Cum gestionează Vio de la Stand-up Revolution momentele tensionate în familie: „O supăr constant pe soția mea, cu glumele mele”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Cum gestionează Vio de la Stand-up Revolution momentele tensionate în familie. Viorel Dragu, alias Vio, ne-a vorbit despre viața de familie și ce se întâmplă în viața personală, dincolo de cortina trasă. Soția l-a cucerit, iar umorul îl ajută de multe ori, dar nu de fiecare dată! Cum este ca soț și ca tată, totul despre juratul de la noua emisiune de la Antena 1.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ești însurat și ai o familie superbă. Pe Andreea cum ai cucerit-o? Știu că una dintre calitățile pe care le apreciază femeile, cel puțin la nivel declarativ, este umorul…

Ea m-a cucerit pe mine şi eu am acceptat. Da, ajută umorul, mai ales când arăţi cum arătam eu acum 14 ani. Şi eu mă mir că avem doi copii. (zâmbește)

Cum gestionează Vio de la Stand-up Revolution momentele tensionate în familie: „O supăr constant pe soția mea, cu glumele mele'/ EXCLUSIVCum gestionează Vio de la Stand-up Revolution momentele tensionate în familie: „O supăr constant pe soția mea, cu glumele mele'/ EXCLUSIV

Vio: „O supăr constant pe soţia mea cu glumele mele'

Ai reușit vreodată să-ți superi soția cu o glumă plasată într-un moment nepotrivit? Sau poate ai reușit s-o împaci?

O supăr constant pe soţia mea cu glumele mele şi apoi o împac cu iahturi şi diamante.

Citește și: Stand-up Revolution, o nouă emisiune la Antena 1.Cine sunt prezentatorii și jurații show-ului

Citește și: Cum le-a spus Laura Cosoi fetițelor ei că e însărcinată a treia oară! Cum au reacționat Rita și Vera:„Asta a fost remarca'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a petrecut Mara Bănică la botezul fiicei sale:„Nu mai puteam să vorbesc. Nu mai aveam voce!'

Citește și: Ce a făcut Carmen Iohannis cu rochia purtată la întâlnirea cu Jill Biden:„Le folosim și la alte ședințe foto importante'

Cum gestionează Vio de la Stand-up Revolution momentele tensionate în familie

Când mai apar momente tensionate în familie, o dai pe glumă sau e ultimul lucru la care te gândești?

Din păcate, nu apelez la umor în momente tensionate. De fel sunt destul de certăreţ şi, dacă am impresia că am dreptate, sunt practic un catâr încăpăţânat. Se pare că nu prea am evoluat cu vârsta, mai încercăm. (zâmbește)

Te inspiri în show-urile tale și din propria viață de familie? Dă-ne un exemplu de poveste amuzantă ai cărui protagoniști sunteți voi!

Mă inspir foarte mult din viaţa de familie. Dar pentru asta trebuie să veniţi la un spectacol, pentru că live pot să păcălesc oamenii că sunt amuzant. În scris e mai greu.

Vio: „Sunt mai degrabă un tată relaxat'

Ce fel de tată ești? Unul permisiv sau dimpotrivă? Există niște limite pe care li le impui copiilor sau ești un părinte… relaxat?

Sunt mai degrabă un tată relaxat, dar ştiu că nu este bine. Mi-ar plăcea să fiu mai strict.

Ce-ai zice dacă cei doi copii ai voștri și-ar exprima intenția de a călca pe urmele tale? Care este primul sfat pe care li l-ai da?

Mi-ar plăcea să fie mai hotărâţi în ceea ce fac, nu ca tatăl lor.

Vio: „Sper să am un imens succes anul ăsta'

Care sunt planurile tale pe plan personal și profesional pentru restul anului?

Sper să am un imens succes anul ăsta, să mi se urce la cap, să devin arogant şi nesuferit, apoi să cad şi să-mi învăţ lecţia. Toate astea ca să fie interesant documentarul despre viaţa mea!

N-am cum să închei altfel interviul decât rugându-te să ne spui prima glumă care-ți trece prin cap în momentul ăsta!

O glumă despre neon. Se pare că omul care a inventat neonul s-a uitat la bec şi a zis: „Interesant becul ăsta, dar parcă se aprinde cam repede. Mulţumesc frumos, am fost Vio şi urmează…

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter