Cum se înțelege Victor Slav cu fiica lui și a Biancăi Drăgușanu: „Eu nu eram așa când eram copil” / EXCLUSIV

Publicat pe

Victor Slav are o fiică superbă din relația pe care a avut-o în trecut cu Bianca Drăgușanu. Este absolut topit după ea și adoră să fie în compania ei. Având în vedere că părinții Sofiei sunt despărțiți, ea petrece timp când cu unul, când cu celălalt. Omul de televiziune ne-a povestit în revista VIVA! de decembrie cum reacționează fetița lui când îl vede la televizor, dar și cum este viața lui de tătic. Iată ce-l uimește cel mai mult la micuță!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Chiar, Sofia te-a urmărit la emisiune? Te recunoaște la TV?

Da, mă recunoaște la TV, are cinci ani, dar nu mă urmărește, pentru că emisiunea se difuzează la o oră la care ea, de obicei, doarme. Dar, când mă vede, îi place, chiar dacă este la vârsta la care desenele animate sunt preferate în cea mai mare parte a timpului.

Cum se înțelege Victor Slav cu fiica lui și a Biancăi Drăgușanu: „Eu nu eram așa când eram copil' / EXCLUSIVCum se înțelege Victor Slav cu fiica lui și a Biancăi Drăgușanu: „Eu nu eram așa când eram copil' / EXCLUSIV

Citește și: Victor Slav este un familist convins! Ce spune despre o nouă căsnicie:„Am ajuns la vârsta la care știu foarte clar ce vreau'/ EXCLUSIV

Citește și: Victor Slav despre revederea cu Anda Adam, de la Bravo, ai Stil:„Suntem niște oameni care…'

Citește și: Cum se manifestă boala de care suferă Adda și cât de gravă e:„Stai cu frica aia mereu'

Citește și: Adela Popescu, criticată pentru modul în care și-a împodobit bradul de Crăciun:„Ce e ăsta?'

Ce relație are Victor Slav cu fiica lui și a Biancăi Drăgușanu

Cum este viața de tată, Victor? Știi cum se zice, copii mici, probleme mici, copii mari, probleme mari. Sofia deja este măricică, bănuiesc că deja spune multe, înțelege multe, pune întrebări. Cum este relația voastră acum, cu ce te uimește?

Eu nu cred că este mare, abia a împlinit, cum am spus, cinci ani, nu pune nici foarte multe întrebări, dar simt că acestea încep să prindă contur. Nu este un secret că suntem despărțiți și Sofia petrece timp când cu unul, când cu celălalt. Fetița mea mă uimește de la o zi la alta, pentru că timpul trece foarte repede. Este un copil foarte prietenos, sociabil; de fiecare dată când ies cu ea, intră imediat în interacțiune cu un copil. Se duce foarte simplu și spune: „Eu sunt Sofia, pe tine cum te cheamă? Vrei să fim prieteni?. Este ceva fantastic, eu nu eram așa când eram copil. Absoarbe foarte repede orice informație, se transformă de la o zi la alta, întrezăresc deja o domnișoară cu o personalitate bine conturată. Trec foarte repede anii.

Ce pasiuni are Sofia, fiica lui Victor Slav

Ce ți se pare că moștenește de la tine?

Nu îmi dau seama, este un copil și nici nu mă interesează ce anume moștenește, dacă moștenește. Important este că voi fi mereu alături de ea și o voi susține în tot ceea ce va dori să facă. Mă interesează să își găsească propriul drum, să își dezvolte propria personalitate.

Ce pasiuni are, ce îi place să facă? Ai remarcat la ea un talent anume, cum vă petreceți timpul împreună?

La vârsta asta, Sofia are foarte multă energie și preferă compania copiilor, este un copil sociabil, iar timpul liber îl petrecem, pe cât posibil, în aer liber. Mergem în parc, la locurile de joacă, la „Ferma animalelor. Mergem la film, chiar îmi place că acum are răbdare să stea să privească un film până la sfârșit. Îi place să deseneze, să danseze, încă explorează. Are foarte multă energie și încercăm să îi ocupăm timpul cu diverse activități, inclusiv cu sport, mai ales că eu sunt adeptul mișcării.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter