Cum s-au cunoscut Anca Sigartău și Marian Râlea, actorii din serialul Adela: „A venit și...”

Publicat pe

Cum s-au cunoscut actorii Anca Sigartău și Marian Râlea din serialul Adela. Intrepreții ai cuplului Nuți și Mitu Achim sunt prieteni vechi. Cei doi au jucat în nenumărate piese de teatru împreună, în ultimii aproape 30 de ani. De curând, artista a vorbit despre momentul în care l-a întâlnit, pentru prima dată, pe Magicianul din Abracadabra.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anca Sigartău şi Marian Râlea formează un cuplu în Adela. Cu o vastă experienţă atât pe micile ecrane, cât şi pe scena teatrului, la Antena 1 cei doi sunt două personaje-cheie în serial. Faptul că sunt prieteni foarte buni și în viața reală se observă cu ochiul liber și pe platourile de filmare. Cuplul Nuți și Mitu Achim pare rupt direct din realitate. Iată cum s-au cunoscut și ce s-a întâmplat după.

Cum s-au cunoscut Anca Sigartău și Marian Râlea, actorii din serialul Adela: „A venit și...'Cum s-au cunoscut Anca Sigartău și Marian Râlea, actorii din serialul Adela: „A venit și...'

Cum s-au cunoscut actorii Anca Sigartău și Marian Râlea din serialul Adela

Se pare că, frumoasa relație de prietenie dintre Anca Sigartău și Marian Râlea din serialul Adela a început cu puțin timp înainte de Revoluția din 1989.

„Ne-am cunoscut în 1989, la Costineşti, la Gala Tânărului Actor. El era în juriu, eu tocmai terminasem facultatea şi participam în concurs, cu spectacolul nostru de licenţă: „Mobilă şi durere' de Th. Mazilu, regizat de profesorul meu de clasă, Dem Rădulescu.

Pentru rolul Melania am câştigat Premiul pentru cea mai bună actriţă-1989. Ţin minte că a fost singurul din juriu care a venit şi a vorbit cu noi, proaspeţii absolvenţi. (Fiecare dintre noi urma să plece pentru 3 ani în stagiu). Din întâmplare, eu aveam bilet într-un compartiment separat de grup, dar Marian a venit şi a stat tot drumul, până la Bucureşți, ca să nu stau singură', a povestit Anca Sigartău, pentru Click.

Citește și: Trecutul neștiut al magicianului Marian Râlea. Ce făcea pentru a se întreține în studenție

Citește și: Anca Sigartău şi Marian Râlea formează un cuplu în serialul Adela. Primele declarații ale actorilor

Citește și: Cristina Ciobănașu, fotografie alături de Vlad Gherman la 7 luni de la despărțire: „E o ocazie bună să…’

Citește și: Primele fotografii de la botezul lui Milan, fiul lui Culiță Sterp și al Danielei Iliescu

Apoi, s-au reîntâlnit câteva luni mai târziu

Actrița mai spune că după ce au stat împreună în tren, s-au reîntâlnit după câțiva ani, în cadrul unui proiect, iar relația lor a devenit, din acel moment, și mai sudată.

„Ne-am reîntâlnit în 1993, într-un proiect de televiziune (la momentul respectiv eu eram actriţă la Teatrul Bulandra, el la Teatrul de Comedie). De fapt, era pentru prima dată când jucăm împreună.

Era un film pentru copii, regizat şi produs de Ruxandra Ion şi eram soţ-soţie… În 1994 am devenit colegi de teatru, el a venit în trupa Teatrului Bulandra şi am jucat foarte mulţi ani împreună în spectacole ce au făcut istorie.

Am fost în turnee, am participat în festivaluri Shakespeare și ale Uniunii Teatrelor Europene, în Japonia (la Teatrul Globe -Tokio), în Columbia, Costă Rica, Germania, Egipt, Italia (la Piccolo Teatro-Milano), Grecia, etc.', a mai spus actrița, potrivit aceleași surse.

Anca Sigartău, despre rolul din Adela

Anca Sigartău spune că adoră rolul din Adela și povestește cu a reușit să îi dea viața lui Nuți, personajul pe care îl interpretează în cuplu cu Marian Râlea.

„Cred că mai degrabă Nuţi e un personaj plin de culoare', care reuşeşte să iasă în evidenţă prin ceea ce face, prin ceea ce spune şi prin ceea ce gândeşte. Cât priveşte modul de prezentare, aici Nuţi e imbatabilă. Pentru că modul în care se îmbracă Nuţi e, de fapt, imaginea ei despre frumos, stil, eleganţă.

Evident, o imagine distorsionată, dar modalitatea prin care ea percepe elementele caracteristice ale unui statut social şi le înglobează în propria viziune. În mintea ei, Nuţi nu face nimic rău, e o creatoare de frumos, e ilustrarea perfectă a dictonului scopul scuză mijloacele'.

Nuţi acţionează cu naturaleţe şi ca tipologie e posibilă' şi, din păcate, foarte probabilă' în societatea românească. Iar marele atu al personajului e autenticitatea.

Căci Nuţi e vecina de peste gard care bârfeşte pe toată lumea, e soţia care îşi cicăleşte bărbatul, e femeia mereu pusă pe scandal şi veşnic nemulţumită, e persoana mereu ahtiată după bani şi control, e omul needucat care aspiră la mărire, avere şi statut social fără să facă nimic. Şi, aşa cum am mai spus, din păcate, în societatea de astăzi sunt multe Nuţici', a mai declarat Anca.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter