Dana Budeanu, declarație pentru Smiley, de ziua lui: „Este numai suflet, bucurie și viață”

Publicat pe

Astăzi este ziua de naștere a lui Smiley, pe numele său real Andrei Maria, iar Dana Budeanu i-a transmis o urare neașteptată. Cântărețul împlinește 38 de ani, iar creatoarea de modă a ținut să le dezvăluie internauților câteva caracteristici pe care nimeni nu ar fi bănuit că solistul le are.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

„E ziua în care' Smiley își sărbătorește aniversarea! Artistul împlinește 38 de ani, iar ultima perioadă nu a adus numai reușite pe plan profesional, ci și pe plan personal. Dat fiind faptul că încă de dimineața internauții au început să îi transmită urări care mai de care mai frumoase, nici Dana Budeanu nu putea să lipsească de la „petrecerea surpriză' de ziua lui Smiley, organizată în mediul online.

Citește și: Gabriela Firea și Dana Budeanu au îmbrăcat aceeași rochie. Reacțiile fanilor

Citește și: Cine este Dana Budeanu, primul critic de modă din România. „Nu am cunoscut niciodată un om mai puternic decât mine!' – avertisment pentru „Amețite și Mafioți”

Citește și: Cum s-a schimbat Smiley de când a devenit tată: „Schimb scutece, legăn copilul'

Citește și: Cum se înțeleg Gina Pistol și Smiley în privința fiicei lor: „Am știut de la început că misiunea cea mai importantă va fi…”/ EXCLUSIV

De remarcat este faptul că Dana Budeanu nu i-a transmis lui Smiley o simplă urare, ci a realizat o întreagă postare pe rețelele de socializare, care îi este închinată artistului. Creatoarea de modă a expus câteva dintre calitățile celebrului cântăreț, cunoscute doar de apropiați, și și-a motivat sentimentele de admirație pe care i le poartă- lucru care, trebuie să recunoaștem, nu îi prea stă în fire Danei Budeanu!

Dana Budeanu, declarație pentru Smiley, de ziua lui: „Este numai suflet, bucurie și viață'Dana Budeanu, declarație pentru Smiley, de ziua lui: „Este numai suflet, bucurie și viață'

Dana Budeanu, mesaj emoționant pentru Smiley, de ziua lui

„Andrei… minunea aceasta de ființă din spatele poate celui mai iubit de voi… Smiley… Andrei este numai suflet și numai bucurie și numai viață și doar pentru noi… Cu Andrei trebuie să stai foarte mult ca să-l «termini». E ca o carte din aceea pe care vrei s-o iei mereu ba de la capăt, ba de la aliniatul de jos, ba de la capitolul trecut… și asta pentru că oricât de atent ai citi-o, te fură «peisajul».

 Peisajul e Smiley, iar cartea este despre Andrei. N-am reușit să termin cartea, deși citesc la ea de mult timp… însa am început s-o înțeleg de când am început să vorbesc cu personajul principal… despre «peisajul» care mă ținea din citit. Andrei e Smiley majoritatea timpului… pentru că iubește tot ceea ce face atât de mult, încât îl uită pe Andrei destul de des… însă toată inspirația lui Smiley vine din Andrei…

La mulți ani, Andrei… tu știi să fii💛 și noi învățăm', a scris Dana Budeanu, despre Smiley, pe rețelele de socializare.

Dana Budeanu a fost luată peste picior de Răzvan Botezatu

Dacă Dana Budeanu a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Smiley, acest lucru nu este valabil pentru toate personalitățile din showbiz. Creatoarea de modă a lansat, de-a lungul timpului, mai multe declarații despre diferite vedete, printre care se numără și Răzvan Botezatu. După ce fostul prezentator TV a parodiat-o, replica ei a făcut înconjurul internetului!

'Dana Budeanu nu m-a contactat niciodată, doar m-a blocat pe toate conturile sociale. Un prieten, care s-a întâlnit cu ea, la un salon de înfrumusețare, i-a zis: 'Nu te supăra, dar eu țin cu Botezatu!'. Replica ei a fost genială: 'Păi, da, pensații țin cu pensații', a declarat Răzvan Botezatu despre „disputa' cu Dana Budeanu, pentru impact.ro.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter