Cum se descurcă Andreea Ibacka, după ce a devenit mamă a doua oară: „Nu aștept să treacă colicile, apoi durerile de dinți...”

Publicat pe

Cum se descurcă Andreea Ibacka, după ce a devenit mamă a doua oară. Andreea Ibacka se declară o femeie împlinită. Soția lui Cabral a adus pe lume cel de-al doilea copil în luna octombrie, anul trecut. Actrița are o fetiță, Namiko și un băiat, Tiago, mărturisind că viața i s-a schimbat radical. Venirea pe lume a mezinului, a determinat-o pe Andreea să se bucure mai mult de lucrurile pe care le face un bebeluș și are mai multă răbdare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cum se descurcă Andreea Ibacka, după ce a devenit mamă a doua oară. Andreea Ibacka se nu numără printre cele mai apreciate actrițe din România. Vedeta este căsătorită de mai bine de 11 ani cu Cabral, iar împreună au doi copii minunați. Viața celor doi s-a schimbat radical după venirea pe lume a micuțului Tiago. Recent, actrița a vorbit cum se descurcă cu creșterea a doi copii.

Cum se descurcă Andreea Ibacka, după ce a devenit mamă a doua oară: „Nu aștept să treacă colicile, apoi durerile de dinți...'Cum se descurcă Andreea Ibacka, după ce a devenit mamă a doua oară: „Nu aștept să treacă colicile, apoi durerile de dinți...'

Celebra actriță a avut parte de multe emoții odată cu venirea pe lume a fiului ei. Andreea a mărturisit că a simțit lucruri diferite la nașterea lui Tiago și a decis să se bucure mai multe de „bebelușeală.” Andreea Ibacka și Cabral se ocupă amândoi de creșterea celor doi copii.

Citește și: Cum se descurcă Andreea Ibacka și Cabral cu creșterea celor doi copii:„De trei luni jumătate nu dormim'

Citește și: Cum arată Andreea Ibacka complet nemachiată:„O poză la adevăr'

Citește și: A murit Madeleine Albright, prima femeie secretar de stat al SUA

Citește și: Mesajul cutremurător transmis de o femeie din Mariupol:”Sunt sigură că voi muri curând. Este o chestiune de câteva zile”

Cum se descurcă Andreea Ibacka, după ce a devenit mamă a doua oară

Andreea Ibacka, 36 de ani, se poate declara o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și personal. Vedeta a devenit mămică pentru a doua oară în luna octombrie, anul trecut, aducând pe lume un băiețel. Vedeta mai are o fetiță, pe Namiko, care este extrem de fericită că acum are un partener de joacă. Andreea Ibacka le-a dezvăluit fanilor din mediul online ce a întâlnit diferit când a venit pe lume Tiago. Andreea și Cabral se bucură mai mult de fiecare clipă alături de bebelușul lor.

„În mod absolut comun, mi-am propus ca a doua oară să mă bucur mai mult de bebelușeală. Să nu mai număr zilele fiecărei etape ce vine cu provocări, să nu aștept să treacă colicile, apoi durerile de dinți. Primele săptămâni de diversificare, primii pași nesiguri, tantrumurile, insomniile pentru a mă bucura 100% de experiența de mămică. Să nu verific aplicațiile mobile în căutarea acelor zile cu soare din dezvoltarea acestui pui de om. În care ar trebui să fim mai radioși decât în celelalte și să mă încarc din fiecare secundă petrecută alături de el. Dar până una alta avem un drum de parcurs. Împreună. Cu foarte bune și câteva greutăți. „, a spus Andreea Ibacka pe Instagram.

Andreea Ibacka: „Nu mi-am pierdut niciodată răbdarea'

Soția lui Cabral a învățat că trebuie să se bucure mai mult de momentele cu fiul său, indiferent de situație. Vedeta a recunoscut că doarme foarte puțin, dar chiar și așa, nu și-a pierdut niciodată răbdarea.  

„Chiar și așa, în cele aproximativ 160 de nopți nedormite consecutiv nu mi-am pierdut niciodată răbdarea, nu am încetat să-l alint. Nu am ridicat tonul, nu am găsit motive să lipsesc nici o jumătate de noapte de lângă el. Băiețelul meu simpatic, dorit și da mega terorist cu somnul meu.E la vârsta la care îți vine să-l bagi în buzunar, să-l porți nedezlipit, să-l pupi încontinuu (mai ales că nici nu se va împotrivi). Așa că până să-mi trântească și el un „asta e treaba mea, mama!' Mi-a stat ceasul când am auzit-o prima oară de la sora lui. Până atunci pe noi doi o să ne găsiți frecvent așa„, a mai spus actrița.

Cabral și Andreea Ibacka, un cuplu fericit

Cabral și Andreea Ibacka s-au cunpscut pe platourile de filmare ale serialului de succes „Inimă de țigan”. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere, iar acum formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt căsătoriți de mai bine de 11 ani și au împreună doi copii absolut minunați. În 2013, cei doi au lansat împreună proiectul „Casa Ibacka', o emisiune pe care o moderau împreună. Prezentatorul a mai avut o căsnicie, cu Luana Ibacka, având o fetiță împreună, pe Inoke, în vârstă de 17 ani.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter