire dintre ei

Citește și: Detalii neştiute despre familia lui Mircea Diaconu. Cum arată și cu ce se ocupă fiica și nepoate lui: ambele sunt pasionate de echitație

Citește și: Ce părere are Elena Merișoreanu despre iubita lui Reghe. Cea mai bună prietenă a Ionelei Prodan, declarații neașteptate după ce a cunoscut-o pe Corina Caciuc: 'Actuala lui soție…' / EXCLUSIV

Citește și: EXCLUSIV! Lidia Buble, despre Răzvan Simion:'Este bărbatul ideal'

„Gândim la fel, simțim la fel. Nu e greu, totul e natural. Culmea e că eu nu beam cafea până să ies cu ea. Nu conta nicio aromă, aveam nevoie de un pretext ca să vorbesc cu ea. 

De atunci, bem cafeaua împreună în fiecare zi. Am fost cinci ani la Bruxelles și știam exact ora la care făcea ea cafeaua și eu o sunam. 

Cafeaua se vorbește, nu se bea. Noi avem un tip de biscuiți, pe care îl luăm de aici din România, și când plecam la Bruxelles, îi luam cu mine, ca să putem bea împreună', a povestit Mircea Diaconu.

O poveste de dragoste ca-n filme

Povestea iubirii celor doi are un parfum aparte. Practic, la prima întâlnire a celor doi actori, Mircea Diaconu a cerut-o pe Diana Lupescu în căsătorie, chiar în sufrageria casei ei, la o cafea!

În luna octombrie a anului 1980, soarta i-a adus împreună pe Mircea Diaconu și Diana Lupescu, dar cu un ajutor substanțial din partea actorului… Întâlnindu-se pe stradă cu o colegă de-ale Dianei, actorul i-a povestit că avea drum prin Moldova și i-a cerut numărul de telefon al acesteia. Când a ajuns acolo (ea era actriță la Bacău), Mircea Diaconu a sunat-o pe Diana și a întrebat-o dacă îl primește la o cafea.

„În 1979, prima noastră întâlnire a fost la Teatrul Bulandra, am vrut să fiu amabil cu o colegă actriță, i-am oferit o cafea, m-a refuzat categoric. La a doua întâlnire, la mare, am pălăvrăgit și cu asta basta.

A venit toamna, în 1980, m-am întâlnit cu Eugenia Vodă, ploua, i-am cerut telefonul Dianei, atât. Am simțit nevoia s-o sun, i-am zis că am treburi prin Moldova, pot să beau o cafea, la tine, la Bacău.

Am ajuns acolo, «ai o cafea, că așa ai zis», am băut o cafea în bucătărie, am vorbit de teatru, am mai intrat în sufragerie, nu m-am gândit la nimic înainte, dar în clipa aceea mi-a venit s-o întreb: «Dacă te-aș cere de soție, ce-ai zice?». «Aș fi de acord», a răspuns ea.

Am continuat să discutăm. Apoi, seara, am întrebat-o încă o dată: «Hai să fim și serioși, vrei?». Și au trecut 41 de ani și ceva de atunci, ne-am căsătorit, ani divini’, a povestit Mircea Diaconu la Kanal D.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter