Cuplurile de la Insula Iubirii 2022. Cine sunt perechile care își vor testa relațiile

Publicat pe

Cuplurile de la Insula Iubirii 2022. Surpriză uriașă pentru fanii emisiunii Insula Iubirii! După ce lista ispitelor feminine și masculine a fost dezvăluită, acum a venit și rândul cuplurilor. În total, cinci perechi au trecut de casting și sunt pregătite să-și testeze relațiile în noul sezon. Dacă vor trece sau nu cel mai dur test al fidelității, vom afla cu toții la Antena 1.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cuplurile de la Insula Iubirii 2022. Temptation Island – Insula iubirii a primit cu brațele deschise noi cupluri pregătite să-și testeze relațiile cu cel mai dur test al fidelității. Cele cinci perechi se declară entuziasmate și dornice să trăiască experienţa care a schimbat viețile multor îndrăgostiți. Acestea vor trăi, timp de 21 de zile, alături de cele mai tari ispite.

Cuplurile de la Insula Iubirii 2022. Cine sunt perechile care își vor testa relațiileCuplurile de la Insula Iubirii 2022. Cine sunt perechile care își vor testa relațiile

Cuplurile de la Insula Iubirii 2022. Pentru noul sezon Insula Iubirii, cel cu numărul șapte, la casting s-au înscris peste 1.000 de cupluri. Dintre acestea, doar cinci perechi, cu povești de viață spectaculoase, cu relații sudate, cu problematici inedite și mize însemnate, au fost alese să participe la Insula Iubirii 2022.

Citește și: Cine sunt cele 10 ispite feminine de la Insula Iubirii 6

Citește și: Cine sunt și cum arată cele 10 ispite masculine de la Insula iubirii 6.Un fost concurent revine ca ispită!

Citește și: Câte procese i-a deschis Reghe Anamariei Prodan, după ce a depus actele de divorț:„Nu îl urăsc, dar…'

Citește și: Andreea Mantea, primele imagini din Casa Iubirii:„Locul în care se desfășoară e nemaivăzut în România'

Cuplurile de la Insula Iubirii 2022

Cuplurile de la Insula Iubirii 2022. Așadar, Insula Iubirii 2022 îi aduce în faţa telespectatorilor pe curajoşii pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, ştiind că doar cei care iubesc cu adevărat vor găsi calea înapoi spre partener.

În total, 10 dintre cele mai puternice ispite masculine și 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon. Sunt sigure pe ele și pregătite să-și exploateze toate atuurile.

Cuplurile de la Insula Iubirii 2022. Cristina și Sebastian

Cristina (30 de ani), de profesie medic stomatolog şi Sebastian (25 de ani), specialist marketing au pornit în aventura vieţii lor pe Insula Iubirii. Sunt împreună de 1 an şi 2 luni. Cuplu solid, cei doi au lăsat să se înţeleagă încă de la prezentare că iubirea lor este una foarte puternică şi poate depăşi orice obstacol. Dacă vor face faţă sau nu provocării supreme a relaţiei lor, telespectatorii vor afla urmărind cel mai nou sezon al show-ului de la Antena 1.

Cuplurile de la Insula Iubirii 2022. Cerasela și Rareş

Cerasela (26 de ani), consultant fonduri europene şi Rareş (28 de ani), specialist IT aduc pe Insulă o poveste atipică, ce durează de aproape 2 ani. Cei doi s-au cunoscut online, atunci când sperau mai puţin, dar când aveau mai multă nevoie unul de altul. Fiecare simţea că e momentul să pună bazele unei relaţii serioase. Decizia de a participa la acest show au luat-o împreună. Hotărârea a fost luată mai mult pentru ca Cerasela să depăşească un bagaj emotional din trecut, care se reflectă însă în relaţia lor.

Cuplurile de la Insula Iubirii 2022. Lavinia și Reymond

Lavinia (27 de ani) şi Reymond (26 de ani) sunt împreună de mai bine de 4 ani. Ei au venit tocmai din Irlanda pentru a da cel mai dur test al relaţiei lor. După o cerere în căsătorie atipică, în două etape şi mai multe despărţiri şi împăcări, cei doi au decis că Insula este testul suprem. Participarea la emisiune le va răspunde la întrebarea care îi macină cel mai des – În ce direcţie se îndreaptă relaţia noastră?'. Dacă vor pleca împreună de pe Insulă, vor încununa relaţia lor tumultuoasă cu o mult-aşteptată căsătorie.

Cuplurile de la Insula Iubirii 2022. Priscilla și Bogdan

Priscilla (22 de ani), studentă la Medicină şi Bogdan (23 de ani), masterand în Managementul Afacerilor s-au înscris și ei la cel mai fierbinte reality show. Au luat decizia din dorinţa de a vedea cât de solidă este relaţia lor. Tineri, la început de drum, dar împreună de mai bine de 2 ani, cei doi au mărturisit că gelozia ei este cea care i-a determinat să participe la Insula Iubirii. Dacă vor reuşi sau nu să îl treacă, rămâne de văzut.

Cuplurile de la Insula Iubirii 2022. Teodora și Alexandru

Teodora (19 ani) şi Alexandru (31 de ani) formează un cuplu de aproape 1 an, atât în viaţa de zi cu zi, cât şi profesional. El este magician pentru copii, iar ea asistenta lui. Sunt singura pereche de pe Insulă care şi-a oficializat relaţia în faţa ofiţerului de Stare Civilă. Aceștia afirmă, fără nicio temere, că: Noi avem o relaţie perfectă!'. Totuşi, au ales provocarea supremă a unei relaţii – Insula Iubirii drept ultimul test înainte de a face marele pas – cununia religioasă. Rămâne de văzut ce concluzii vor trage după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt. Concurenții vor sta aproape de cele mai seducătoare ispite.

Insula Iubirii 2022, filmat pe Coconut Island

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, mai multe ispite, noi locaţii şi mult mai multe provocări, sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii.

Două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island, o locaţie de-a dreptul spectaculoasă şi cu totul nouă îi vor găzdui pe cei care vor trebui să aleagă între relaţie şi tentaţie, la Insula Iubirii.

Sursă foto: Comunicat de presă

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter