Cum se manifestă boala de care suferă Adda și cât de gravă e: "Stai cu frica aia mereu"

Publicat pe

Adda se confruntă cu o problemă serioasă de sănătate și nu reușește să găsească tratamentul necesar. În cadrul unui interviu, cântăreața și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentele dificile prin care trece în această perioadă. Cum se manifestă această boală și cât de gravă este.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adda este una dintre cele mai iubite artiste din țara noastră. Deși este tot timpul cu zâmbetul pe buze, artista ascunde o adevărată dramă. În urmă cu puțin timp, pe Instagram, a dezvăluit că se confruntă cu o afecțiune, care, din păcate, nu ar avea lac.

Cum se manifestă boala de care suferă Adda și cât de gravă e: "Stai cu frica aia mereu"Cum se manifestă boala de care suferă Adda și cât de gravă e: "Stai cu frica aia mereu"

Astfel, invitată la o emisiune, Adda a vorbit deschis despre problema de sănătate cu care se confruntă.

Citește și: Ce dietă a ținut Adda ca să slăbească: „E bună și pentru oamenii care nu au nicio problemă de sănătate’

Citește și: Cum a reușit Adda să se vindece de diabetul de tip 2: „Nu mai am pentru că…’

Citește și: Anca Țurcașiu a refăcut scena costumului de baie din filmul Miss Litoral, după 31 de ani: „Eram mai plinuţă la 20 de ani'

Citește și: Narcisa Birjaru și Alex Turcitu au împlinit 10 ani de căsătorie. Mesajul emoționant postat de câștigătoarea Chefi la Cuțite

Cu ce afecțiune se confrună Adda

Adda a fost invitată la Teo Show, unde a vorbit despre ultima perioadă din viața ei, dar și despre afecțiunea cu care se confruntă de ceva timp. Artista spune că reacțiile acestei probleme pot apărea oricând. Este vorba de urticarea demografică și toleranța la histamină, pentru care nu ar exista niciun fel de tratament.

Este o problemă destul de vizibilă, se poate întâmpla oricând să am erupții mari pe piele sau să mi se umfle fața și atunci e mai greu să mă ascund. Vreau să afle cât mai multă lume despre această afecțiune, care este nouă și nu are tratament. Se numește urticarie demografică' și toleranță la histamină', care este destul de nasoală.', a declarat Adda.

Printre reacții se numără tahicardia, amețeala, sufocarea în somn sau chiar pierdea cunoștinței pentru câteva secunde.

Poate apărea prurit, tahicardie, amețeală, poți să îți pierzi cunoștința câteva secunde, poți să te sufoci în somn, dacă faci edeme. Eu nu am mai făcut de vreo două luni deloc. În aprilie a fost nasol pemtru că făceam aproape zilnic și stai cu frica aia mereu că îți crește ceva în gât. Se poate vindeca, dar nu prin metode tradiționale. (…) Am această afecțiune de mică și dacă știam, o puteam ține sub control.', a explicat Adda.

„Nu trebuie să manifești emoții puternice”

Fosta concurentă de la Asia Express trebuie să fie destul de atentă la anumite aspecte, precum ar fi să nu aibă emoții prea puternice, pentru că asta îi înrăutățește starea. Vedeta recunoaște că a învățat să se accepte așa cum este și deseori își așterne gândurile pe hârtie, iar asta o ajută destul de mult.

Cea mai importantă parte o reprezintă sufletul. Nu trebuie să manifești emoții puternice. Eu încerc să mă descurc cum pot, să respir, să rămân prezentă, să nu îmi fac foarte multe filme, pentru că atunci se amplifică stările de anxietate. (…) Această afecțiune este, din păcate, din ce în ce mai întâlnită. (…) Cu această ocazie, am învățat să mă iubesc mai mult și să mă iert pe mine și oamenii din trecut și chiar am început să scriu, mi-am făcut o pagină cu numele Cele trei Adda', pentru că eu am spus mereu că sunt tripolară, nu bipolară. Acolo e un blog unde scriu realitatea mea, atunci când cele trei Adda sunt în conflict.', a mărturisit Adda.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter