Cum l-au marcat pe Mihai Trăistariu probele de la Sunt celebru, scoate-mă de aici: „Am intrat în depresie și am slăbit șase kilograme”

Publicat pe

Cum l-au marcat pe Mihai Trăistariu probele de la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Mihai Trăistariu a participat în primul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici!', care a avut loc în 2015. Artistul a acceptat marea provocare și a făcut declarații inedite despre această experiență. Cântărețul a slăbit șase kilograme, în urma participării sale în show.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum l-au marcat pe Mihai Trăistariu probele de la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Mihai Trăistariu a trăit o experiență de neuitat la Sunt celebru, scoate-mă de aici 2015. Artistul a participat în prima ediție a emisiunii și și-a testat limitele. La acel moment, Trăistariu a semnat un contract potrivit căruia ar putea să primească un onorariu, dacă rezistă cel puțin 10 zile.

Cum l-au marcat pe Mihai Trăistariu probele de la Sunt celebru, scoate-mă de aici: „Am intrat în depresie și am slăbit șase kilograme'Cum l-au marcat pe Mihai Trăistariu probele de la Sunt celebru, scoate-mă de aici: „Am intrat în depresie și am slăbit șase kilograme'

Artistul a vorbit recent despre tot ce a trăit în urmă cu șapte ani. Cântărețul a declarat că la început a fost frumos, dar ulterior lucrurile au început să se schimbe. Mihai Trăistariu susține că a intrat în depresie și a slăbit nu mai puțin de șase kilograme.

Citește și: Câți bani a câștigat Mihai Trăistariu cu piesa „Tornero”, prezentată la Eurovision, în 2006:”A fost perioada mea de glorie”

Citește și: Câți bani câștigă Mihai Trăistariu din apartamentele de pe litoral:”Nu am niciun motiv să mă plâng”

Citește și: Cine este Sorin Ileș de la Chefi la cuțite.E primul concurent care a primit cele trei cuțite de aur deodată

Citește și: Când și unde va fi înmormântată Valeria Seciu.Regretata artistă a fost răpusă de o boală grea

Cum l-au marcat pe Mihai Trăistariu probele de la Sunt celebru, scoate-mă de aici

Mihai Trpistariu a participat la prima ediție a reality show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 2015. Artistul a mărturisit că a fost o experiență cruntă, care recunoaște că nu ar mai repetat-o niciodată. Anul acesta, alte 12 vedete au plecat în Republica Dominicană pentru a-și testa rezistenta la Sunt celebru, scoate-mă de aici! 2022. Mihai Trăistariu a rezistat 10 zile în junglă, după care a cerut să iasă, deoarece intrase în depresie.

„La început a fost o experiență fabuloasă, după care a fost destul de groaznică, în sensul că probele și tot ce am îndurat acolo, m-au determinat să mă cer singur acasă. Eu am ieșit după zece zile și am strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Am rezistat eroic zece zile, pentru că așa scria în contract, adică îți luai banii doar dacă rezistai minim zece zile. Nu era stabilit câte un buget pentru fiecare. Dacă plecam după nouă zile, nu luam niciun ban', a declarat Mihai Trăistariu pentru spectacola.ro.

Mihai Trăistariu: 'În alea 10 zile am intrat în depresie și am slăbit 6 kilograme'

Artistul a fost nevoit să îndure momente grele. Mihai a fost provocat să atingă șerpi, să se bage într-un lac cu șerpi și să mănâne șobolani. De asemenea, a avut probleme cu somnul, motiv pentru care a acumulat multă oboseală.

„În alea 10 zile am intrat în depresie și am slăbit șase kilograme pentru că probele erau groaznice. Noi mâncam doar o lingură de orez pe zi și o lingură de fasole. Asta era toată mâncarea, în rest ce mai câștigam la probe, câte un cățel de usturoi sau trei prune și le-am împărțit la doisprezece oameni. Era groaznic. Nu aveam dulciuri, nu aveam zahăr. (…) La început am râs, dar după patru zile ajunsesem la niște discuții înfiorătoare. Fiecare avea depresii, începusem să plângem, eu eram retras', a mai spus artistul.

De ce a refuzat artistul să meargă la Survivor și Asia Express

Mihai Trăistariu a mărturisit că nu va mai repeta niciodată o astfel de experiență. Acesta este și motivul pentru care a refuzat să participe la Survivor România și Asia Express, cele două show-uri care pun la încercare rezistența concurenților.

Nu aș mai repeta această experiență sau acest format de emisiuni. De aceea am refuzat și „Asia Express' sau „Survivor', deoarece nu mai sunt capabil să fac asemenea probe. Am mai acceptat doar formatele cu cântat', a conchis artistul.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter