Cum se simte Cornel Constantiniu. A fost diagnosticat cu Parkinson acum 27 de ani: "Nu mai scrie..."

Publicat pe

Cornel Constantiniu este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. În urmă cu ceva ani, cântărețul a fost diagnosticat cu o afecțiune extrem de gravă și a suferit două intervenții pe creier. Iată cum se simte acum.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu 25 de ani, Cornel Constantiniu a fost diagnosticat cu Parkinson,  boală degenerativă ce survine în urma distrugerii lente și progresive a neuronilor. În cadrul unui interviu, soția acestuia a vorbit despre starea de sănătate a cântărețului.

Cum se simte Cornel Constantiniu. A fost diagnosticat cu Parkinson acum 27 de ani: "Nu mai scrie..."Cum se simte Cornel Constantiniu. A fost diagnosticat cu Parkinson acum 27 de ani: "Nu mai scrie..."

Doinița Constantiniu, soția lui Cornel Constantiniu, susține că artistul este din ce în ce mai bine și că face progrese pe zi ce trece. Cu toate acestea, din păcate, nu mai poate scrie și nici nu prea mai are putere în mâini.

Citește și: Cornel Constantiniu a împlinit 76 de ani. Cum se simte artistul bolnav de Parkinson:„E una dintre marile sale dureri'

Citește și: Bolnav de Parkinson de 27 de ani, Cornel Constantiniu trăiește cu un neurostimulator în piept!Artistul se deplasează greu și abia mai vorbește

Citește și: Alexandra și Anca Ungureanu au fost eliminate de la Asia Express, sezonul 4:„Nu poți să renunți…'

Citește și: Leo de la Strehaia și mama lui, condamnați la închisoare cu executare.Ce pedeapsă au primit

Cum se mai simte Cornel Constantiniu, diagnosticat cu Parkinson

Soția lui Cornel Constantiniu declară că fiul cel mic i-a vizitat anul acesta, iar artistul a fost extrem de fericit să îl revadă.

'Noi tocmai ne-am vaccinat și cu a treia doză. Copiii noștri, cei doi băieți, sunt în străinătate, muncesc, au și ei copii, s-au vaccinat cu toții. Fiul cel mic ne-a vizitat, anul acesta, Cornel a fost așa de fericit!', a declarat Doinița Constantiniu pentru Impact.

Afecțiunea gravă cu care se confruntă artistul i-a dat mari bătăi de cap. Cornel Constaniniu nu mai poate scrie și nici nu mai are putere în mâini. Cu toate acestea, se pare că a început să vorbească mai bine și pronunță mult mai bine cuvintele.

'Mergem înainte, amândoi, cu problemele și cu grijile noastre. Cornel este bine, staționar, cu boala asta grea, Parkinson. Nu mai scrie, nu prea mai are putere în mâini, dar ascultă muzică toată ziua. În plus, spre marea mea bucurie, vorbește mai bine, pronunță mai corect cuvintele, înainte nu prea se înțelegea ce spune, boala îi afectase grav vorbirea. Acum stă toată ziua la telefon!', a mai spus ea pentru sursa citată.

Cornel Constantiniu a fost operat de două ori

Cornel Constantiniu a fost operat de două ori pe creier. Pentru prima dată, acesta a suferit o intervenție în Africa de Sud, în anul 1999. Cea de-a doua a suferit-o la Viena, în anul 2004.

'Cornel a fost operat pe creier, pentru prima dată, în Africa de Sud, la Cape Town, pe când trăia Mircea, fratele lui. El era stabilit acolo.Intervenția chirurgicală a lui Cornel pe creier a fost în 1999. Cea de-a doua operație pe creier a suferit-o la Viena, în 2004. A fost operat de marele profesor Francois Alesch', menționa soția artistului, în urmă cu câțiva ani.

sursă foto- Facebook și Captură Video

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter