Cum s-au împăcat Ștefan Ciuculescu și Zanni, după conflictul de la Survivor: „Nu mă așteptam”

Publicat pe

Cum s-au împăcat Ștefan Ciuculescu și Zanni. Conflictul dintre Ștefan Ciuculescu și Zanni la Survior a stârnit o serie de reacții la momentul respectiv și mulți au crezut că nu vor ajunge nicicodată la un numitor comun. Lucrurile, însă, au luat o turnură total neașteptată după competiție. Mai mult, un gest al artistului l-a luat total prin surprindere pe fostul fotbalist.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Ciuculescu, fostul concurent de la Survivor, a făcut pace cu Zanni, după ce au avut numeroase conflicte în cadrul competiției. Cei doi nu doar că s-au împăcat, dar sportivul a fost impresionat de gestul celui cunoscut ca protejat al lui Alex Velea. La polul opus, s-a arătta dezamăgit de comportamentul unor alți Faimoși, cu care era convins că va ține legătura și după emisiune.

Fostul Faimos a fost extrem de dezămăgit de faptul că unii dintre cei care au participat la Survivor nu i-au dat nici măcar un mesaj de „la mulți ani', când și-a aniversat ziua de naștere.

Cum s-au împăcat Ștefan Ciuculescu și Zanni, după conflictul de la Survivor: „Nu mă așteptam'Cum s-au împăcat Ștefan Ciuculescu și Zanni, după conflictul de la Survivor: „Nu mă așteptam'

Cum s-au împăcat Ștefan Ciuculescu și Zanni, după Survivor

Mulți credeau că Ștefan Ciuculescu și Zanni nici nu-și vor mai vorbi după competiție. Chiar și fostul fotbalist a fost surprins, însă, de artist. I-a făcut o urare specială de ziua lui, și au șters cu buretele aproape tot ce s-a întâmplat în cadrul show-ulu, unde tensiunile atinseseră cote înalte și din cauza condițiilor de supraviețuire din junglă.

„Am spus-o de la bun început. Suntem cu totul și cu totul alți oameni. Am mesaj chiar și de la Zanni, care mi-a urat la mulți ani. Eu chiar nu mă așteptam.

Și apropo, pentru cei care ziceau că îmi sunt aproape și să mai discutăm și după Survivor, este singurul care mi-a trimis un mesaj, pe lângă oamenii cu care am mai ieșit. Dintre cei cu care nu am mai interacționat, este singurul. Mulțumesc Zanni încă o dată', a spus Ștefan Ciuculescu de la Survivor, la Kanal D.

Ce mesaj i-a trimis Zanni lui Ștefan Ciuculescu de la Survivor

Deși în timpul emisiunii Ștefan de la Survivor și Zanni nu a fost niciodată o prietenie apropiată, câștigătorul sezonului 2 a declarat în nenumăratate rânduri că îl respectă. Iată ce mesaj i-a transmis Zanni lui Ștefan:

„La mulți ani, bă Ciuculescule. Am văzut că a fost ziua ta. Să trăiești, bă. Să fii fericit. Ești cel mai tare, ai tot respectul meu, ești un băiat de nota 10', i-a transmis Zanni lui Ciuculescu de la Survivor

În luna mai, pe vremea în care erau încă în competiție, Zanni și Ștefan au fost la un pas să se ia la bătaie. Dar, până la urmă cei doi și-au rezolvat problemele și acum au ajuns să se respecte unul pe celălalt.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Elena Marin și Ștefan Ciuculescu de la Survivor. Cu cine dormea Elena

Citește și: Tatăl lui Ștefan Ciuculescu, primele declarații după bătaia de la Survivor: „Doi arici…’

Citește și: Otilia Bilionera și Emil Rengle, apropieri intime la Survivor.În ce ipostaze au fost filmați

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă sora lui Daniel Pavel. Alexandra are o afacere de succes:„Este dedicată'

Ștefan Ciuculescu a rămas prieten cu Sindy de la Războinici

Totodată, Ștefan de la Survivir a mărturisit că are o relație apropiată, de amiciție, cu Sindy, fosta războinică și ea prezentă la ziua lui de naștere.

„A venit energia vie de la Brașov. Da, a venit Sindy. A dansat, a petrecut și ea. A fost senzație. Vera nu a putut să vină pentru că s-a simțit rău. Sindy a dormit la mine înainte să mergem în Dominicană.

Eram cu fosta mea prietenă la ora aia, acasă, deci să nu înțeleagă lumea greșit. Nu las loc de interpretări. Pe Sindy o respect ca prietenă, îmi place energia ei pozitivă', a mai spus Ștefan de la Survivor.

Cine este mama lui Ștefan Ciuculescu de la Survivor

Faimosul este cunoscut pentru performanțele sale în fotbal în cadrul echipelor Rapid sau FCSB. Totuși, nu este singurul cu performanțe sportive din familia lui. Mama lui Ștefan Ciuculescu de la Survivor este campioană națională și vicecampioană mondială.

Alina Ciuculescu Moțea este fostă floretistă și spadasină și a câștigat câteva titluri naționale și internaționale. Mama lui Ștefan Ciuculescu a cucerit de cinci ori Cupa României și a fost o dată campioană națională la spadă.

„Pe plan profesional am învățat foarte multe. Am avut un om lângă mine care m-a ajutat și m-a învățat extrem de multe lucruri și țin să îi mulțumesc și lui.

Știind și greșelile mele din trecut, am învățat să nu le mai fac și pot să spun că și asta pot să trec la plusuri. Vrei, nu vrei, te schimbă lucrurile astea și te gândești la ele, știi?’, declara Ștefan Ciuculescu de la Survivor.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter