Cum își răsfață Dan Capatos soția, după 23 de ani de căsnicie"Ei îi plac lalelele. De fiecare dată a avut locul ei special"

Publicat pe

Cum își răsfață Dan Capatos soția. Prezentatorul emisiunii Xtra Night Show are o familie minunată și reușește să petreacă timp prețios alături de soția și fiul său. Dan Capatos a vorbit recent despre familia sa, dar și cum își răsfață partenera de viață. Dan Capatos și Monica formează un cuplu de 23 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Dan Capatos este căsătorit cu Monica, de mai bine de două deceni și au împreună un băiat în vârstă de 12 ani. Prezentatorul tv este cunoscut de multă lume, dar puțini sunt cei care știu detalii despre familia acestuia. Dan Capatos a fost întotdeauna discret cu viața sa personală.

Cum își răsfață Dan Capatos soția, după 23 de ani de căsnicie"Ei îi plac lalelele. De fiecare dată a avut locul ei special"Cum își răsfață Dan Capatos soția, după 23 de ani de căsnicie"Ei îi plac lalelele. De fiecare dată a avut locul ei special"

Dan Capatos și-a ținut familia departe de ochii publicului și a vorbit de putine ori despre soția și copilul său. Recent, prezentatorul tv a făcut dezvăluiri despre femeia cu care are o căsnicie minunată, dar și cum o răsfață ori de câte ori are ocazia.

Citește și: Oana Roman și Dan Capatos nu au vorbit ani la rând: „Sunt unii oameni care mi-au făcut mult rău”

Citește și:Somație de la CNA pentru Antena Stars, după interviul cu George Buhnici: „Intervenția domnului Dan Capatos ia din vina postului cea mai mare parte”

Citește și:Cristina Bălan face acuzații grave la adresa sistemului medical din România, după experiența primei nașteri: „Nu am primit niciun fel de ajutor sau o vorbă bună măcar'

Citește si:Binca Patrichi, după ce Crina Abrudan a fost eliminată de la Survivor 2023: „Te porți ca un jeg…”

Cum își răsfață Dan Capatos soția, după 23 de ani de căsnicie

Dan Capatos este unul dintre cei mai apreciați prezentatori tv din România. Prezintă emisiunea Xtra Night Show la Antena Stars de ani de zile, dar de putine ori a vorbit despre familia sa. Recent, Dan Capatos a făcut dezvăluiri inedite despre soția sa, cu care formează un cuplu de mai bine de 20 de ani. Moderatorul tv a declarat că își găsește timp și pentru soția sa, iar atunci când are ocazia o răsfață cu florile ei preferate.

'Ei îi plac lalelele, exact ca cele pe care le-am împărțit astăzi. Printre picături reușesc, este important să stai în momentele tale în familie. De fiecare dată a avut locul ei special, chiar dacă eram prins cu filmări, cu deplasări. Nu vorbim doar despre momentul de când fac televiziune, ci de când ne-am cunoscut. Ne știm totuși din 1999.', a declarat Dan Capatos, la Antena Stars.

Dan Capatos: „Este o alegere să ținem viața deoparte”

Dan Capatos este căsătorit cu Monica de 23 de ani și au împreună un fiu, Andrei, în vârstă de 12 ani. Prezentatorul tv vorbește foarte rar despre familia lui, dar își face mereu timp pentru a petrece timp alături de soție și fiul lor.

Acesta a dezvăluit că a ales să își țină viața personală departe de lumina reflectoarelor. 'Este o alegere să ținem viața deoparte, și cea profesională este vizibilă datorită meseriei. Vizibilitatea asta este de ajuns pentru cât are nevoie o familie.', a mai spus Dan Capatos.

Cum s-au cunoscut Dan Capatos și soția lui

Prezentatorul de televiziune și-a cunoscut partenera de viață într-o situație inedite. Cei doi s-au cunoscut în anul 2000 și au o căsnicie frumoasă. Monica și Dan Capatos aveau relații serioase în momentul în care s-au întâlnit, dar iubirea lor a fost mai puternică.

„Ea avea nunta pregătită şi fixată peste trei luni, cu invitaţiile date. Dar din momentul în care ne-am văzut s-a hotărât să anuleze tot ca să nu rişte un divorţ urât. A fost o relaţie tumultuoasă de la început. Am cunoscut-o într-o redacţie la Media Pro şi, în scurt timp, a explodat totul şi ne-a dat şi vieţile peste cap. Pentru că fiecare dintre noi eram angrenaţi într-o relaţie, ea, chiar foarte avansată. Suntem de ani împreună şi este o legătură care nu s-a erodat prea mult. Poate ne iartă Dumnezeu că am ieşit din relaţiile acelea . În care oamenii respectivi n-aveau nicio vină să păţească aşa ceva. Si am format noi acest cuplu bazat pe sentimente. Nu am făcut-o să-i distrugem pe alţii, ci să nu ne distrugem noi vieţile', mărturisea Dan Capatos, care a dezvăluit care este numele său din buletin, într-un interviu pentru Taifasuri.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă