Mesajul cutremurător transmis de o femeie din Mariupol: "Sunt sigură că voi muri curând. Este o chestiune de câteva zile"

Publicat pe

O localnică din Mariupol a postat un mesaj cutremurător pe contul său de socializare. Femeia din Ucraina a scris că este conștientă de faptul că viața ei se va termina în doar câteva zile, din cauza bombardamentelor din orașul său.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Nadejda Sukhorukova, o femeie din Ucraina, a postat un mesaj cutremurător pe contul său de Facebook. Femeia din Mariupol, probabil cel mai afectat oraș din Ucraina, a spus că este conștinetă că va muri, însă nu are ce se facă.

Mesajul cutremurător transmis de o femeie din Mariupol: "Sunt sigură că voi muri curând. Este o chestiune de câteva zile"Mesajul cutremurător transmis de o femeie din Mariupol: "Sunt sigură că voi muri curând. Este o chestiune de câteva zile"

Totul din jurul ei este dărâmat și nu poate decât să privească cum totul se destramă. Mesajul postat de femeie a stârnit un val de comentarii în mediul online, iar zeci de internauți i-au trimis mesaje de susținere acesteia.

Citește și: Lusia Smetanina, fosta balerină de la „Surprize, surprize', izolată într-un apartament din Kiev:„Mă rog să trăim!'

Citește și: Doi tineri din Suceava au plecat în Kiev să vadă dacă războiul există.Au dormit în mașină și au stat nemâncați 4 zile

Citește și: Soția lui Cătălin Zmărăndescu, despre situația complicată a Faimosului la Survivor România 2022:'Are experiența vieții'

Citește și: De ce nu s-a căsătorit Virgil Ianțu cu mama fiicei sale, după 15 ani de relație:„Cererea a fost făcută și acceptată’

Mesajul cutremurător transmis de o femeie din Mariupol

Durere de nedescris pentru oamenii din Ucraina. În timp ce unii au reușit să fugă din calea războiului, alții au rămas în țara lor. Povestea unei femei din Mariupol a lăsat pe toată lumea fără cuvinte. Femeia povestește cu lux de amănunte cum își petrece zilele de la începerea bombardamentelor.

Este conștientă că o să moară în doar câteva zile, însă nu are ce sa facă.

„Ies afară, între bombardamente. Trebuie să plimb câinele. Tremură și se ascunde după picioarele mele. Îmi vine să dorm tot timpul. Curtea mea, înconjurată de clădiri înalte, este liniștită și moartă. Nu mi-e frică să mă uit în jur.

Vizavi, intrarea în casa 105 arde.Flăcările au mistuit cinci etaje. Focul arde la fel ca într-un șemineu. Ferestrele negre carbonizate au rămas fără geamuri. Perdelele cad din ele ca niște limbi. Mă uit la această imagine calmă și totodată blestemată.

Sunt sigură că voi muri curând. Este o chestiune de câteva zile. În acest oraș, toată lumea așteaptă constant moartea. Sper doar să nu fie prea înfricoșătoare. Acum trei zile, un prieten al nepotului meu mai mare a venit la noi și ne-a spus că stația de pomperi a fost lovită de o bombă.Salvatorii au murit. Brațul, piciorul și capul unei femei au zburat în toate părțile. Visez că părțile corpului meu să rămână la loc, chiar și după bombardament.

La fereastra de la etajul trei văd chipul cuiva care mă urmărește. Se pare că a ajuns să-mi fie frică de oameni.

Mai sunt câțiva oameni aici. Sunt întinși într-o parte a casei și în parcare, acoperiți cu haine.Nu vreau să mă uit la ei. Mi-e teamă că voi vedea pe cineva cunoscut.

Încerc să plâng, dar nu pot. Îmi pare rău de mine, de familia mea, de soțul meu, de vecini, de prieteni. Au trecut două săptămâni și nu-mi vine să cred că a mai existat vreodată o altă viață', a fost textul cutremurător publicat de Nadejda Sukhorukova pe contul ei de Facebook.

sursă foto- Facebook, Hepta, Profimedia

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter