„Ce-ai făcut mă, tu? Streaptease?”. Vica Blochina, scandal monstru la Survivor 2023, după ce Bianca Patrichi a întrebat-o ce meserie are

Publicat pe

Vica Blochina, scandal monstru la Survivor 2023, după ce Bianca Patrichi a întrebat-o ce meserie are. Situația din tabăra Faimoșilor devine mai tensionată, pe zi ce trece. Jorge s-a accident destul de rău și nu a mai putut ieși pe traseu, așa că presiunea competiției și-a spus cuvântul. Vica Blochina și Bianca Patrichi au început să se certe și să se jignească atât de rău, încât și colegii lor au fost șocați.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Vica Blochina, scandal monstru la Survivor 2023, după ce Bianca Patrichi a întrebat-o ce meserie are. Show-ul de aventură Survivor România 2023 testează din ce în ce mai mult limitele concurenților. Cei din tabăra Faimoșilor nu sunt în cea mai bună formă, mai ales după ce, în ediția recentă, l-au pierdut pe Jorge, în urma unei accidentări. Condițiile dure și presiunea competiției a început să devină greu de suportat, astfel că tensiunile dintre colegi încep să iasă la iveală. Ultimul scandal din concurs a izbucnit în tabăra Faimoșilor, între Vica Blochina și Bianca Patrichi, care n-au ezitat să-și arunce vorbe extrem de dure. Iată de la ce a pornit întreaga ceartă!

„Ce-ai făcut mă, tu? Streaptease?'. Vica Blochina, scandal monstru la Survivor 2023, după ce Bianca Patrichi a întrebat-o ce meserie are„Ce-ai făcut mă, tu? Streaptease?'. Vica Blochina, scandal monstru la Survivor 2023, după ce Bianca Patrichi a întrebat-o ce meserie are

Vica Blochina, scandal monstru la Survivor 2023, după ce Bianca Patrichi a întrebat-o ce meserie are

Vica Blochina și Bianca Patrichi s-au luat la ceartă la Survivor România 2023, după ce Ada i-a spus fostei amante a lui Pițurcă, că Bia o bârfește pe la spate. Vica, furibundă, i-a adresat vorbe dure lui Patrichi, aceasta jignind-o la rândul ei.

Dacă mă mai bărfești o dată la lume, toată țara o să afle că ești o…. Cine te crezi tu? De ce mă bârfești? Că nu fac treabă, nu mătur. Ți-am mâncat eu orezul? Nu îți este rușine? Îți dau cu orezul în cap', i-a spus Vica Biancăi.

„Stăteam liniștiți. Bia vorbea cu Ștefania și Vica a venit val vârtej și a început', a comentat DOC.

„Te rog frumos să încetezi în momentul ăsta! De unde știi tu cine sunt eu, mă? Vica, taci din gură în momentul ăsta! Păi nu mă faci tu pe mine cum ai chef! Ce meserie ai tu în viața asta ca să vii la mine ? Ce meserie ai, cu ce te ocupi?', a replicat Bianca Patrichi.

Citește și: Sebastian Dobrincu și-a schimbat părerea despre Vica Blochina la Survivor 2023: „Este un om cu inima de aur'

Citește și: Ce sfaturi a primit Bianca Patrichi de la Survivor de la mătușa ei, văduva lui Cornel Patrichi: „E valabil în orice situație'

„Am trei firme', a răspuns, scurt și la obiect, Vica Blochina.

Bianca Patrichi a continuat: „Ce-ai făcut mă, tu? Streaptease?'.

Vica Blochina: „Streaptease n-am făcut în viața mea!'.

Bianca Patrichi: „Nu-ți mai permit să mai folosești numele meu într-o propoziție de acum încolo!'.

Vica Blochina i-a replicat imediat: „Bichi Patrichi, fix asta ți se potrivește. Cum ai spus tu singură despre tine, exact așa ești'.

„Eu nu mă asociez cu așa imagine', a replicat Bianca Patrichi.

Vica Blochina a leșinat la Survivor România 2023

Vica Blochina este una dintre cele 12 vedete care au acceptat provocarea Survivor România 2023. Cu toate acestea, condițiile din jungla dominicană și probele solicitante au făcut-o pe Vica să clacheze la un moment dat. Fosta amantă a lui Pițurcă a leșinat și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Nu mă simt încă foarte bine, mă doare capul, dar nu știu tot ce s-a întâmplat, nu-mi amintesc. Nu am avut putere în mâini și picioare, nu am putut să țin nici un pahar de apă. Experiența Survivor este foarte grea pentru mine. În momentele acestea îmi doresc să merg acasă. (…) Sper să mă fac bine, să pot intra la joc. Mulțumesc colegilor care m-au susținut!', a declarat Vica Blochina.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter