Cum se înțelege Amalia Năstase cu soțul ei, Răzvan Vasilescu: ”Nu se poate să fie o relație dacă nu există iubire”

Publicat pe

Cum se înțelege Amalia Năstase cu soțul ei, Răzvan Vasilescu. Știm cu toții că Amlia Năstase și-a găsit liniștea și fericirea în brațele lui Răzvan Vasilescu, după divorțul de Ilie Năstase. Cei doi demonstrau la începutul poveștii lor de dragoste că se iubesc la cote maxime. Nu a mai durat mult de atunci, și și-au întemeiat prorpia familie. Totuși, au fost discreți până acum cu mariajul lor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Toată lumea se întreabă cum merge relația Amaliei Năstase cu soțul ei, Răzvan Vasilescu. Spre surprinderea tuturor, deși nu ies prea des în public, totul este la superlativ între ei. Fosta soție a lui Ilie Nastase și partenerul ei de viață se iubesc cu foc de mai mulți ani. Ba chiar, din roful iubirii lor a rezultat și un băiețel, pe nume Toma.

Cum se înțelege Amalia Năstase cu soțul ei, Răzvan Vasilescu: 'Nu se poate să fie o relație dacă nu există iubire'Cum se înțelege Amalia Năstase cu soțul ei, Răzvan Vasilescu: 'Nu se poate să fie o relație dacă nu există iubire'

În cadrul emisiunii „Teo Show' de la Kanal D, Amalia Năstase a vorbit fără perdea despre mariajul cu Răzvan Vasilescu. A mărturisit că are parte de o poveste de dragoste așa cum și-a dorit întotdeauna și că s-au cununat civil în urmă cu 6 ani, chiar la Las Vegas, detaliu pe care nu mulți îl știau.

Citește și: Ce spune Amalia Năstase după șase ani de căsnicie cu Răzvan Vasilescu:”Minciunile nu sunt bune…”

Citește și: Câte kilograme a slăbit Amalia Năstase într-o săptămână, cu noua dietă:”Deci, se poate!”

Citește și: Shakira se afișează tot mai des cu Gorka Ezkurdia, un surfer de 24 de ani.Cum au fost surprinși cei doi

Citește și: Un soldat din Satu Mare și-a cerut iubita în căsătorie la Parada de 1 Decembrie.Cum a reacționat tânăra

Cum se înțelege Amalia Năstase cu soțul ei, Răzvan Vasilescu

Amalia Năstase a vorbit mai sincer ca niciodată despre mariajul cu Răzvan Vasilescu. Se simte iubită, respectată și înțelesă, iar la rândul ei oferă același lucru. Nu doar că se înțeleg de minune și relația lor este la fel de frumoasă ca la început, ci și sunt o familie de invidiat. Fosta soție a lui Ilie Năstase nu a uitat de fetele pe care le are din mariajul cu fostul tenismen.

'Îmi place să fiu căsătorită! Sunt cu omul pe care îl iubesc! Eu nu înțeleg când alții nu vor să se căsătorească! Până la urmă dacă e doar o hârtie, de ce să nu o faci?. (…) Iubirea și respectul sunt cele mai importante într-o relație. Dacă doi oameni nu se iubesc se vor urî. Nu se poate să fie o relație dacă nu există iubire. Iubirea înseamnă să pui persoana de lângă tine mai presus de orice. Eu reușesc să fac asta și cu copii dar și cu soțul', a declarat Amalia Năstase.

Ce relație este între soțul ei și fetele pe care le are cu Ilie Năstase

Amalia Năstase și-a pus copiii, cât și soțul pe primul loc. A lăsat gura lumii să vorbească și a fost discretă cu viața ei, tocmai pentru a nu se mai specula pe baza acestui subiect. Deși și-a găsit fericirea în brațele lui Răzvan Vasilescu, cele două fete din mariajul cu Ilie Năstase au fost în continuare prioritare pentru ea. Acestea au crescut într-un mediu frumos și plin de iubire alături de noua familie întemeiată de Amalia Năstase.

'Nu de asta s-a terminat prima mea căsătorie, că mi-am dat seama că sunt constrânsă de actul căsătoriei! Nu, sub nicio formă, adică, eu sunt foarte liberă dar în același timp am foarte multe tradiții pentru că fără tradiții nu putem să fim noi! Eu sunt măritată cu Răzvan în Las Vegas și suntem căsătoriți! Am copii care au crescut într-o familie, care indiferent că s-a destrămat prima familie, au crescut în a doua familie la fel de armonios!', a declarat Amalia Năstase în cadrul emisiunii.

Ce spune Amalia Năstase despre neînțelegerile din căsnicie

Amalia Năstase se declară fără dar și poate o femeie norocoasă, iubită și respectată. Cu toate că are numa cuvinte de laudă despre mariajul ei, totuși, mai sunt și momente în care lucrurile nu sunt mereu roz. Cu toate astea, Amalia Năstase și soțul ei au învățat cum să gestioneze astfel de situații, fără a face o tragedie sau o discuție aprinsă din ele.

„E bine întotdeauna să împachetezi toate lucrurile neplăcute, dar nu în minciună, ci să le dai o tentă optimistă. Minciunile nu sunt bune în cuplu. Una este cosmetizarea, alta este minciuna în cuplu. La mine nu sunt minciunile necesare. La mine, și cosmetizarea aceasta este amuzantă. Nu ne este frică unul de celălalt. Râdem amândoi și trecem peste lucruri mai ușor. Avem simțul umorului, iar atunci când iau lucrurile prea în serios îmi spune‘, a mărturisit Amalia Năstase pentru Antena Stars, în urmă cu mai mult timp.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter