Cum se înțelege Lucian Viziru cu soacra: "Nu ne-am da în cap unul altuia, dar..."

Publicat pe

Lucian Viziru a dispărut din lumina reflectoarelor și a decis să se mute în Germania, alături de familia sa. În cadrul unui podcast, actorul a vorbit deschis despre viața lui personală. Printre altele, artistul a spus și în ce relații se află cu soacra lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Lucian Viziru și Ema s-au cunoscut în perioada liceului, însă au decis să formeze o relație mult mai târziu. Cei doi îndrăgostiți trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 12 ani și se înțeleg foarte bine.

Cum se înțelege Lucian Viziru cu soacra: "Nu ne-am da în cap unul altuia, dar..."Cum se înțelege Lucian Viziru cu soacra: "Nu ne-am da în cap unul altuia, dar..."

Ei bine, acest lucru nu îl poate spune despre soacra lui. În cadrul unui podcast, actorul a recunoscut că are parte o relație destul de dificilă cu mama Emei.

Citește și: Ce planuri are Lucian Viziru după ce se întoarce în România: „O să mai revin în televiziune’

Citește și: Lucian Viziru, primele declarații după externarea din spital: „Se poate să fi fost infarct, o miocardită…'

Citește și: Paula Chirilă, detalii despre povestea de iubire cu un bărbat cu 16 ani mai tânăr:„Diferența de vârstă nu a contat pentru mine’/ EXCLUSIV

Citește și: Ce sumă de bani a primit Dan Negru de la Antena 1 ca să renunțe la drepturile de autor:„Despărțirea a fost în termeni amiabili’

Cum se înțelege Lucian Viziru cu soacra

Lucian Viziru a fost invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre viața personală. Printre altele, actorul a adus în discuție relația tensionată pe care a avut-o cu soacra lui. Deși la început părea totul bine, lucrurile s-au schimbat pe parcurs.

Nu ne-am da în cap unul altuia, dar nici departe nu suntem. Dacă o duc mai departe nu mai e amuzant..Să o lăsăm așa, e suficient, crede-mă. După emisiune sigur încep să o sune vecinele și să îi zică: Tu l-ai băgat în spital! Tu l-ai omorât! Fir-ai a d***u!', a mai declarat Lucian Viziru.

În continuare, artistul a mai adăugat faptul că a fost nevoit să locuiască un timp cu mama Emei. Soția lui își găsise un job departe de casă și trebuia să aibă cineva de cel mic, așa că aceștia au apelat la soacră.

Lucrurile au degenerat pe parcurs, iar Lucian Viziru și soacra lui au început să nu se mai înțeleagă.

Actorul mai spune că pentru a evita aceste situații, trebuie să stai singur, fără socrii sau părinți în casă.

 Vă dau un sfat, că eu sunt trecut prin viață. Nu stați cu părinții sau cu socrii în casă. Niciodată n-a ieșit bine!', a mai spus Lucian.

Totodată, Viziru mai declară, într-un fel, relația i-a fost afectată din cauza discuțiilor pe care el le-a avut cu soacra.

Poate..Îți dai seamă că lasă ceva urme chestia asta. E mama ei până la urmă', mai spune artistul.

Cum s-au cunoscut Lucian Viziru și soția lui

Lucian Viziru și soția lui s-au cunoscut în liceu, însă s-au revăzut după mai mult timp și abia atunci au decis să formeze o relație. De 12 ani, cei doi formează un cuplu și au împreună un băiețel.

Ne-am întâlnit acum vreo 12 ani și ne-am luat. Din momentul ăla, n-am mai petrecut foarte mult timp separați. Mă însoțea și la sala de repetiții', a dezvăluit Lucian despre soția lui.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter