Cum se menține în formă Iuliana Marciuc, la 55 de ani: "Chiar dacă mai consum o prăjiturică, fac acest lucru...". A slăbit 6 kilograme în 6 săptămâni / EXCLUSIV

Publicat pe

La 55 de ani, Iuliana Marciuc arată impecabil, însă, după cum veți vedea, nimic nu se obține fără efort. Vedeta a intrat mai întâi într-un program special de topit surplusul de greutate și astfel a dat jos șase kilograme în șase săptămâni… Desigur, controlarea alimentației a avut un rol important, asta pe lângă programul de antrenamente la sală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iuliana Marciuc arată senzațional la 55 de ani și reușește, printr-o alimentație echilibrată și sport, să se mențină într-o formă de invidiat. Într-un interviu pentru viva.ro, vedeta TVR spune cum a ajuns să-și schimbe stilul de viață în primul rând prin intermediul sportului, dar și datorită unui regim alimentar echilibrat. Iată cum a reușit să slăbească fără să-și pună în pericol sănătatea!

Cum se menține în formă Iuliana Marciuc, la 55 de ani: "Chiar dacă mai consum o prăjiturică, fac acest lucru...". A slăbit 6 kilograme în 6 săptămâni / EXCLUSIVCum se menține în formă Iuliana Marciuc, la 55 de ani: "Chiar dacă mai consum o prăjiturică, fac acest lucru...". A slăbit 6 kilograme în 6 săptămâni / EXCLUSIV
Cum se menține în formă Iuliana Marciuc, la 55 de ani: "Chiar dacă mai consum o prăjiturică, fac acest lucru...". A slăbit 6 kilograme în 6 săptămâni / EXCLUSIVCum se menține în formă Iuliana Marciuc, la 55 de ani: "Chiar dacă mai consum o prăjiturică, fac acest lucru...". A slăbit 6 kilograme în 6 săptămâni / EXCLUSIV

Citește și: Iuliana Marciuc, amintire emoționantă cu Victor Socaciu, la Cenaclul Flacăra. Ce a trebuit să facă în adolescență pentru a merge la concertul artistului:'Părinții m-au pus să…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum au reușit Iuliana Marciuc și Adrian Enache să gestioneze gelozia în relație:”Secretul este…”

Citește și: Cum se înțeleg Misha și Connect-R, la 5 ani de la divorț. Ce relație are artistul cu fiica lui acum:„Simt că Maya 100% își dorește…' / EXCLUSIV

Citește și: Văduva lui Cornel Patrichi vine din Italia pentru a-i face parastasul de 7 ani regretatului coregraf:„O să ne lipsească la infinit' / EXCLUSIV

Iuliana Marciuc se menține în formă cu sport

Iuliana Marciuc s-a apucat de sport după ce a făcut un interviu revelator cu o antrenoare faimoasă în mediul online și nu numai, în emisiunea ei de la TVR 2, 'Destine ca-n filme'. După ce a văzut povestea unei mame care a reușit să slăbească 15 kg, s-a decis să ia legătura cu Irina, de această dată pentru a face mișcare. Antrenoarea Irina Alionte, care a scris și o carte în care transformare corporală armonioasa sunt cuvintele-cheie, spune că vedeta a fost motivată de povestea de succes a mămicii care a topit cele 15 kg. Iată cum a reușit Iuliana Marciuc să fie într-o formă de invidiat!

Când ai venit prima dată la sală și ce presupune un antrenament de-al tău?

Iuliana: Am venit acum patru ani. Dar, inițial, am cunoscut-o pe Irina, ca un erou al emisiunii 'Destine ca-n filme'.

Irina: Și m-am bucurat tare mult să fiu invitata ta, în emisiune.

Iuliana: Am vrut să văd de ce un tânăr, care a studiat în Londra, și a mai făcut și ceva succes acolo, și a apărut și pe coperți de revistă, își dorește să vină în România.

Irina: Iată că sunt lucruri de făcut și aici, și sunt mulți români de ajutat, să se mențină în formă.

Iuliana: Și apoi, am văzut o mămică cu vreo 15 kg în minus. Și m-am gândit ce s-a întâmplat și cum a reușit. Și mi-a spus despre Irina. Așa am ajuns eu la sală.

Irina: Te-a motivat povestea de succes și uite că ai reușit și tu să ai o transformare spectaculoasă, să îți reduci metabolismul.

Iuliana Marciuc: 'După ce am slăbit cele 6 kilograme în șase săptămâni, a fost foarte bine'

Iuliana: Exact, îmi amintesc când mi-au făcut o evaluare pe computer. Și mi-a arătat vreo 60 și ceva de variante. Și după ce am slăbit cele 6 kilograme în șase săptămâni, a fost foarte bine.

Irina: Ai întinerit! Practic, sportul te-a întinerit.

Iuliana: Iar acum încerc să mă mențin. Și, pentru că am cunoscut această echipă frumoasă, vin la sală de trei ori pe săptămână. În vacanțe mă gândesc ce mănânc și, chiar dacă mai consum o prăjiturică, fac acest lucru dimineața și, ocazional. Nu în fiecare zi.

Irina: Important este ca planul de antrenamente să meargă mână în mână cu cel de nutriție, ca să avem cele mai bune rezultate.

Iuliana Marciuc: 'Din când în când antrenorul spune: ce caută sărmăluța pe farfuria ta?'

Ai spus că Irina a scris și o carte. Despre ce este vorba?

Iuliana: Da, tocmai voiam să spun că, despre aceste lucruri am citit și în cartea ei.

Irina: Bucuria de a fi în formă se numește. Este prima carte din România despre o transformare corporală holistică și am avut plăcerea să o am și pe Iuliana Marciuc ca poveste de succes descrisă în carte. Mi-a scris postfața cărții. Practic, am vrut să ajut oamenii, să aibă cele mai bune rezultate prin acești trei piloni: antrenamente, nutriție și atitudine de învingător.

Iuliana: Și ai reușit! Și știi ce ai mai reușit tu la opt ani de la aniversare, pentru care te felicit?! Reușești să aduci oamenii împreună și, mă uit acolo, pe ecranele acelea și văd secvențe de la petrecerea de sfârșit de an. Pasiunea ta este să aduci oamenii împreună, să îi faci să se simtă bine. Și la antrenamente, și la retreat-turi. Și cred că asta face diferența.

Irina: Comunitatea este totul. Oamenii au nevoie de sprijin, de interacțiune, Noi avem și un club privat, unde ni se pot adresa întrebări, le trimitem rețete sănătoase, mergem în retreat-uri cu ei, la munte, la mare, chiar în Deltă.

Iuliana: Postăm acolo ce mâncăm. Și, din când în când, antrenorul spune: 'ce caută sărmăluța pe farfuria ta?'

Iuliana: 'Te cam monitorizează să nu trișezi'

Irina: E foarte important să le oferim oamenilor sfaturi practice, pe care le pot aplica în viața de zi cu zi. Nu cred în înfometare, în numărare de calorii, în cântărirea mâncării, ci sfaturi foarte simple, pe care oricine le poate pune în practică citind cartea. Dar mai mult, luând și acțiunea, conform principiilor din carte.

Iuliana: Eu fac acțiunea în fiecare dimineață. Îl duc pe David la școală, deși e clasa a Xl-a. De ce credeți? Ca să ajung la voi la sală dimineața.

Irina: Și să începi ziua cu o energie. Nu-i așa că te simți cu totul altfel? 45 de minute, în care să acționăm toți mușchii corpului cu doi antrenori la fiecare oră, care te monitorizează să nu trișezi.

Iuliana: Te cam monitorizează să nu trișezi, așa este.

Irina: Te provoacă.

Iuliana: Te și provoacă, te și monitorizează…

Irina: Avem dimineți și dimineți, când nu suntem poate, în cea mai bună formă. Dar e nevoie de acel imbold.

Iuliana: Și ei îl dau. Te felicit pe tine și întreaga echipă.

'Abordarea noastră este una personală și personalizată'

Aceste antrenamente sunt personalizate sau ele sunt niște programe în care se încadrează fiecare?

Irina: Abordarea noastră este una personală și personalizată. Sunt antrenamente de grup, însă la fiecare oră sunt antrenorii personali, care adaptează exercițiile în funcție de nivelul tău, condiția ta fizică și obiectivul tău… Nu ești un mebru între alți mii de membri. Ești în permanență monitorizat. Ți se măsoară progresul, înainte și după. Te măsurăm, te cântărim și îți facem și o evaluare a compoziției corporale. Astfel încât în permanență la fiecare pas, ești susținut, nu mai ești pe cont propriu.

Iuliana: Cumva ai un antrenor personal, la buget de antrenor de grup.

Irina: Exact. Combinăm beneficiile antrenamentului personal, dar care depășește bugetul multora, cu dinamismul și energia antrenamentelor de grup. Astfel încât oamenii să aibă bani de cea mai bună experiență de fitness posibilă, spunem noi. Și unde mai pui că facem și o atmosferă de petrecere cu lumini motivaționale, să te schimbi ca la club și să pornești energizat. Să transmiți din această energie și familiei tale, prietenilor tăi, colegilor tăi de muncă și, astfel, să avem același efect de bulgăre de zăpadă, încât să facem lumea sau societatea, comunitatea aceasta în care trăim, un loc ceva mai bun.

Foto: Facebook, Bodyshape

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter