Dana Marijuana e pregătită să se mărite cu noul iubit, după moartea fostului partener: „M-am mutat cu el”

Publicat pe

Dana Marijuana e pregătită să se mărite cu noul iubit, după moartea fostului partener. Dana Marijuana pune bazele unui nou business, la jumătate de an, de la moartea fostului iubit. Dana Coteanu a trecut prin perioade dificile anul acesta. În luna martie, partenerul ei de ani de zile a murit în urma unui accident absurd, care a avut loc chiar în barul iubitei sale. Artista a fost devastată de durere. Aceasta a fost nevoită să închidă și localul respectiv. Dana și-a recăpătat până la urmă speranța și s-a apucat de un nou business.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dana Marijuana e pregătită să se mărite cu noul iubit, după moartea fostului partener. Dana Marijuana, schimbare radicală, în plan profesional, după ce a fost nevoită să-și închidă barul pe care-l deținea în Centrul Vechi. Artista a suferit o mare pierdere anul acesta, atunci când iubitul ei, Daniel, a alunecat pe scări și a murit. De-a lungul anilor, sursa de venit a Danei Marijuana a fost localul primitor, unde oameni se adunau seară de seară. Odată cu izbucnirea crizei economice, artista a fost nevoită să închidă barul. Dana Coteanu și-a revenit după această perioadă sumbră și și-a găsit un nou partener, cu care vrea să se căsătorească. De asemenea, a acceptat o nouă provocare și în plan profesional.

Dana Marijuana e pregătită să se mărite cu noul iubit, după moartea fostului partener: „M-am mutat cu el'Dana Marijuana e pregătită să se mărite cu noul iubit, după moartea fostului partener: „M-am mutat cu el'

Dana Marijuana e pregătită să se mărite cu noul iubit, după moartea fostului partener

Dana Marijuana a făcut un mare pas în viața personală și s-a mutat alături de iubitul ei actual. Cei doi au de gând să se căsătorească, căci relația lor este una foarte armonioasă. Vedeta vrea să-și deschidă o nouă afacere și să creeze bijuterii. Dana Coteanu a mai cochetat cu acest meșteșug și în trecut, dar acum și-a pus ambiția să ducă totul la un alt nivel.

Citește și: Ce se întâmplă cu Dana Marijuana, după ce iubitul ei a murit într-un accident stupid. Daniel Burlacu avea doar 49 de ani: „Dragostea totală”

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Dana Marijuana: „M-am apucat de…”

Citește și: Ce se întâmplă cu Alina Sorescu și fetițele ei, după divorțul de Alexandru Ciucu:Nu am o perioadă tocmai ușoară

Citește și: Lidia Buble și Ami, cele mai bine plătite de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici.Câți bani au câștigat

În sfârșit acum sunt bine! Slavă Domnului. Ne dorim în continuare să ne căsătorim, nu s-a schimbat nimic din planurile noastre pentru viitor. Acum m-am așezat la casa mea, sunt bine. Nu mai am nici acel local din Centrul Vechi, l-am închis, vreau să revin să fac bijuterii, să mă fac creatoare de bijuterii. M-am mutat împreună cu iubitul meu și ne este foarte bine. Nu gătește nimeni în casă, nici eu, nici el, momentan doar ne cumpărăm mâncare', a declarat Dana Marijuana, pentru Click!.

Dana Marijuana și-a revenit după moartea fostului iubit

Deși a trecut prin multe momente de cumpănă de-a lungul vieții, Dana a demonstrat întotdeauna că este o adevărată supraviețuitoare. Artista are două fiice, Alessia, 15 ani, și Iris, 6 ani, care i-au dat întotdeauna forța necesară de a merge mai departe.

Atunci când treci prin asemenea lucruri, ai două variante în viață: ori te duci în jos, ori te ridici și mergi cu capul înainte. Eu am ales, în această situație, să merg mai departe. Nu l-am mai visat deloc pe fostul iubit, nu știu de ce, poate că așa a fost să fie și gata', a zis Dana Marijuana pentru Click.

Artista și-a pierdut ambii părinți

Deși este o femeie puternică, Dana Coteanu a fost copleșită de durere atunci când iubitul ei, Daniel Burlacu, a murit. Artista și-a pierdut ambii ambii părinții, din cauza unor probleme grave de sănătate. Partenerul ei de ani de zile devenise singura alinare.

Nu mai pot! Nu mai vreau să ies cu nimic, după ce mi s-a întâmplat cu mama, cu tata, acum s-a întâmplat nenorocirea asta. E prea mult pentru mine. Nu mai vreau. M-am retras din viața publică, atât mai pot să spun', a declarat artista pentru Cancan.


 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter