Cum și-a câștigat Viviana Sposub primii bani: "Încercam să mai prind câte un eveniment"

Publicat pe

Cum și-a câștigat Viviana Sposub primii bani. Vedeta și-a construit o carieră în domeniul televiziunii, dar înainte de a deveni cunoscută, Viviana a avut altă pasiune. Iubita lui George Burcea a făcut dezvăluiri inedite despre cum și-a câștigat primii bani, dar și cine a sprijinit-o de-a lungul timpului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În vârstă de 25 de ani, Viviana Sposub a devenit cunoscută prezentând rubrica metei în cadrul Observatorului de la Antena 1. Acesta a fost primul ei job în televiziune. În 2019 a plecat de la Antena 1 și a primit un job la PRO TV, devenind co-prezentator la Vorbeste lumea. În prezent este moderatoarea matinalului de la Kanal D, alături de Bursucu și George Tănase.

Cum și-a câștigat Viviana Sposub primii bani: "Încercam să mai prind câte un eveniment"Cum și-a câștigat Viviana Sposub primii bani: "Încercam să mai prind câte un eveniment"

Viviana Sposub este originară din Botoșani și a absolvit Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA București. Ulterior, vedeta a absolvit și cursurile Intact Media Academy. Prezentatoarea Tv a vorbit despre începuturile ei și care a fost primul ei job.

Citește și: George Burcea s-a pozat cu Viviana Sposub și cu fiicele lui, după divorțul de Andreea Bălan:„De 1 an și 8 luni le-am arătat fetelor o singură iubită'

Citește și: De ce nu se căsătorește George Burcea cu Viviana Sposub, după terminarea divorțului de Andreea Bălan:„Lucrurile trebuie luate pas cu pas'

Citește și: Ce vrea să facă acrița Maria Dinulescu cu banii câștigați din afacerea cu imobiliare din Dubai:„Profitul este garantat'

Citește și: Cine este Ionuț Stoica de la Casa iubirii.A dat faliment în pandemie

Cum și-a câștigat Viviana Sposub primii bani

Viviana Sposub a prezentat rubrica meteo la Observator TV, iar ulterior a devenit co-prezentator al emisiunii Vorbește lumea. După ce a participat la Ferma în 2020, Viviana a plecat de la PRO TV la Kanal D, unde a fost concurentă Bravo, ai stil!. În prezent, Viviana Sposub moderează matinalul de la Kanal D, alături de Bursucu și George Tănase. Recent, vedeta a dezvăluit cum a făcut primii bani. Potrivit acesteia, prima sumă de bani pe care a câștigat-o nu a provenit din televiziune. Viviana mai prezenta câteva evenimente la Botoșani sau mai cânta la nunți. Deși s-a angajat în televiziune din al doilea an al facultății, salariul era prea mic pentru a se întreține singură. Iubita lui George Burca recunoaște că a avut parte de ajutorul părinților.

Primii bani i-am câștigat în Botoșani. Încercam să mai prind câte un eveniment pe care să-l prezint pe bani sau mai cântam la o nuntă.

Din anul 2 de facultate m-am angajat în televiziune, dar nu eram plătită îndeajuns de bine încât să mă întrețin singură în București.Părinții m-au ajutat o perioadă, iar perioada aia m-a ajutat să obțin un loc de muncă mai bine plătit.', a dezvăluit Viviana Sposub în cadrul podcast-ului La fix cu Fere.

Viviana Sposub este pasionată de muzică

Deși este cunoscută de multă lume, puțini sunt cei care știu că Viviana Sposub este pasionată de muzică. Vedeta a urmat liceul de artă în orașul natal și mergea la concursuri de muzică. Deși nu provine dintr-o familie înstărită, părinții săi au ajutat-o să își îndeplinească visul de a cânta.

Am făcut liceul de artă la Botoșani. Evident că mergeam și la concursuri de muzică. Am fost la foarte multe.

Era un efort destul de mare pentru părinți. Financiar, pentru că nu vin dintr-o familie cu foarte mulți bani. Toate resursele noastre se duceau către visul meu de a cânta.', a povestit prezentatoarea TV în cadrul emisiunii Duet cu Alexandra, relatează fanatik.ro.

Tatăl Vivianei nu și-a dorit ca fiica lui să studieze Conservatorul

Partenera lui George Burcea a declarat că mama sa a sprijint-o de fiecare dată și mereu a ajutat-o să își îndeplinească visul. Cu toate astea, tatăl vedetei nu și-a dorit ca fiica lui cea mică să urmeze Conservatorul. Atunci când Viviana l-a anunțat că a ales să urmeze Facultatea de Relații Publice, bărbatul a fost extrem de fericite. În prezent, Viviana are o carieră de succes în televiziune, iar pe plan personal se simte împlinită. Tânăra formează un cuplu cu George Burcea, de aproape doi ani.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter