Cum se simte Marinela Chelaru la 62 de ani, după ce a fost la un pas de moarte: „Mi-am luat la revedere de la familie și prieteni”

Publicat pe

Cum se simte Marinela Chelaru la 62 de ani, după ce a fost la un pas de moarte. Marinela Chelaru este una dintre cele mai iubite actrițe din România. Aceasta, deși se află într-un moment destul de dificil din viața ei, încă are puterea de a-și păstra zâmbetul pe buze. În anul 2018 ea a suferit un infarct, care a crezut că îi va provoca moartea. Iată ce a declarat artista!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Marinela Chelaru este o actriță extrem de apreciată din România. Publicul larg o are aproape de suflet deoarece întotdeauna a fost încărcată cu energie pozitivă! Chiar și după ce a suferit un infarct, ea a avut puterea de a-și păstra zâmbetul pe buze și de a vorbi despre acest subiect dificil. Iată cum descrie artista cel mai greu episod din viața ei!

Cum se simte Marinela Chelaru la 62 de ani, după ce a fost la un pas de moarte: „Mi-am luat la revedere de la familie și prieteni'Cum se simte Marinela Chelaru la 62 de ani, după ce a fost la un pas de moarte: „Mi-am luat la revedere de la familie și prieteni'

Aceasta a vorbit despre greutățile pe care le-a întâmpinat în perioada în care inima sa a fost la un pas să cedeze definitiv. Femeia era sigură că își va pierde viața.

Citește și: Marinela Chelaru s-a baricadat în casă, de teama COVID-19:'Merg, de frică, doar până la colț'

Citește și: Marinela Chelaru se luptă cu probleme grave de sănătate.Actrița a suferit o operație și a pierdut multe kilograme. Cum arată acum!

Citește și: Ce rol va avea Viviana Sposub în filmul produs de George Burcea:„O altă calitate pe care am descoperit-o’

Citește și: Dana Săvuică a fost operată de urgență. Diagnosticul dur primit din partea medicilor:„Urlam de durere’

Cum se simte Marinela Chelaru la 62 de ani, după ce a fost la un pas de moarte

Marinela Chelaru recunoaște că în 2018, atunci când a suferit un infarct, a fost sigură că își va pierde viața. Actrița a fost extrem de afectată de faptul că s-a scris, în acea perioadă, că ar fi decedat.

Erau șanse mari să dau colțul. Cred că am avut inimioara chiar puternică, dacă a rezistat atâta. Un băiat de la Urgențe mi-a spus să respir, că altfel mă pierd. Când au scris de mine că am murit m-am amărât foarte tare.', a spus ea pentru impact.ro.

În acea perioadă, ea se confrunta cu adevărate probleme de sănătate! Dificultățile pe care le avea la inimă nu o lăsau să doarmă, să respire sau să se țină pe picioare.

M-am închinat și eu și am zis că nu-i adevărat. De-abia așteptam să ies din spital. Inimioara mea a luat-o razna în somn. Nu mai puteam să dorm, să respir, nici măcar să mai stau în picioare. Nu știu de ce, nu m-am supărat cu nimic. Medicii mi-au spus că trebuie să mă operez și m-am speriat rău. Aveam numai filme horror în cap.', a continuat ea pentru sursa citată.

„Mi-am luat la revedere de la familie și prieteni'

Înainte de a fi dusă în sala de operații, aceasta și-a luat rămas bun de la familia și prietenii ei. Actrița era sigură că nu se va mai întoarce în viață, însă medicii și-au făcut treaba de minune! Ea a recunoscut că, în urma intervenției chirurgicale, s-a simțit de parcă a rănăscut!

Când mi s-a spus că există riscuri mari să mor pe masa de operație, mi-am luat la revedere de la familie și prieteni. Credeam că nu mai scap. Operația a durat șase ore și jumătate și le mulțumesc din suflet medicilor, m-am născut a doua oară', a adăugat aceasta.

Sursă foto: Arhivă VIVA!

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter