Dan Negru a vorbit cu Alexandru Arșinel, cu puțin timp înainte să moară: "Nu se plângea de viață"

Publicat pe

Dan Negru a dezvăluit că a vorbit recent cu Alexandru Arșinel, cu trei săptămâni înainte să moară și spune că discuția a fost una relaxată. Nimic nu prevestea tragedia care avea să se întâmple în seara de joi, 29 septembrie. Dan Negru este îndurerat de moartea lui Alexandru Arșinel și îi este recunoscător marelui actor că a contribuit la renumele său de „Rege al Audiențelor'.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Arșinel a murit pe 29 septembrie 2022, fiind o zi extrem de tristă pentru scena teatrului românesc, căci a mai coborât o stea. Artiștii care l-au cunoscut sunt îndurerați pentru că maestrul le-a oferit tuturor lecții importante despre viață și meserie.

Dan Negru a vorbit cu Alexandru Arșinel, cu puțin timp înainte să moară: "Nu se plângea de viață"Dan Negru a vorbit cu Alexandru Arșinel, cu puțin timp înainte să moară: "Nu se plângea de viață"

Dan Negru a vorbit recent cu Alexandru Arșinel

Dan Negru a dezvăluit că a vorbit recent cu marele actor, într-un moment în care acesta era liniștit. Au discutat despre fotbal, pasiunea lor comună, iar vedeta Kanal D spune că Alexandru Arșinel i s-a părut relaxat.

Nu s-a plâns de viață, de situația în care se afla sau de alte neajunsuri. „Așa a fost întotdeauna”, spune, cu regret, Dan Negru.

„În urma cu trei săptămâni am vorbit cu el, discuția s-a învârtit în jurul celor de la FCSB, am vorbit despre fotbal, dacă se califica în primăvara europeană, dacă nu se califica, o discuție foarte relaxată. Vorbea relaxat, nu se plângea de viață. Așa a fost întotdeauna”, a povestit Dan Negru pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Avocatul preotului Visarion Alexa neagă existența altor cinci plângeri pentru agresiune sexuală:„Nu știu în ce măsură sunt reale’

Citește și: Corina Caciuc și Anamaria Prodan au aceleași gusturi la bijuterii scumpe.Cum a fost surprinsă iubita lui Laurențiu Reghecampf, în oraș

Citește și: Ce este nictofobia, boala de care suferă Lidia Buble, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici’

Ce dezvăluiri a făcut Dan Negru după moartea lui Alexandru Arșinel

Dan Negru spune că în ultimii 25 de ani nu a existat un format de emisiune pe care să o realizeze și la care să nu fie invitat Alexandru Arșinel, iar audiențele înregistrate apoi să nu fie unele uriașe.

„Alexandru Arșinel era garantul audiențelor mari de televiziune și porecla mea de „Regele audientelor” i se datorează în mare parte lui, sau mai bine spus în totalitate i se datorează lui, Stelei Popescu, lui Florin Piersic.

Sunt oameni care au construit Golden Age- ul televiziunilor din România și eu am avut norocul ca în acești ultimi 20 de ani să fiu omul care le-a deschis ușa în televiziune. Ei sunt cei care îți generau cifre mari de audiență.

În ultimii 25 de ani, nu îmi amintesc să existe vreun singur format de televiziune în care Alexandru Arșinel să nu fi fost printre invitații mei. Deci nu am avut nici măcar un singur format de emisiune fără Alexandru Arșinel.

Alexandru Arșinel era un om care ajuta mult televiziunea. Televiziunea nu a construit un Arșinel, o clona a lui Arșinel Jr, nici pe un Piersic nu-l poate înlocui televiziunea, nici  Stela Popescu la ora asta nu poate fi înlocuită.

Oamenii aceștia au prins televiziunea în vârful audiențelor, când lumea se uita la televizor și au dispărut odată cu dispariția ideii de televiziune și cu dezvoltarea online-ului.

Ei au crescut odată cu zona de televiziune și au dispărut odată cu televiziunea, exact ca Regina Elisabeta, și ea s-a născut când a apărut televiziunea și a murit acum când televiziunea e pe ducă. Nu e vorba că moare, dar televiziunea nu mai e ce a fost”, a mai dezvăluit Dan Negru.

Alexandru Arșinel a murit la vârsta de 83 de ani

Marele actor Alexandru Arșinel s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani. Acesta era internat la Spitalul Universitar din București, unde se afla în secția de ATI.

Domnul Alexandru Arșinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022,  în Spitalul Universitar de Urgență București, pentru tratarea unor leziuni de decubit, cauzate de repausul prelungit la pat. Având în vedere istoricul medical și pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă s-a hotărât, ulterior, transferarea dumnealui în secția de ATI', conform unui anunț oficial din partea unității medicale. 

În seara zilei de 29 septembrie, însă, maestrul Arșinel a plecat din această lume!

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter