Cum își educă Mirela Vaida cei 3 copii: „Înțeleg că, atunci când ridic tonul, lucrurile sunt grave. Și noi aplicăm pedepse”. De ce nu-i lasă să se uite la emisiunile ei / EXCLUSIV

Publicat pe

Cum își educă Mirela Vaida cei 3 copii. S-a angajat în televiziune pentru a se putea întreține în facultate, însă Mirela Vaida avea să-și descopere astfel adevărata vocație. Acesta a fost începutul unui drum nu întotdeauna ușor, însă plin de satisfacții. La 40 de ani, carismatica vedetă de televiziune are o carieră de invidiat, 14 ani de căsnicie și trei copii, așadar am vrut să aflăm cum este viața de soție și mamă cu full time job. Pentru că ea chiar pare să fi găsit echilibrul perfect…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum împaci cariera cu rolul de mamă? Nu îți este greu cu trei copii? Te ajută cineva?

Rolul de mamă mie mi se pare cel mai frumos rol din viața mea, dintre toate rolurile pe care le-am jucat. E rolul care mă împlinește și care mă face foarte fericită. Îmi iubesc copiii, îi ador, ne simțim foarte bine împreună, facem foarte multe activități împreună. Sunt un om implicat. Le gătesc, îi duc la școală, îi îmbrac, îi spăl, le citesc povești, facem rugăciune, ne jucăm, citim, scriem, facem teme, mergem la activitățile extracurriculare, de la pian, înot, engleză până la tobe, tenis și șah. Mă pregătesc să îi iau de la școală la prânz, să-i aduc acasă, să le pun masa, și apoi ei dorm și eu plec la serviciu.

Cum își educă Mirela Vaida cei 3 copii: „Înțeleg că, atunci când ridic tonul, lucrurile sunt grave. Și noi aplicăm pedepse'. De ce nu-i lasă să se uite la emisiunile ei / EXCLUSIVCum își educă Mirela Vaida cei 3 copii: „Înțeleg că, atunci când ridic tonul, lucrurile sunt grave. Și noi aplicăm pedepse'. De ce nu-i lasă să se uite la emisiunile ei / EXCLUSIV

Citește și: Mirela Vaida, dezvăluire neașteptată despre al patrulea copil: „Liniștită îl fac. Ba chiar îmi doresc gemene”

Citește și: Cum slăbește Mirela Vaida după Sărbători: „Cred că poți să mănânci orice, dar nu…”

Citește și: „Ce-ai făcut mă, tu? Streaptease?'. Vica Blochina, scandal monstru la Survivor 2023, după ce Bianca Patrichi a întrebat-o ce meserie are

Citește și: „Am cotul negru, am picioarele pline de tot felul de lovituri, hematoame'. Mariana Ionescu Căpitănescu a suferit un accident la schi, sub privirile Marcelei Fota

Cum își educă Mirela Vaida cei 3 copii

Cred că trăiesc cea mai fericită și frumoasă perioadă din viața mea. Pentru că cei mici au început să crească și ne putem înțelege ca și cu niște oameni mari. Ei se înțeleg foarte bine și sunt o echipă. Se susțin și se ajută unii pe alții. Rolul de mamă mi se pare că îmi ușurează toată viața. Și toată munca. Pentru că nu fac nimic cu efort, fac din dragoste pentru ei. Mă implic să facem tot felul de activități și chiar dedic timp pentru asta.

Nu îmi este greu, deoarece, atunci când faci lucrurile pentru copiii tăi, nu are ce să fie greu. Dar, da, mă ajută cineva. Avem o bonă de mai bine de șase ani, care stă în casă cu noi, cu excepția weekendurilor, și care acum ne cunoaște toată viața. Copiii s-au atașat de ea, o iubesc foarte mult. Și ea la fel pe ei, e un om de încredere. Putem merge liniștiți la serviciu sau, dacă vrem să ne luăm o pauză, un city-break, o dată la nu știu cât timp, putem pleca liniștiți, cu toată încrederea, pentru că această femeie minunată ne ajută. Ne bucurăm însă și de clipele în care rămânem doar noi cinci în casă și ne manageriem foarte bine timpul. Avem reguli, pe care toată lumea le respectă, și bucuria momentelor intime e greu de descris.

Mirela Vaida: „Pe vremea mea copiii luau bătaie'

Pe vremuri, părinții considerau că bătaia e ruptă din rai. Am înțeles că ai „beneficiat și tu de acest gen de corecție fizică… Cum îți disciplinezi copiii atunci când greșesc?

Da, pe vremea mea copiii luau bătaie. Luau bătaie că așa era sistemul. Eu am avut și am un tată militar de carieră și o mamă care este învățătoare. Deci, la noi, autoritatea în casă a fost cuvântul-cheie. Autoritate, respect… să nu ieși din cuvântul spus de părinți, să îți respecți părinții orice ar fi. Regulile sunt acestea! Dacă nu le urmai, primeai pedeapsă. De multe ori, pedeapsa era bătaia, și pentru mine, și pentru fratele meu. Fratele meu este azi ofițer, a absolvit Academia de Poliție. Autoritatea și-a spus cuvântul.

În ceea ce ne privește, eu nu pot aplica aceste lucruri cu copiii mei. O dată, că nu sunt de acord, nu mai sunt timpurile acelea, și încerc să fac o altfel de aducație cu copiii. Ridic tonul și ei înțeleg că, atunci când ridic tonul, lucrurile sunt grave. Tatăl lor la fel face, dar atât! Și noi aplicăm pedepse. Cea mai cruntă pedeapsă e să te duci în camera ta sau nu primești desert. Sau, azi, nu mergem în parc, dar atât. Oricum, ei le simt.

Generațiile s-au schimbat, nu mai funcționează pedeapsa și autoritatea. Merge vorba bună. Copilul trebuie să înțeleagă, trebuie să vorbești cu el, să ți-l apropii, să ți-l faci prieten. Și noi aplicăm cu succes regula aceasta. Nu am încurajat niciodată bătaia și nu cred că a fost niciodată o soluție. Așa au fost timpurile în care noi am crescut, din păcate. Eu nu sunt de acord cu asta și spun fiecărui părinte că nu asta este soluția.

De ce nu-i lasă să se uite la emisiunile ei

Copiii tăi ce spun despre faptul că mama lor apare la TV? Conștientizează faptul că tu ești vedetă?

Copiii mei știu că mama lor apare la televizor, pentru că, atunci când vin acasă de la școală sau după amiezile, mai dau drumul la televizor, să vadă că sunt acolo. Nu se uită la emisiunea mea, pentru că nu este emisiune pentru copii. Și le-am spus că nu e pentru copii. Știu că mama lucrează la televizor, știu că, mă rog, colegii, vecinii mă cunosc, dar nu facem un caz din asta.

I-am învățat întotdeauna să aibă o viață absolut normală, să se comporte ca orice alt copil, fiindcă vreau să aibă parte de același tratament ca oricare alt copil. De asta îi și duc la o școală de stat și am cerut întotdeauna un regim cât se poate de egal și de comun. Niciodată nu am avut vreo pretenție sau alte cerințe, este o meserie ca oricare alta. Dar, să spun așa, singura diferență este că a mea este expusă public și că omul vede efectiv ce lucrez. Pentru copiii mei nu este absolut nicio diferență. I-am învățat asta, și ei au înțeles foarte bine. Efectiv, suntem o familie normală.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE FEBRUARIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Facebook, PR

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă