Tenorul Vlad Miriță a dat lovitura în afaceri, după ce și-a deschis fermă: „Marcel Pavel este clientul principal”

Publicat pe .

Tenorul Vlad Miriță a dat lovitura în afaceri, după ce și-a deschis o fermă de animale. Cântărețul care a reprezentat România la Eurovision, în 2008, se bucură de venituri mari, prin vânzarea de porci, pui și curcani. Printre clienții lui cei mai fideli se numără Marcel Pavel. Iată ce alte nume mari din showbiz mai cumpără de la el!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tenorul Vlad Miriță a dat lovitura în afaceri, după ce și-a deschis o fermă lângă Târgoviște. Business-ul lui poată numele de „Moșia Chindiei', iar acolo crește diferite animale, cum ar fi porcii, puii și curcanii. Treaba merge ca pe roate, astfel că vestea i s-a dus imediat. Proiectul cântărețului a ajuns rapid la urechile vedetelor, iar acestea cumpără deja produse de la el.

v1-8v1-8

Vlad Miriță are așadar clienți diverși, chiar și persoane din rândul vedetelor. Printre acestea se numără Marcel Pavel, regizorul Petre Năstase, Monica Anghel, Luminița Anghel, Nico, etc. Conform spuselor sale, cel dintâi este clientul lui principal.

Citește și: Bianca Comănici, despre perioada în care a făcut videochat:„Aveam 17 ani, era puțin agresiv și…'

Citește și: Bat clopote de nuntă!Ben Affleck caută inel de logodnă pentru Jennifer Lopez

Citește și: Drama neștiută a campioanei olimpice Dana Sofronie:„O boală greu de suportat, am ajuns în comă'

Citește și: A murit Charlie Watts, bateristul trupei The Rolling Stones:„A murit în liniște, înconjurat de familie'

Tenorul Vlad Miriță a dat lovitura în afaceri, după ce și-a deschis fermă

Marcel Pavel cumpără de la ferma lui Vlad Miriță, în special, carne de porc. Cântărețele amintite mai sus achiziționează și ele carne, dar și ouă. Vlad Miriță a făcut și o glumă, spunând că, dacă nu s-ar fi făcut vegană, și Paula Selingar fi luat produse de la el.

„Marcel Pavel este clientul principal. El a cumpărat un porc întreg de Mangalița, de 100 de kilograme, de obicei ia pentru Crăciun. Mereu zice că nu mai cumpără atât de mult, că vrea să mai slăbească. Dar și celebrul regizor Petre Năstase, care ne-a realizat videoclipul piesei Pe o margine de lume, pentru Eurovision, cumpără carne de porc de la ferma mea.

Printre cei care-mi bat la ușă pentru carne proaspătă și ouă se mai numără alte soliste care au reprezentat România la Eurovision, este vorba despre Monica Anghel, Luminița Anghel și Nico. Paula Seling a devenit între timp vegană, că și ea ar fi luat tot de la noi', a declarat Vlad Miriță pentru impact.ro.

„Păzim găinile de vulpile care ne dau târcoale'

Afacerea tenorului Vlad Miriță presupune și multă responsabilitate. Cântărețul a povestit că trebuie să păzească găinile, pentru că vulpile dau târcoale la fermă. Astfel, seara, păsările stau în niște cuști speciale, de tablă și plasă. În total, artistul se laudă cu aproximativ 100 de porci, 200 de curcani și 700 de pui.

„Trebuie însă să păzim găinile de vulpile care ne dau târcoale, le ținem seara în niște cuști din tablă și plasă. Avem acum cam 100 de porci, 200 de curcani și 700 de pui, dar pe parcursul anului avem vreo 2.000. Am doi angajați și câțiva colabori, la nevoie, pentru ambalat', a mai transmis artistul.

„Sunt un om gospodar'

Tenorul Vlad Miriță a dat lovitura în afaceri, după ce și-a deschis fermă, astfel că nu duce lipsă de vânzări. Acesta a mărturisit că cel mai bine se cumpără puiul, pe parcursul anului, și iarna, cel mai bine se vinde carnea de porc. Artistul iubește ceea ce face și se descrie drept un „om gospodar'.

„Cel mai bine se vinde puiul, în timpul anului, apoi iarna porcul ia viteză, media pe tot anul tinde spre porc, doar pentru că este vârful în decembrie.

În afacerea asta încă investim, nu prea bag acum în buzunar. Eu mănânc și pui și porc, dacă sunt la Târgoviște mănânc ce pune mama pe masă. Mă pricep la orice, în ogradă, știu să fac de toate, sunt un om gospodar.', a adăugat el.

Sursă foto: Captură ecran & instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton