Cum se simte fiica lui Marian Drăgulescu, după ce a suferit a șasea operație: "Aceasta a fost cea mai grea"

Publicat pe

Fiica lui Marian Drăgulescu se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Ultima perioadă a fost extrem de dificilă pentru Beatrice Drăgulescu, întrucât a suferit a șasea operație. Larisa Drăgulescu a făcut primele declarații despre starea de sănătate a fiicei sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Beatrice Drăgulescu a fost diagnosticată la naștere cu hipoacuzie bilaterală profundă. A trecut prin momente dificile, iar de curând a fost operată pentru a șasea oară.

Cum se simte fiica lui Marian Drăgulescu, după ce a suferit a șasea operație: "Aceasta a fost cea mai grea"Cum se simte fiica lui Marian Drăgulescu, după ce a suferit a șasea operație: "Aceasta a fost cea mai grea"

Larisa Drăgulescu a făcut primele declarații despre starea de sănătate a fiicei sale. Cum se simte la momentul actual aceasta.

Citește și: Ce îşi doreau Diana Dumitrescu, Nicoleta Luciu sau Cabral să devină la 16 ani

Citește și:  Cum și-a cunoscut soțul Diana Dumitrescu, prezentatoarea emisiunii Mireasa. Acesta a cucerit-o cu greu: ‘Mi-a trimis un buchet imens de flori…

Citește și: Dovada că Alexia Eram și Mario Fresh încă formează un cuplu! Ce fotografie a postat fiica Andreei Esca

Citește și: Cum se simte Mioara Roman, după un alt set de analize. Ce au descoperit medicii

Cum se simte fiica lui Marian Drăgulescu

Beatrice Drăgulescu a fost operată pentru a șasea oară, întrucât a fost diagnosticată cu o tumoră beningă, care a recidivat. La momentul actual, fiica lui Marian Drăgulescu este în perioada de recuperare și respectă cu strictețe ceea ce i-a spus medicul.

La ultima operație, Larisa Drăgulescu a fost pusă într-o situație extrem de dificilă. A fost nevoită să aleagă ca organele urechii interne să fie înlăturate și susține că i-a fost extrem de greu să ia această decizie.

„A trebuit să aleg dacă să i se scoată urechea internă definitiv sau nu, pentru a evita o altă recidivă a bolii și a fost foarte dificil să aleg acest lucru. Am ales bine, se simte foarte bine acum. Operația aceasta a fost cea mai grea, pentru că s-au produs și fizic niște schimbări.

Am zis să nu mă certe niciodată. Mi-a fost teamă, fiind adolescentă, să nu se supere dacă se vede ceva diferit la urechiușe sau în zona buricului, de unde i s-a luat o părticică din piele pentru a se face reconstrucția urechii. Nu mai știu ce să mai fac pentru a evita această problemă, să nu mai recidiveze. De fiecare dată am ales să se scoată doar acest cholesteatom. Însă acum am stat, m-am gândit, m-am consultat cu medicii dacă să scoată tot ce este înăuntru, pentru a evita încă o operație. A fost greu pentru noi toți să luăm o decizie.”, a mărturisit fosta soție a lui Marian Drăgulescu, în emisiunea lui Cristi Brancu.

La momentul actual, Beatrice se află acasă și urmează niște tratamente pentru imunitate, pentru a evita să recidiveze boala.

„Acest cholesteatom nu provoacă doar lipsa auzului, mănâncă tot ce se află în interior, în căpușor. Structura osoasă și organele din urechea internă. Acum ne-am externat, continuăm cu niște tratamente pentru imunitate, să o ținem sub control. Să evităm să fie organismul slăbit pentru a nu apărea vreo recidivă.”, a încheiat Larisa Drăgulescu, pentru sursa citată.

sursă foto- Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter