Cum și-a anunțat Cristina Bălan soțul că este însărcinată. L-a făcut să creadă că are COVID: "I-am arătat lui Gabriel că sunt pozitivă" / EXCLUSIV

Publicat pe

La 41 de ani, Cristina Bălan este din nou însărcinată și ne-a povestit cu bucurie și cu emoție despre micuța care va veni curând pe lume… Dar și despre modul inedit în care și-a anunțat soțul că este însărcinată, profitând de asemănarea între testele Barza și cele COVID. Ulterior, artista, care are gemeni cu sindrom Down, a așteptat cu emoție rezultatele analizelor, care au arătat că are un bebeluș perfect sănătos.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina, încep prin a te felicita pentru minunea pe care o porți în pântece. Vei deveni mamă din nou, peste doar câteva luni. Cum te simți, au trecut ușor primele două trimestre de sarcină sau ai avut și probleme?

Mulțumesc mult! Sunt, încă, în al doilea trimestru, așa-numită lună de miere' a perioadei de sarcină. Încă puțin și întru în al treilea, cel mai dificil. Până acum a fost de vis, eu fiind obișnuită cu sarcina gemelară, care e o cu totul altă poveste. Pot spune că a decurs totul mai bine decât mă așteptam. 

Fără grețuri, fără schimbări bruște de dispoziție, fără dureri de tot felul. Nici alte tipuri de disconfort. Sau, cel puțin, așa percep eu, pentru că transformările firești ale corpului meu mi se par normale și le trec la capitolul așa e normal'. Nu m-am așteptat să nu am oarecare neplăceri, ca să spun așa. E natural. 

Cum și-a anunțat Cristina Bălan soțul că este însărcinată. L-a făcut să creadă că are COVID:  "I-am arătat lui Gabriel că sunt pozitivă" / EXCLUSIVCum și-a anunțat Cristina Bălan soțul că este însărcinată. L-a făcut să creadă că are COVID:  "I-am arătat lui Gabriel că sunt pozitivă" / EXCLUSIV

Ai anunțat că ești gravidă abia după șase luni. Bănuiesc că multă lume se întreabă de ce ai ales să păstrezi sarcina secretă atâta timp…

La prima sarcină n-am avut prea multă intimitate, pentru că participam la Eurovision și, dorind să mă retrag din concurs, n-am avut încotro și am anunțat sarcina gemelară. De data aceasta am procedat așa cum aș fi dorit de prima oară: cu discretie. 

Pentru mine, a fost în felul următor: nu din superstiție, însă din precauție, am zis că aștept până la finalul primului trimestru, când orice sarcină este supusă unui oarecare risc de pierdere. Asta cam până în săptămâna a 12-a.  

Citește și: Cristina Bălan şi-a retras gemenii cu sindromul Down de la şcoală: „Era mediu toxic pentru ei”

Citește și Cum a câștigat Tudor Chirilă primii bani și ce face acum cu economiile:„Am doi copii și ei au nevoie de o investiție

Citește și: Anamaria Prodan, reacție dură după ce Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au botezat fiul:'Cu ochii rupți, bătut de nevastă…'

Citește și: Adelina Pestrițu, prima reacție după arestarea nașului ei pentru trafic de droguri:„Drumurile noastre și relația noastră circumstanțială s-a încheiat destul de repede

Citește și: Vlăduța Lupău și soțul ei, în lacrimi la botezul lui Iair:’Am plâns un pic, Adi a plâns mai mult’

În săptămâna a 10-a am făcut teste genetice noninvazive complexe, pentru care a trebuit să așteptăm rezultatele cam patru săptămâni. Așadar, deja eram în săptămâna a 14-a când am aflat că avem un bebe tipic și sănătos, de sex feminin. Până în acel moment, deja mă obișnuisem cu discreția, îmi plăcea lipsa atenției publice. Era secretul nostru minunat. Însă burtica mea creștea și am fost nevoită să refuz câteva invitații la emisiuni, ca să nu mă dau de gol. Uite așa am ajuns în luna a 6-a, tot amânând și dorind să fac o ședință foto cu pântecul mai măricel. Lucru pe care l-am făcut cu câteva zile înainte de a face publica sarcina.  

Cristina Bălan, însărcinată la 41 de ani

Recunosc, am fost uimită să aflu că ai 41 de ani. Ți-aș fi dat mult mai puțin… Multe femei se tem să rămână însărcinate după o anumită vârstă, din cauza eventualelor complicații. La tine cum a fost, ți-a fost frică vreo clipă?

Pentru mine, cifra vârstei este doar un amănunt… să-i spunem teluric. Spiritual, cred că sunt mult mai bătrână, hahaha! Emoțional, abia am început să mă maturizez odată cu venirea pe lume a gemenilor. Deci vârsta din buletin este numai pentru a bifa o căsuță sau alta în diverse formulare sau acte.  

Îți mulțumesc pentru compliment! Ca să fiu sinceră, nu mă simt de 41. Deși experiența de viață e ca la 41, ba chiar mai mult, eu energetic mă simt că între 28-33. Nu mi-a fost frică deloc să rămân însărcinată la această vârstă, mai cu seamă că și cunosc destul de multe zeițe, absolut minunate, care au născut la 40+. Ele mi-au arătat că se poate, fără probleme. 

Singura temere putea fi legată de șansele de malformații și condiții genetice ale fătului, însă mi s-a întâmplat deja asta, la 31 de ani, vârstă la care șansele erau mult mai mici. 

Cu toate acestea, când lucrurile trebuie să fie într-un fel, se așază așa indiferent de statistici. Cunosc multe mămici care la 20 au avut copii cu sindrom Down. Și multe mămici care la 40 au născut copii perfect sănătoși.

Cristina Bălan: „Când i-am spus că e vorba despre o sarcină, el a fost copleșit”

Citeam că te-ai ținut de șotii atunci când i-ai dat soțului tău fericita veste. Dar mai bine povestește-ne tu! Ce reacție a avut Gabriel când a aflat că va fi și tată de fată? Vă mai doreați încă un copil sau a fost o surpriză și pentru voi?

Am o natură glumeață și am profitat de asemănarea perfectă între testele rapide SARSCoV2, pe care le primiserăm de la școală, și testul de sarcină Barza. I-am arătat lui Gabriel, soțul meu, că sunt pozitivă și m-a crezut, în prima fază. Chiar m-a întrebat ce vreau să fac, să merg la spital, să mai fac teste? Evident că m-a pufnit râsul și n-am mai putut să persist în șaradă.

Când i-am spus că e vorba despre o sarcină, el a fost copleșit, însă eu destul de rezervată și l-am trimis să mai ia câteva teste, să mă asigur că nu e o eroare. Nu mi-am permis să mă bucur în totalitate decât după al patrulea test. Ca să nu spun că, de fapt, după ecografia de confirmare. Pe care am făcut-o mai mult să văd dacă e vorba despre o sarcină unică sau gemelară. Mai târziu am aflat că vom avea o fetiță și s-a lăsat cu strigături, lacrimi și tot tacâmul bucuriei nemăsurate.  

Această sarcină a fost și n-a fost planificată. Noi nu prea avem cum să planificăm mai nimic. A fost, mai degrabă, ceva de genul fie ce-o fi'. Și a fost, slavă Cerului! 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter