Cum se simte Andreea Antonescu după ce a născut: ”Mi-a crescut tensiunea la 18”. Fiica ei cea mare s-a întors din America, în secret

Publicat pe . Actualizat Marți, 20 decembrie 2022, 17:35

Cum se simte Andreea Antonescu după ce a născut. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că frumoasa artistă a devenit ieri mamă pentru a doua oară. A trecut printr-o serie de emoții, care i-au agravat pentru câteva minute starea de sănătate. Totul a fost la cote maxime, mai ales că a avut parte și de o surpriză neașteptată. Mai concret, fiica ei cea mare a venit în țară și a fost alături de mama ei când i se năștea surioara cea mică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Antonescu a născut recent o fetiță perfect sănătoasă și de nota 10. Imediat cum a adus-o pe lume pe cea de a doua fiică a ei, a avut grijă să împărtășească momentul cu marea ei comunitate din mediul online. Fanii au luat cu asalt secțiunea comentariilor cu numeroase urări de bine și felicitări. Cu toate astea, mulți se așteptau ca vedeta să ofere mai multe detalii.

whatsapp-image-2022-12-20-at-17.08.27-1whatsapp-image-2022-12-20-at-17.08.27-1

Andreea Antonescu a trăit cea mai frumoasă zi din viața ei, care i-a dat emoții uriașe. Nu, nu doar aducerea pe lume a celui de al doilea copil a venit la pachet cu o serie de stări emotive pentru artistă, ci și surpriza pe care i-a făcut fiica ei, Sienna. Aceasta a venit din America pentru a asista la venirea pe lume a surioarei ei mai mici, ceea ce a emoționat-o foarte tare pe cântăreață.

Citește și: Când va naște Andreea Antonescu. Cum se simte artista în sarcină:„Acum, la 40 de ani, mă…'

Citește și:Motivul pentru care Andreea Antonescu, însărcinată în 5 luni, a plecat în SUA.Unde va locui artista

Citește și: Antonia și Alex Velea și-au înscris copiii la școală privată:”A fost o decizie corectă…”

Citește și: Pepe a lansat o piesă dedicată soției și celor trei copii:”Toată viața mea înseamnă noi”

Cum se simte Andreea Antonescu după ce a născut

Andreea Antonescu a traversat ieri o zi cu emoții la cea mai înaltă intensitate, ceea ce a făcut să-i crească tensiunea la 18. Inițial, atât ea cât și medicii s-au speriat, mai ales că nu are astfel de probleme, însă totul a decurs normal apoi. Nașterea a fost un adevărat succes, având o fetiță superbă și de nota 10, iar ceea ce a urmat este cu adevărat înduioșător.

'Vă pup dragii mei. Gata, s-a terminat cu emoțiile. Am născut o fetiță de nota 10. Este o superbitate. Este atat de drăgălașă și de perfectă. Mai am o fetiță perfectă. Nu știu ce am făcut bine în viața asta de am primit asemenea copii. Este minunat, sunt extrem de fericită. (….) Emoțiile pentru că am născut și voiam să o văd pe bebelină, voiam doar să fie sănătoasă. Totul a fost exemplar. A fost foarte ușoară această naștere. M-am și ridicat din pat astăzi. Mă simt foarte bine. Sunt super fericită. ', a povestit Andreea Antonescu în mediul online.

Andreea Antonescu are parte de o recuperare rapidă

Deși ieri a avut tensiunea 18 și toată lumea era panicată, lucrurile au mers foarte bine apoi. Ba mai mult, artista s-a ridicat deja din pat, ceea ce ne duce cu gândul că recuperarea a început deja și totul este în regulă. Adunate, toate momentele au creat doar o amintire de neuitat, pe care Andreea Antonescu o să și-o amintească toată viața.

'Surpriza pe care am avut-o, m-a copleșit. Am trăit fericirea supremă. Părinții și cei care au copii mă înțeleg perfect. Cea mai mare bucurie și fericire. Pe lângă asta, ieri am mai trecut prin niște emoții foarte mari. Am avut parte de o surpriză la care nu mă așteptam și pe care nu am bănuit-o. M-a făcut să-mi crească tensiunea la 18. Eu nu am probleme cu tensiunea și nu am avut vreodată. ', a continuat Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu, fotografie de colecție cu cele două fiice

Andreea Antonescu nu a putut să nu imortalizeze momentul unic. Fără a sta pe gânduri a făcut o fotografie alturi de fiica ei cea mare, Sienna, în timp ce o ține în brațe și pe cea mică, abia născută. Tptuși, artista a avut grijă ca fotografia care a postat-o în mediul online să nu arate și chipul micuței, ci doar o mică parte din cap, pentru a se înțelege că erau toate 3 în poză. Fanii au fost cu adevărat impresionați!

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton