Adelina Pestrițu recunoaște că este o mamă panicată, uneori: „Aș fi montat drone permanente deasupra grădiniței și raze X cu senzori de mișcare”/ EXCLUSIV

Publicat pe

De când Zeny merge la grădiniță, Adelina Pestrițu face eforturi pentru „a se autocontrola', astfel încât să nu devină o mamă panicată, după cum spune chiar ea. Nu mai postează de ceva vreme fotografii cu micuța pe rețelele de socializare și tot mai mulți o întreabă pe vedetă despre fiica ei. Adelina ne-a povestit totul despre Zeny, ce mai face și cum s-a adaptat la grădiniță.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Din câte știu, Zeny merge la grădiniță și ai fost foarte panicată, la început. Între timp, cum s-au mai schimbat lucrurile? Stai ca pe ace, o suni pe educatoare, ai montat camere video la grădiniță?

Dacă era după mine, probabil că aș fi montat și niște drone permanente deasupra instituției, niște raze X cu senzori de mișcare și un telescop sau camere video pe clădirea de vizavi, care să-mi arate tot în timp real, însă încerc să mă autocontrolez și să nu fiu o mamă exagerată. Pentru binele meu și al ei.

Adelina Pestrițu recunoaște că este o mamă panicată, uneori: „Aș fi montat drone permanente deasupra grădiniței și raze X cu senzori de mișcare'/ EXCLUSIVAdelina Pestrițu recunoaște că este o mamă panicată, uneori: „Aș fi montat drone permanente deasupra grădiniței și raze X cu senzori de mișcare'/ EXCLUSIV

Adelina Pestrițu: „O duc în fiecare dimineață cu emoții și dor'

La grădiniță învață cum să fie independentă și se dezvoltă altfel decât o face acasă, oricât ne-am strădui noi. Colectivitatea are rolul ei important, în viața fiecăruia dintre noi, și respect asta. Știu că o lăsăm pe mâini bune și tot ce se întâmplă ni se povestește și vedem și noi în comportamentul și preocupările ei. Evident că o duc în fiecare dimineață cu emoții și dor, dar știu că totul este spre binele și dezvoltarea ei. Zilnic povestim despre experiențele ei la grădiniță și este încântată că avem cele „15 minute de „story of the day.

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Adelina Pestrițu, din cauza celebrității.A ajuns la psiholog

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Adelina Pestrițu nu-și mai expune fetița pe social media:„E cea mai bună decizie'/ EXCLUSIV

Citește și: De ce și-a luat Ecaterina Ladin, alias Dalida, casă în Fierbinți:”Soacra mea…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a fost cerută în căsătorie Adda:”A trecut un tractor și nu s-a mai auzit nimic”

Adelina Pestrițu: „Nu ne-au ocolit nici pe noi momentele de dramă

Ce spune Zeny despre grădiniță? S-a acomodat, i-a plăcut sau a venit acasă plângând?

Nu ne-au ocolit nici pe noi momentele de „dramă, însă le-am depășit cu succes, după un timp. Comunicarea este cheia în astfel de situații. I-am explicat că nu o abandonăm la grădiniță, ci că pur și simplu va avea parte de timp de calitate, într-un alt mediu, în care va învăța o mulțime de lucruri noi și folositoare și în care își va face prieteni de vârsta ei, cu nevoile și preocupările ei. La început, a fost mai greu, apoi am intrat pe un făgaș normal.

Adelina Pestrițu: „La grădiniță am întâlnit oameni deosebiți'

Cum te percep pe tine mamele copiilor de la grădiniță? Mă refer aici la statutul tău de persoană publică, în ce măsură te influențează/afectează…

Nu am timp să analizez asta și nici nu cred că are prea mare importanță. În viața de zi cu zi, nu mă consider o persoană publică, așadar comportamentul meu nu este diferit pentru că oamenii îmi cer poze sau autografe, ba dimpotrivă. Nu sunt interesată de cum mă văd oamenii, ci mai degrabă de cum să fac să nu îi deranjez, să nu îi supăr și să nu mă considere altfel decât sunt de fapt, un om simplu și absolut normal, care știe ce înseamnă bunul-simț și respectul. La grădiniță am întâlnit oameni deosebiți cu care am legat o comunicare utilă, cu spirit informativ în ceea ce îi privește pe copiii noștri. E necesar să facem o echipă bună, pentru că ne poate lega o prietenie sinceră a celor mai iubite persoane din viața noastră, care vor avea amintiri comune.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter