Cum se înțelege Lucian Viziru, de fapt, cu fratele lui, Augustin: „Ne certăm de la tot. S-a văzut o ușoară tensiune între noi”

Publicat pe

Lucian Viziru a dezvăluit cum se înțelege, de fapt, cu fratele lui, Augustin. Deși țin enorm unul la celălalt, cel dintâi a recunoscut că se ceartă de la orice și că, de-a lungul timpului, au mai existat tensiuni între ei. Conform spuselor lui, între ei se ivesc mai mereu discuții în contradictoriu, indiferent de subiect. Iată cine e mai încăpățânat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Lucian Viziru a dezvăluit cum se înțelege, de fapt, cu fratele lui, Augustin. Cei doi actori țin foarte mult unul la celălalt și se sprijină în orice situație. Cu toate acestea, ca în orice relație dintre frați, și ei mai întâmpină unele discuții în contradictoriu. Fratele fostului concurent de la „Ferma' a recunoscut că se ceartă de la orice, indiferent de subiect.

Cum se înțelege Lucian Viziru, de fapt, cu fratele lui, Augustin: „Ne certăm de la tot. S-a văzut o ușoară tensiune între noi'Cum se înțelege Lucian Viziru, de fapt, cu fratele lui, Augustin: „Ne certăm de la tot. S-a văzut o ușoară tensiune între noi'

De curând, Lucian Viziru a fost invitat în cadrul emisiunii „Dimineața cu noi', de la Kanal D. Odată cu apariția lui la matinal, telespectatorii au aflat detalii nebănuite despre relația dintre el și fratele lui, Augustin Viziru. Actorul a recunoscut că s-au ivit mai mereu tensiuni între ei, din cauza discuțiilor în contradictoriu, însă, din fericire, au reușit să le depășească mereu cu bine.

Citește și: Cum se înțelege Lucian Viziru cu soacra:”Nu ne-am da în cap unul altuia, dar…”

Citește și: De ce i-a dat Lucian Viziru inelul soției după 11 ani de căsnicie:„I l-am oferit abia acum trei zile'

Citește și: Laura Giurcanu, adevărul despre relația dintre Elena Chiriac și Cătălin Zmărăndescu la Survivor.Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi

Citește și: Cum a ajuns Chef Radu Dumitrescu de la Masterchef din director de bancă – grădinar în Spania și apoi bucătar:„De acolo a început tot'/ EXCLUSIV

Cum se înțelege Lucian Viziru, de fapt, cu fratele lui, Augustin

Așadar, Lucian Viziru a recunoscut că relația dintre el și fratele lui, Augustin Viziru, nu e doar lapte și miere. La fel ca în orice familie, și ei mai întâmpină unele neînțelegeri. În general, discuțiile în contradictoriu pornesc de la faptul că Lucian are mereu opinii diferite față de cele ale rudei sale.

„Bursucu: Mă uitam la podcastul pe care l-ai început, ai făcut unul cu fratele tău. Au fost foarte multe speculații că tu și fratele tău v-ați certat, că nu vă vorbeați. Este adevărat?

Lucian Viziru: În ziua în care am filmat podcast-ul ăsta eram puțin certați, ca între frați, s-a văzut așa, o ușoară tensiune între noi.

Nu știu care e mai încăpățânat, dar hai să zicem că eu. Ne certăm de la tot, de la orice. Dacă te uiți și la episodul ăla de podcast, orice ar spune, eu trebuie să îl contrazic', a susținut Lucian Viziru, în emisiunea de la Kanal D.

Augustin Viziru, despre relația cu fratele lui

Frații Viziru nu au stat în permanență împreună, dar au o legătură foarte strânsă. Acum ceva timp, Augustin Viziru ne povestea că el și fratele lui se protejează și se susțin reciproc în orice situație. De asemenea, el a precizat că nu lasă pe nimeni să spună ceva rău despre ruda lui.

„Eu și fratele meu nu am avut o relație de frați care să petreacă timp non-stop unul cu celălalt, dar, dacă spui ceva de el, te-ai nenorocit!', ne-a mărturisit Augustin Viziru, mai demult.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Captură video

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter