Cum se înțeleg Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, la aproape 3 ani de când au anunțat divorțul: "Suntem în același stadiu..."

Publicat pe

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au despărțit în 2019, după trei ani de căsătorie. Cei doi au împreună doi băieți minunați, iar în ultimii ani au existat multe tensiuni între ei. Cu toate că s-au despărțit, Claudia și Gabi nu au divorțat, iar multă lume se întreabă ce relație există între ei, în prezent.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

De aproape 3 ani, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au decis să se despartă. Artista a fost cea care a făcut anunțul, postând un mesaj surprinzător pe rețelele de socializare. Claudia susținea la acea vreme că soțul său ar fi dat-o afară din casă împreună cu cei doi copii ai săi. Ulterior au urmat numeroase întâlniri la tribunal unde s-au luptat pentru custodia celor doi copii.

Cum se înțeleg Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, la aproape 3 ani de când au anunțat divorțul: "Suntem în același stadiu..."Cum se înțeleg Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, la aproape 3 ani de când au anunțat divorțul: "Suntem în același stadiu..."

De-a lungul timpului, cei doi și-au adresat replici acide și s-au atacat ori de câte ori au avut ocazia. În ultima perioadă nu s-a mai aflat nimic despre relația pe care Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău o au în prezent. În urmă cu câteva săptămâni, cei doi au fost surprinși împreună la ziua de naștere a fiului lor cel mic.

Citește și: Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, împreună din nou!Cei doi l-au sărbătorit pe fiul lor, Nicholas

Citește și: Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu s-a încheiat, nici după ultimul termen: „Nu vrea”

Citește și: Anamaria Prodan a investit într-o nouă afacere, în plin proces de divorț cu Reghecampf:”A costat milioane de euro”

Citește și: Smiley și Gina Pistol, sărut pasional într-un magazin:„Ne cam ia valul'. Imagini intime cu cei doi

Cum se înțeleg Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău în prezent

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au căsătorit în 2016, după câțiva ani de relație. Spre surprinderea multora, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate în 2019. Cu toate astea, despărțirea lor a fost presărată de numeroase scandaluri, iar divorțul lor a ținut prima pagină a ziarelor. Cu toate astea, Gabi și Claudia au ajuns la o înțelegere, de dragul celor doi copii pe care îi au împreună.

Artista a declarat că încearcă să păstreze o relație normală, deși tot nu au divorțat. „Suntem în relații ok, încercăm să păstrăm o relație civilizată pentru copii. Suntem în același stadiu, „nedivorțați'.', a declarat Claudia Pătrășcanu,pentru Playtech.ro.

Claudia Pătrășcanu: „Facem tot posibilul”

Claudia a mărturisit că face tot posibilul pentru a păstra o relație civilizată cu tatăl celor doi băieți ai săi. Cântăreața a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor după ce s-a despărțit de Gabi Bădălău, având în vedere că a fost nevoită să o ia de la capăt. Mai mult, scandalurile și amenințările venite din partea lui Bădălău au determinat-o să devină mai puternică. În prezent, cei doi au o relație normală și încearcă să petreacă împreună mai mult timp cu copiii lor.

„Încercăm să păstrăm o relație civilizată, facem tot posibilul. Nu este simplu și ușor după tot ce s-a întâmplat, dar din ambele părți încercăm să fie bine pentru copii.Există numeroase cupluri divorțate care au rămas în relații civilizate pentru copii, la un moment dat o să se înțeleagă acest lucru. Trebuie să existe maturitate și toleranță din ambele părți.', a spus Claudia Pătrășcanu.

Cum este viața Claudiei Pătrășcanu după despărțirea de Gabi Bădălău

După despărțirea de Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu și-a luat viața în mâini și s-a concentrat exclusiv pe creșterea celor doi copii. Vedeta consideră că orice femeie care divorțează ar trebuie să se ocupe de copii, mai ales dacă sunt mici.

Eu merg pe ideea că toți oamenii maturi își pot reface viața, uită, trec de perioadă, de sentimente, se refac. Când sunt copii la mijloc trebuie să existe mai multă grijă, ei sunt extrem de importanți. Sentimentele lor sunt sensibile, pure, copiii își iubesc părinții în mod egal. Nu este vorba de noi, este vorba de ei. Trebuie să existe și înțelegere. Cred că, la un moment dat, din partea amândurora o să existe înțelepciune pentru a rămâne într-o relație civilizată. Așa îmi doresc.', a mai spus artista.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă