Cum se înțelege Daniel Pavel de la Survivor cu fiul lui: „E de ajuns o privire pe sub freza lui să...”

Publicat pe

Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor, a dezvăluit cum se înțelege, de fapt, cu fiul lui. Omul de televiziune și băiatul său, Antoniu-Constantin, au o relație extraordinară, comunică foarte mult și seamănă din multe puncte de vedere. Iată ce a spus vedeta despre urmașul său. Cât de bine îl cunoaște și cu ce reușite se laudă tânărul?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Pe Daniel Pavel, cu siguranță, îl cunoașteți odată cu show-ul Survivor, difuzat pe Kanal D. Prezentatorul TV a păstrat mereu o oarecare discreție în privința vieții lui private, astfel că se cunosc puține lucruri despre acest subiect.

Cum se înțelege Daniel Pavel de la Survivor cu fiul lui: „E de ajuns o privire pe sub freza lui să...'Cum se înțelege Daniel Pavel de la Survivor cu fiul lui: „E de ajuns o privire pe sub freza lui să...'

Ei bine, atunci când se află în spatele luminii reflectoarelor, el este un tată „cu normă întreagă'. Are un fiu pe nume Antoniu-Constantin, de care este extrem de mândru. Se bucură că-i seamănă și că este un adolescent inteligent.

Citește și: Cu ce se ocupă Daniel Pavel, după Survivor, și ce planuri are cu viitoarea lui soție:”În toamnă, de ziua mea…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată fiul prezentatorului Daniel Pavel de la Survivor.Îi calcă pe urme tatălui!

Citește și: Adela Popescu, prima declarație despre plecarea lui Cove de la Vorbește lumea:„Știu că vă surprinde…'

Citește și: Cine este Alexandru Brebenoiu de la Mireasa.Își dorește doi copii

Cum se înțelege Daniel Pavel de la Survivor, de fapt, cu fiul lui

Daniel Pavel a vorbit recent despre relația cu fiul lui, mărturisind cum se înțeleg, de fapt. Prezentatorul de la Survivor este cel mai fericit tată, pentru că între ei doi există o conexiune permanentă. S-a simțit atașat de băiatul lui încă de când se afla în pântecele mamei. El a fost fascinat de Antoniu-Constantin încă din prima clipă în care a venit pe lume.

Fiul lui Daniel Pavel este un mare iubitor al limbii franceze. Acesta studiază la un liceu prestigios din Viena. Chiar dacă sunt departe unul de celălalt, distanța nu le afectează relația. Prezentatorul și-a descris băiatul ca fiind „cool și liniștit' și îl cunoaște atât de bine, încât îl înțelege doar dintr-o singură privire.

„Se numește Antoniu-Constantin și e la liceul francez de la Viena. Relația mea cu băiatul meu este exponențial către minunat din primele secunde în care a pulsat în burtica mamei lui sau câteva luni mai târziu, când remarcându-i piciorușele, am observat niște miniaturi perfecte ale picioarelor mele.

Acum este aproape cât mine, super cool și chill, distant și apropiat, alert și în lumea lui, cam ca toată suflarea adolescentină. E de ajuns o privire pe sub freza lui să înțeleg ce comunică ochii pătrunzători – fizionomic este un hibrid foarte reușit între cele două linii de sânge, însă ochii îi are de la mama mea', a declarat Daniel Pavel despre fiul lui pentru life.ro.

Băiatul prezentatorului TV învață la Viena

Potrivit lui Daniel Pavel, ce îi fac să semene foarte mult e capacitatea de a folosi energia vibrațională a cuvântului scris. Paradoxal, e și ceea ce-i diferențiază în cea mai mare măsură. Fiul lui este fluent în mai multe limbi străine, mai exact în în franceză, germană, engleză.

De altfel, și hobby-urile fiului lui Daniel Pavel seamănă cu ale lui. Prezentatorul a declarat că Antoniu-Constantin adoră să facă sport și desfășoară activități fizice și împreună, de fiecare dată când au ocazia.

„Capacitatea de a folosi energia vibrațională a cuvântului scris este și ce ne aseamănă și ce ne diferențiază în măsura cea mai pregnantă, la acest moment, deoarece, dacă este mai rezervat în a se exprima verbal, într-o prezentare de eseu de exemplu, în scris, angajează resurse mult peste ce am eu.

Fluent la nivel nativ în franceză, germană, engleză și, evident, română, acoperă foarte bine sensurile și înțelesurile în a explica ceva. Facem mult sport și outdoor împreună și spiritul totemic al lupului dacic, identitar autohton ne animă pe amândoi', a mai spus acesta.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter