Dan Badea se simte rușinat de versurile piesei „Superfemei”, pe care le-a scris cu ani în urmă: "N-ar mai fi ok..."

Publicat pe

Dan Badea, rușinat de versurile piesei „Superfemei'. Înainte de a fi comediant, Dan Badea a fost DJ, dar scria și versuri pentru diferiți artiști din țara noastră. Recent, în cadrul unui podcast, juratul a mărturisit că se simte rușinat de versurile piesei „Superfemei', versuri pe care le-a scris cu ani în urmă. Iată declarațiile făcute de acesta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Dan Badea, în vârstă de 46 de ani, este unul dintre cei mai apreciați comedianți din țara noastră. A reușit să-și creeze un nume în această industrie și, astfel, a ajuns chiar să aibă proiecte în televiziune. Este jurat la emisiunea Stand-up Revolution, dar face parte și din proiectul Iumor România. Însă, puțini știu că acesta a fost DJ și scria versuri pentru piese, el fiind și cel care a a scris strofele de la „Gașca mea' – Hi-Q.

Dan Badea se simte rușinat de versurile piesei „Superfemei', pe care le-a scris cu ani în urmă: "N-ar mai fi ok..."Dan Badea se simte rușinat de versurile piesei „Superfemei', pe care le-a scris cu ani în urmă: "N-ar mai fi ok..."

Recent, Dan Badea a fost invitat la podcastul lui Mihai Morar și a vorbit, în stitlul său umoristic, despre început carierei sale. Iată declarațiile făcute de acesta!

Citește și: Cum și-a cerut Dan Badea soția în căsătorie:'Din reflex, am făcut și o plecăciune'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată casa lui Dan Badea. Comediantul are o locuință de lux:„Este o casă de vacanță în mijlocul orașului'

Citește și: Ce spun copiii lui Alexandru Arșinel despre starea de sănătate a actorului, după ce a fost internat:'Acum, tata se simte…'

Citește și: Ce spun copiii lui Alexandru Arșinel despre starea de sănătate a actorului, după ce a fost internat:'Acum, tata se simte…'

Dan Badea, rușinat de versurile piesei „Superfemei'

Piesa „Superfemei' a fost lansată în anii 2000, iar versurile au fost scrise de Dan Badea. Melodia făcea furori la momentul respectiv, iar mulți își aduc aminte și acum de refren: La stânga femei/ Te uiți fară să vrei/ La dreapta femei/ Pe toate să le iei.

Deși au trecut mai bine de 20 de ani de atunci, comediantul își aduce aminte cu exactitate momentul în care a lucrat la piesa respectivă. Totuși, nu mai este atât de mândru de versuri, ci pare chiar puțin rușinat de semnificația acestora.

„Era o gașcă precum un brainstorming, ne consultam, atunci când făceam o melodie. Nu conta atunci, eram o echipă. Eu am lucrat cu «Body&Soul», am creat «Superfemei», i-am cunoscut foarte bine pe băieți, m-am pliat bine pe ce se mulau ei. Patru băieți frumoși, care dansau, așa s-a întâmplat. Mi-e rușine, dar mai tâmpită piesă decât asta «Superfemei»… «Ies pe stradă, fustițe scurte și bluzițe transparente… Superfemei, pe toate să le iei!». Să le iei unde?! «Dacă vrei o fată, mai cântă cu noi o dată». Doamne! Acum, n-ar mai fi OK asemenea versuri. Dar erau la modă acum 20 de ani. Oricum, eu am o calitate: nu rețin versurile, bine că ele rămân pe foaie', a mărturisit Dan Badea.

Tot în cadrul podcastului lui Morar, Dan Badea a mai vorbit și despre adolescența sa. Comediantul a recunoscut că umorul l-a salvat întotdeauna și a reușit să își facă mulți prieteni, de-a lungul timpul, datorită felului său de a fi.

Este o energie care te vindecă de orice. Eu am fost grăsuț, dolofănel, când eram mic. Umorul m-a salvat. Îl aveam de acasă. Nu aveam aptitudini sportive, pe vremea mea era cu fotbalul, cu astea. Umorul m-a ajutat să-mi fac prieteni. În liceu eram amuzant și sufletul petrecerilor, când începeau bancurile la ora 3.00 dimineața. Când am ajuns la liceu, m-am dus la sală! Dar nu m-am ținut. Umorul m-a ajutat și să atrag fetele! Dar rămâneam la stadiul de amic. Am fost prietenul lor și umărul pe care plângeau ele… Le spuneam: «Știu că sunt un tip foarte mișto, dar mai degrabă amici»', a povestit, cu umor, Dan Badea.

sursă foto- Facebook, Captură de ecran

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter