Dan Negru și Florin Piersic pun la cale un nou proiect: "Pregătim ceva wow. Un moment memorabil"

Publicat pe

Este de notorietate prietenia care îi leagă pe Dan Negru și Florin Piersic, prietenie care a născut, de-a lungul anilor, nu puține proiecte pe plan profesional. Recent, Dan Negru a anunțat că el și maestrul au în vedere o surpriză memorabilă pentru fanii lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Până în 2021, timp de 10 ani, Dan Negru l-a avut ca invitat de Crăciun, în emisiunea sa, pe Florin Piersic, iar prietenia care s-a legat între ei de-a lungul anilor a devenit tot mai strânsă, cei doi fiindu-și alături și în momentele fericite, și în cele mai puțin fericite. Împreună sunt „bombă”, aparițiile lor devenind virale în social media, pe YouTube sau pe TikTok. Așadar, nu este de mirare că cei doi au în vedere un nou proiect comun.

Dan Negru și Florin Piersic pun la cale un nou proiect: "Pregătim ceva wow. Un moment memorabil"Dan Negru și Florin Piersic pun la cale un nou proiect: "Pregătim ceva wow. Un moment memorabil"

Dan Negru și Florin Piersic își surprind fanii cu un nou proiect

Anul trecut, întâlnirea de Crăciun dintre Dan Negru și Florin Piersic, cu care s-au delectat din plin fanii celor doi, a avut loc în Dubai, însă chiar dacă prezentatorul între timp s-a mutat la o altă televiziune, unde prezintă un altfel de format, colaborarea dintre cei doi prieteni nu se putea încheia. Aflați pe litoral, cei doi promit momente memorabile, după cum și-a anunțat Dan Negru urmăritorii de pe Facebook.

Citește și: Ce propunere neașteptată a primit Florin Piersic, din partea lui Dan Negru: „Puștiule, ar fi o premieră pentru mine”

Citește și: Cum s-au fotografiat Dan Negru și Florin Piersic, în Dubai: „El a văzut toată lumea, mai puţin '

Citește și: Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul de Brigitte, după trei ani de căsnicie:„Tot ce spune ea e…

Citește și: Ce probleme de sănătate are Gina Pistol: „Durere de cap, antibiotic…”

Suntem fix la mijlocul anului și vreau să fac un anunț. Un promo, un trailer. Nu știm încă dacă ne va ieși ce ne-am propus dar pregătim ceva WOW! (demersurile le-am început deja) Dacă vom reuși, puștiul din fotografie, Florin Piersic, o să vă ofere anul asta un moment memorabil, de arătat și de povestit nepoților ! Bucurați-vă de soare până atunci… Ca noi…”Dacă vrei să străluceşti ca un soare, mai întâi trebuie să arzi ca un soare.” -Omar Khayam- #soon„, a scris Dan Negru.

Dan Negru, despre cea mai frumosă lecţie primită de la Florin Piersic

Dan Negru a vorbit întotdeauna cu admirație și cu un respect infinit despre Florin Piesic, pe care l-a avut invitat de nenumărate ori în emisiunile sale și care se numără, de altfel, și printre personalitățile pe care le-a avut invitate la „Legendele României”. De altfel, omul de televiziune a dezvăluit că marele actor i-a fost alături într-unul dintre cele mai grele momente ale vieții sale. Într-un interviu VIVA!, Dan Negru a dezvăluit cum este, de fapt, omul Florin Piersic.

„Un puşti de 25 de ani. N-are nicio legătură cu vârsta din buletin, și asta e cea mai frumosă lecţie pe care mi-a dat-o Florin în anii ăștia. Că ceasul măsoară ceva ce nu există: timpul. Am trecut printr-o perioadă grea când tata s-a stins de cancer și, în perioada aceea, când ştiam ca nu mai e nimic de făcut, Florin mă suna în fiecare dimineață să mă întrebe cum e tata. Asta spune multe despre el ca om…”, ne-a dezvăluit Dan Negru.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter