Cum se simte Viorel Lis după ce a fost infectat cu COVID-19: „Este la o sursă de oxigen”

Publicat pe

Cum se simte Viorel Lis după ce a fost infectat cu COVID-19. Oana și Viorel Lis trec printr-o perioadă destul de dificilă din viața lor. Aceștia au fost infectați cu COVID-19, iar în acest moment se află la spital. Soția fostului primar al Capitalei a vorbit despre simptomele cu care acesta se confruntă și a menționat care este starea de sănătate a acestuia, având în vedere că suferă și de alte afecțiuni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana și Viorel Lis au fost diagnosticați pozitiv cu COVID-19. Inițial, fostul primar al Capitalei a fost tratat de către soția sa acasă, iar ulterior a mers la spital. Viorel suferă și de alte afecțiuni, iar din acest motiv este foarte important să fie în permanență sub observația medicilor. Chiar dacă soții Lis sunt vaccinați, aceștia nu au reușit să scape de virusul care a omorât milioane de oameni în toată lumea.

Oana a oferit cele mai noi detalii cu privire la starea de sănătate a soțului său. Ea se bucură de faptul că nu a fost necesară intubarea.

Citește și: Oana și Viorel Lis, internați în spital după infecția cu COVID-19:„Sunt terminat la plămâni'

Citește și: Viorel Lis se confruntă cu probleme grave de sănătate:”Nu mai pot să merg singur”

Citește și: Cine este Mellina de la Bravo, ai Stil!A trecut printr-o dramă cumplită

Citește și: Andreea Marin, despre divorțul de Ștefan Bănică:„Eu n-am greșit'

Cum se simte Viorel Lis după ce a fost infectat cu COVID-19

Viorel Lis trece printr-o perioadă foarte dificilă pentru el. Acesta se află în spital după ce a fost infectat cu COVID-19. Soția sa a vorbit recent despre starea lui de sănătate. Ea se bucură de faptul că amândoi și-au făcut două doze de vaccin și pentru un moment nu sunt simptome grave.

„Am luat și noi beleaua, nu știu de unde, cum s-a întâmplat. Eu am avut simptome, iar când a început să aibă și Viorel nu mai puteam să am grijă și de el, și de mine, așa că am mers la spital. Nu avem o formă foarte gravă, suntem vaccinați. Au trecut de la doza 2 vreo 7 luni, trebuia să facem și doza 3. Am simțit o stare pe care nu am mai simțit-o niciodată. El e o persoană cu risc, el este la o sursă de oxigen, dar este la salon, ia tratament, eu sunt superfericită că avem loc în spital. 78 de ani are. Nu este intubat', a spus ea în cadrul unei emisiuni.

Fostul primar al Capitalei suferă și de alte afecțiuni

Oana Lis a subliniat faptul că soțul său se confruntă și cu alte probleme de sănătate, iar din acest motiv trebuie să fie în permanență supravegheat de medici.

„Este o formă medie zic eu, nu sunt medic și nu știu, dar este o persoană cu risc. Trebuie să avem grijă cu diabetul. Avem simptome amândoi, trebuia să mergem la spital, nu puteam să stăm acasă. Cu greu am ajuns la spital, Viorel a ajuns aproape cu căruțul, nu mai putea să meargă. Suntem împreună în această situație”, a declarat Oana Lis.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter