Cine este Mellina de la Bravo, ai Stil! A trecut printr-o dramă cumplită

Publicat pe

Cine este Mellina de la Bravo, ai Stil! După ce Ioana Filimon a fost descalificată, o nouă concurentă pășește în emisiunea stilistică. Este vorba de la Mellina, fosta concurentă din echipa Războinicilor de la Survivor România. Artista a acceptat provocare de a face parte dintr-o emisiune cu și despre stil.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Mellina de la Bravo, ai Stil! A fost una dintre cele mai apreciate concurente de la Survivor România sezonul 3. A făcut parte din echipa Războinicilor, însă nu a apucat să se califice în Marea Finală.

Cu toate acestea, s-a bucurat de aprecierea publicului, iar de când a participat la emisiunea de la Kanal D, a reușit să se implice în cât mai multe proiecte.

Citește și: Mellina s-a îngrășat 11 kilograme la Survivor, deși făcea foamea.Care a fost cauza

Citește și: Mellina, acuzată că și-a pus silicoane cu banii de la Survivor.Cum arată acum

Citește și : Mihai Mărgineanu, despre mesajul secret al serialului „Las Fierbinți’:„Oameni buni, nu vă mai bateți femeile!’

Citește și: Cum a schimbat Asia Express relația dintre Adriana Trandafir și Maria Speranța:„Nu mai suntem mamă-fiică…’

Cine este Mellina de la Bravo, ai Stil!

Cine este Mellina de la Bravo, ai Stil! Artista și-a făcut apariție în emisiunea stilistă de la Kanal D și a luat pe toată lumea prin surprindere, dar mai ales pe Raluca Dumitru.

Deși nu multă lume o cunoaște de la emisiunea Survivor România, unde a fost poreclită Furnicuța, Mellina este una dintre cele mai puternice voci din țara noastră. În vârstă de 33 de ani, concurenta de la Bravo, ai Stil! a absolvit Școala Populară de Arte, secția canto muzică ușoară, dar a participat și la mai multe festivaluri și concursuri muzicale. 

De la o vârstă destul de fragedă a apărut pe micile ecrane și a debutat ca majoreta în trupa Abracadabra. Ulterior, la 22 de ani, Mellina a mers spre dans. A reușit chiar să facă parte din trupa de dans Alb Negru.

Ulterior, a realizat că poate profita din plin și din darul din naștere. Astfel, a compus zeci de piese, atât solo, cât și în colaborare cu alte persoane din showbiz. Ba chiar mai mult, a scris și pentru Mira, Alina Eremia sau Kamara.

Drumul său în muzică este asigurat, însă Mellina vrea să-și demonstreze și abilitățile sale stilistice. Astfel, a acceptat propunerea de a participa la emisiunea de la Kanal D. Vrea să arate că este o femeie cu stil și că poate ajunge să câștige premiul de cea mai stilată vedetă din țara noastră.

„Mi-am dorit sa intru in competitia tocmai pentru ca este o provocare,  ceva cu totul nou pentru mine.  Referitor la ceea de ma caracterizeaza ca stil, nu am pus niciodata pret pe accesorizarea hainelor, in general nu mi-am cheltuit banii pe haine, pentru ca prefer sa ii cheltui pe experiente si sunt, cumva, in minus, in aceasta zona a modei. Am venit la ca sa invat, sa evoluez. Doresc sa si sa bucur oamenii de acasa” a declarat Mellina, noua concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Drama neștiută a Mellinei de la Bravo, ai Stil!

Deși este tot timpul cu zâmbetul pe buze, puțini știau drama prin care a trecut Mellina de la Bravo, ai Stil! În urmă cu ceva ani, a fost implicată într-un accident grav de circulație. Artista se afla cu sora ei într-o mașină, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului.

Vedeta spunea că a fost la un pas de moarte.

„Am avut un accident împreună. Ea era la volan și la un moment dat, pur și simplu n-a mai avut control asupra mașinii. Iar eu, îmi aduc aminte, făecam așa: ‘calm, calm’… Știam că o să ne oprim în ceva dar nu știam în ce. Până la urmă ne-am întors cu mașina și ne-am oprit ntr-un semn de circulație. Era o curbă unde, practic, cât am stat noi acolo, încă 5 mașini au făcut accident.

Unele au fost cu daună totală. Noi am avut noroc că ne-am oprit în semnul ăla’, a povestit Mellina la o emisiune TV.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter