Cum își educă Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei, fiul: „El este cel permisiv și eu sunt ușor mai exigentă. Nu sunt genul de mamă care să...” / EXCLUSIV

Publicat pe

Cum își educă Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei, fiul. Am aflat răspunsul chiar de la prezentatoarea TV, în paginile revistei VIVA! Este una dintre cele mai iubite vedete de televiziune și, în egală măsură, una dintre cele mai asumate… Ilinca Vandici nu s-a ascuns niciodată în spatele cuvintelor și nu a făcut-o nici în acest interviu, unde a vorbit cu inima deschisă atât despre proiectele profesionale, cât și despre viața de familie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Din câte am văzut, ești prietenă cu băiețelul tău. Este ceva ce te îngrijorează la societatea în care îți crești copilul, de care te temi în raport cu creșterea copilului tău?

Eu cred că societatea e așa cum ne-am făcut-o. La vremea lor, va fi așa cum și-o vor face. E clar că e periculoasă, la fel de bine cum poate să fie frumoasă, însă depinde de fiecare în parte. Nu sunt genul de om sau de mamă care să-și crească copilul sau să vrea, la propriu, să trăiască într-o bulă, ci vreau să fim conștienți de pericolele care ne pasc la tot pasul, de greșelile pe care putem să le facem, repet, de acțiuni care vor avea repercusiuni.

Cum își educă Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei, fiul: „El este cel permisiv și eu sunt ușor mai exigentă. Nu sunt genul de mamă care să...' / EXCLUSIVCum își educă Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei, fiul: „El este cel permisiv și eu sunt ușor mai exigentă. Nu sunt genul de mamă care să...' / EXCLUSIV

Atât mi-aș dori, nu neapărat să-l protejez de lucrurile astea, pentru că nu am cum, sunt lucruri pe care le putem controla în viață și lucruri pe care nu le putem controla și, din păcate, și Urania Cremene spune asta – ne focusăm prea mult pe lucrurile pe care nu le putem controla, când ar fi mult mai prielnic să ne concentrăm pe cele pe care le putem controla, astfel încât să și putem schimba ceva. Și, atunci, n-o să pot și nici n-o să vreau să-i controlez viața.

Citește și: Câte operații estetice are Ilinca Vandici:„O dată la un an, o dată la un an și jumătate, îmi pun…'

Citește și: Ce dietă ține Ilinca Vandici:„Mi-e poftă de dulciuri multe, de stafide în ciocolată, ciocolată, cozonac…'

Citește și: Diana Dumitrescu, scandal cu o vecină. Ce a pățit actrița, după ce s-a trezit cu Poliția la poartă:”Femeia asta merită tot ce e mai rău de pe lumea asta!”

Citește și: Olivia Steer a pierdut procesul cu Ramona Strugariu, europarlamentar USR.Ce decizie au luat magistrații

Cum își educă Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei, fiul

Eu vreau să cresc un bărbat frumos, echilibrat, sigur pe el, cu aspirații și cu dorințe înalte, cu țeluri foarte bine definite, cu multă iubire în suflet, cu empatie, cu toleranță. Aș vrea, poate, să fie tot ce n-am fost nici eu când am fost tânără, pentru că n-am știut. Dacă el va fi așa, sunt convinsă că orice provocare îi va veni în viață, orice primejdie, orice pericol, va putea să le depășească cu brio. Despre asta e vorba, despre bazele cu care el crește și pe care eu încerc să i le ofer, astfel încât, indiferent cu ce o să se confrunte în viață, să reușească să treacă peste.

Ilinca Vandici: „Eu sunt părintele care e extrem de grijuliu cu regulile'

În familia voastră, care este părintele mai permisiv și care e părintele mai exigent?

Dacă vă vine să credeți sau nu, poate o să râdeți, eu sunt părintele care e extrem de grijuliu cu regulile, cu programul, cu lucrurile pe care avem voie sau nu avem voie să le facem, când, cum, unde, în ce fel. Andrei este părintele permisiv, pentru că ei au legătura lor specială ca de la tată la fiu, ca de la bărbat la copil și, atunci, de multe ori am zis: „Vă las pe voi să faceți cum considerați, pentru că mi se pare că e relația voastră, nu mă bag. În schimb, Andrei mă susține foarte tare, și eu pe el, atunci când se impun anumite reguli în casă și așa mai departe, dar el, repet, este cel permisiv și eu sunt ușor mai exigentă. Știu eu de ce!

Cât de implicat este soțul vedetei în creșterea lui Zian

Au deja glumele lor și activitățile lor ca între băieți?

O grămadă. Mai nou, până la o anumită vârstă, practic, nu puteau să facă prea multe activități. Se jucau cu mașinuțele, și asta era tot. Mă refer la jocuri. Dar, de la o anumită vârstă, de când a început Zian să meargă pe bicicletă, lucru pe care tot Andrei l-a învățat, au început să meargă amândoi cu bicicletele, să se plimbe pe scuter, să se ducă în parcul de distracții și să se dea în mașini, să se cațere în parcurile de distracții.

La un moment dat, în weekend, Zian are voie la televizor, la playstation, și fac curse de mașini împreună. Mi se pare că au o relație foarte frumoasă și sunt extrem de bucuroasă că pot să o văd, să o admir și, în sfârșit, după 5 ani de zile, pot spune că am și eu timpul meu când copilul e în casă, pentru că, până acum, întotdeauna era cu mine. Acum, pentru că el este cu Andrei, pot să stau și eu să mă relaxez.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE OCTOMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter