Cum se simte mama Ilenei Ciuculete, la 5 ani de la moartea artistei: „Cea mai mare durere pentru un părinte este să își îngroape copilul!”

Publicat pe

Cum se simte mama Ilenei Ciuculete, la 5 ani de la moartea artistei. Ileana Ciuculete a fost una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară. Din păcate, aceasta s-a stins din viață la vârsta de doar 64 de ani. În urma sa, interpreta a lăsat o mamă îndurerată și un frate care își va aminti veșnic de frumusețea Ilenei. În cadrul unui interviu, Aurel Ciuculete a vorbit despre sentimentele care îi încearcă familia, la 5 ani de la decesul surorii sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ileana Ciuculete a fost una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România. Aceasta s-a stins din viață în anul 2017, la vârsta de 64 de ani. Decesul acesteia a venit ca un fulger atât pentru fani, cât și pentru prieteni și familie. Mama acesteia, în vârstă de 92 de ani, este sfâșiată de durere chiar și astăzi. În cadrul unui interviu, fratele regretatei artiste a vorbit despre sentimentele care îi încearcă familia, la 5 ani de la pierderea interpretei.

Cum se simte mama Ilenei Ciuculete, la 5 ani de la moartea artistei: „Cea mai mare durere pentru un părinte este să își îngroape copilul!'Cum se simte mama Ilenei Ciuculete, la 5 ani de la moartea artistei: „Cea mai mare durere pentru un părinte este să își îngroape copilul!'

Aurel Ciuculete a explicat faptul că mama sa încă nu a reușit să treacă peste tragedia suferită în urmă cu 5 ani. Iată declarațiile acestuia!

Citește și: Cum s-au îmbrăcat Kate Middleton și Prințul William la cea mai recentă apariție.Ce semnificație au florile purtate în piept

Citește și: Ce secret ascunde rochia purtată de Kate Middleton la premiera James Bond.Mesajul din spatele țiutei

Citește și: Natalia Duminică, eliminată de la Survivor:'Mi-e atât de greu să mă despart de voi'

Citește și: Cum au reacționat fetele lui Pepe când au aflat că vor avea un frățior:„Dumnezeu le așază cum știe el mai bine’

Cum se simte mama Ilenei Ciuculete, la 5 ani de la moartea artistei

Ileana Ciuculete a lăsat în urma sa o mulțime de lacrimi și gânduri infinite. Fratele și mama artistului au recunoscut că în fiecare zi se simt bulversați și răvășiți. Mai mult decât atât, lor le este imposibil să creadă că au trecut 5 ani de când și-au îngropat sora, respectiv fiica. Cea mai mare durere este pentru femeia care i-a dat viață Ilenei Ciuculete. Aceasta a împlinit astăzi 92 de ani.

'Ce să mai zic? Că nu mai am ce să spun? De o săptămână sunt răvășit, bulversat… Cui îi vine să creadă că au trecut cinci ani de când a murit surioara mea? Mama mea împlinește vârsta de 92 de ani pe data de 16 martie. Și-a îngropat fata în preajma zilei de naștere. Cea mai mare durere pentru un părinte este să își îngroape copilul! Cu două zile înainte să împlinească 87 de ani, mama a îngropat-o pe Ileana', a declarat fratele artistei pentru FANATIK.

Parastas pentru regretata artistă

Pe data de 12 martie, fratele regretatei artiste a mers în București pentru a-i face un parastas surorii sale. Fiind în perioada postului, acesta a oferit de pomană iahnie de fasole cu ceapă și sarmale fără carne.

'Am fost fost la București, în urmă cu două săptămâni, și sămbătă ( 12 martie, n.r.) am făcut acasă parastas pentru sora mea. Sâmbătă am împărțit cu băieții la cimitir, iar acasă am stat cu toții la masă. Am făcut iahnie cu ceapă deasupra și sarmale de post, dar când am împărțit la București era dezlegare la pește și am mai putut împărți și brânzeturi și dulciuri.', a mai spus el pentru sursa citată.

Fratele Ilenei Ciuculete:„O visez în diferite ipostaze'

Aurel Ciuculete a mai subliniat faptul că o visează pe sora sa destul de des. Acesta a povestit un episod incredibil! La un an de la trecerea în neființă a artistei, acesta a visat-o cerându-i ceva de încălțat. A doua zi, el a cumpărat o pereche de sandale, pe care le-a dat de pomană.

'De când a murit sora mea o visez în diferite ipostaze, dar plăcute. Cred că este mulțumită că noi, familia, am respectat tradiția și i-am făcut cum se cuvine, toate rânduielile creștine. Îți dai seama când nu e bine, dar ultimele ori am visat-o în lumină. După ce a murit am visat-o că o pupam în coșciug.

Cu puțin înainte de pomana de un an, am visat că eram la țară și îmi cerea ceva de încălțat. Mi-a arătat niște sandale în dulap. A doua zi am cumpărat niște pantofi și i-am dat de pomană în amintirea ei. Tot ce am făcut și tot ce am dat de pomană pentru sora mea, am dat cu mult drag.', a spus el.

Sursă foto: Arhivă VIVA!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter