Cum se menține Valentina Pelinel în formă în perioada Sărbătorilor de iarnă: ”Mă cântăresc cu sfințenie, dimineața și seara”

Publicat pe

Cum se menține Valentina Pelinel în formă în perioada Sărbătorilor de iarnă. Nu mai este un secret faptul că soția lui Cristi Borcea are cu adevărat o siluetă demnă de invidiat. Ei bine, da! Arată bine, însă nu este chiar ușor să ai un asemenea fizic mai ales când Sărbătorilor de iarnă bat la ușă. Vedeta a dezvăluit secretul ei și a spus cum reușește să se mențină, astfel încât după trecerea acestei perioade să nu aibă numeroase kilograme în plus. Iată declarațiile făcute!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Valentina Pelinel a dezvăluit de-a lungul timpului că a făcut numeroase sacrificii pentru a ajunde la silueta de invidiat pe care o are astăzi. A ajuns la fizicul pe care mereu și l-a dorit, însă partea grea abia acum începe cu adevărat. Soția lui Cristi Borcea nu mai vrea deloc să se îngrașe și nici să slăbească, având kilogramele ideale. Tot ce vrea este să se mențină așa cum este!

Cum se menține Valentina Pelinel în formă în perioada Sărbătorilor de iarnă: 'Mă cântăresc cu sfințenie, dimineața și seara'Cum se menține Valentina Pelinel în formă în perioada Sărbătorilor de iarnă: 'Mă cântăresc cu sfințenie, dimineața și seara'

Deși pare ușor din exterior, nu este deloc așa. Valentina Pelinel nu poate să lase o zi să treacă pe lângă ea fără a se urca pe cântar. Întotdeauna se uită cu atenție la ceea ce mănâncă și are grijă să vadă mereu ce-i spune cântarul. Atunci când vede că depășește numărul ideal, știe că trebuie să se abțină la următoarea masă. Totuși, întrebarea care stă pe buzele tuturor este ce face în această perioadă a Sărbătorilor, când mesele sunt foarte bogate?!

Citește și: Ce ritualuri de îngrijire au Valentina Pelinel și Cristi Borcea:„Amândoi folosim multe produse, am un soț foarte…'

Citește și: Valentina Pelinel a împlinit 42 de ani. Ce mesaj a transmis soția lui Cristi Borcea:„Am primit de la viață mai multe…'

Citește și: Anamaria Prodan și-a sărbătorit ziua de naștere în avans la Mănăstirea Nechit.Ce cadou a primit impresara din partea preoților

Citește și: Tavi Colen s-a operat la picior, după ce a căzut de pe un yacht:”Trăgeau să mă ridice din apă..”

Cum se menține Valentina Pelinel în formă în perioada Sărbătorilor de iarnă

Valentina Pelinel a dezvăluit că, așa cum este firesc, și la ea acasă este masa extrem de bogată de Crăciun. Nu lipsesc preparatele culinare proaspete de porc, precum toba, slănina sau chiar șoriciul. De asemenea, nici sarmalele nu au cum să fie absente. Totuși, își fac prezența și leguminoasele, inclusiv salata de boeuf. Cât despre dulciuri, nu are rost să vorbim despre nelipsitul cozonac cald, gata să cucerească papilele gustative oricui.

Au toate bunătățile pe masă, însă Valentina Pelinel pune pe primul loc silueta. Nu se abține de la nimic, însă are grijă să mănânce cumpătat și nu toate deliciile în același timp.

'Masa perfectă este să ai tot ce îți dorești tu, ce îți place ție. Mie îmi place de Crăciun că se taie porc, se mănâncă șorici, îmi place șoriciul acela moale și cald. Îmi place piftia, mănânc și cozonac. Soacra și mama mea fac niște sarmale bune.', a spus vedeta la Antena Stars.

Ce face Valentina Pelinel pentru a nu se îngrășa în această perioadă a anului

Valentina Pelinel își cunoaște corpul foarte bine după sacrificiile făcute ca să slăbească. A învățat faptul că ceea ce o ajută foarte mult să se mențină în formă este să se cântrească în permanență. Chiar și de 2 ori pe zi, frumoasa soție a lui Cristi Borcea se urcă pe cântar pentru a vedea dacă a depășit la vreo masă și dacă trebuie să i-a măsuri privind următoarea gustare, astfel că așa face inclusiv de Crăciun.

'Am grijă. Am observat la mine, cheia este să te cântărești. Dacă o lași baltă și nu știi dacă ai pus, eu mă cântăresc cu sfințenie, în fiecare zi, dimineața și seara. Așa știi dacă ai sărit calul. Dacă ai sărit calul, faci ceva. Cântarul nu te minte. Când merg într-o vacanță sau am avut mese copioase, se sare calul, 500 de grame, un kilogram.', a mai declarat Valentina Pelinel.

Ce ritualuri de îngrijire au Valentina Pelinel și Cristi Borcea

Valentina Pelinel nu se preocupă doar să aibă o sileută de invidiat, ci și un ten ca la carte. Zi de zi, are un întreg tabiet privind cremele și diferite produse cosmetice. Totuși, de data aceasta are și companie. Frumoasa vedetă a dezvăluit că atât ea, cât și soțul ei, Cristi Borcea, au mare grijă să arate bine în fiecare moment al zilei.

„Îmi place să am grijă, îmi place să mă informez, să încerc produse noi, dar da, îmi place să am grijă de mine. Noi amândoi folosim, noroc că am și un soț care este foarte îngrijit și atunci facem lucrurile astea împreună.

Nu mi-e rușine să îmi pun o mască pe față, pentru că ne punem amândoi. Folosim măscuțe. Îmi plac foarte mult fiolele mie și după fiole dacă mai aplicăm un ser sau o cremă, dar fiolele la noi sunt sfinte în casă. Dacă se termină un produs, sigur l-a terminat soțul.

De obicei sunt extrem de organizată și întotdeauna dacă e aproape să se termine un produs, am grijă să fac refill-ul ca să zic așa. Amândoi folosim multe produse, am un soț foarte îngrijit’, a declarat Valentina Pelinel, potrivit playtech.ro, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter