Cum se mai simte fetița Cristinei Cioran, născută prematur: "Încă este la incubator"

Publicat pe

Cristina Cioran a împlinit 44 de ani, la scurt timp după ce a devenit mamă pentru prima oară. A ținut să le mulțumească tuturor pentru sprijinul acordat și mesajele trimise, menționând cu această ocazie și noi detalii despre sănătatea micuței sale. Ema încă se află la incubator. Când va fi micuța externată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran a trecut prin clipe foarte grele după ce a devenit mamă pentru prima oară. Vedeta a născut prematur și s-a externat săptămâna trecută, însă fiica ei a rămas internată în spital, fiind la incubator, până când va crește suficient pentru a putea fi luată acasă.

Cum se mai simte fetița Cristinei Cioran, născută prematur: "Încă este la incubator"Cum se mai simte fetița Cristinei Cioran, născută prematur: "Încă este la incubator"

Cum se mai simte fetița Cristinei Cioran

Cum se mai simte fiica Cristinei Cioran? Actrița a împlinit 44 de ani și le-a transmis fanilor că este o mamă și o soție fericită. Le-a mulțumit tuturor pentru susținere și a vorbit din nou despre sănătatea micuței sale. Vedeta trebuia să nască în septembrie, însă micuța a venit pe lume la mijlocul lunii iulie. Are 2 kilograme și încă se află la incubator până când va crește suficient în greutate pentru a putea fi luată acasă.

„44, happy mom, happy wife! Va mulțumesc din suflet pentru mesaje, gânduri și încurajări! A fost o zi de naștere și renaștere! Am încercat să răspund tuturor și sper să nu va supărați pe mine dacă nu am reușit să răspund tuturor.

Suntem optimiști și convinși că Ema va fi bine! Deocamdată încă este la incubator; va mai stă acolo până crește suficient că să poată fi luată acasă! M au ajutat și mă ajută mult mesajele și încurajările voastre! Va mulțumesc mult pentru urări și abia aștept să va dau vești!', a transmis Cristina Cioran pe rețelele de socializare.

Când își poate vedea Cristina Cioran fetița

Cristina Cioran are posibilitatea de a-și vizita fetița doar de două ori pe săptămână, în contextul actual și numai după realizarea unui test COVID.

Ema e puternică, are o strângere de mâna că tati, zâmbet că mami, curaj și ambiție . Au fost și sunt momente foarte emoționante pentru mine și aș vrea să mă scuzați că nu am reușit să răspund la telefon și nici tuturor mesajelor. Sunt acasă.

Nu m-au mai putut ține în spital, sunt reguli stricte… iar Ema mea a rămas în spital sub atentă îngrijire a medicilor care au salvat-o. Nu știu cum și nu pot să exprim ceea ce simt pentru ce au făcut pentru noi și fac zilnic pentru ea. O voi putea vizită de două ori pe săptămâna cu test covid, o voi putea mângaia atât cât mi se va permite că să nu îi punem în pericol viața’, a mai spus Cristina.

Citește și: Ce probleme de sănătate are Cristina Cioran în sarcină, la 44 de ani:”Acest fibrom uterin…”

Citește și: Cristina Cioran, prima apariție după ce a născut.Cum se simte fiica ei

Citește și: Cum a fost cucerită Alexandra Stan de soțul ei:„Când era consilierul meu…'/ EXCLUSIV

Citește și: Liviu Teodorescu și Iulia s-au căsătorit religios!Primele imagini de la nuntă

Cristina Cioran a născut prematur

Cristina Cioran a născut pe 17 iulie, înainte de termen, fiind însărcinată în 29 de săptămâni. Actrița a ajuns de urgență la spital, unde și-a adus micuța pe lume mai devreme.

„Sunt puternică, și fetița mea este puternică. A venit mai devreme, însă. Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!‘ , a spus Cristina Cioran, de pe patul de spital.

Cristina Cioran a fost diagnosticată cu fibrom uterin înainte de naștere

Cristina Cioran spune că nu a speriat-o niciodată gândul de a deveni mamă la 44 de ani, însă s-a temut că poate pierde sarcina, având în vedere riscurile de la această vârstă.

„Nicio secundă nu m-a speriat gândul că voi naşte la 44 de ani. Am avut o teamă cu privire la păstrarea sarcinii în condiţii perfecte, riscurile de pierdere fiind mari din punct de vedere statistic., a mai spus Cristina, în urmă cu aproximativ două luni.

Tot atunci, vedeta a declarat că suferă de fibrom uterin, însă nu s-a arătat speriată de această problemă medicală.

„Poate că dacă foloseam aparatul reproducător la timp, nu apărea acest fibrom uterin. Din fericire, este în exteriorul uterului şi nu afectează sarcina, doar dimensiunea sa creşte odată cu bebeluşul. Va trece., este convinsă Cristina Cioran.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter